.
Arkadaşlar kendimce denenmiş olup hatta bütün okula yaydığım bir hizmettir :clap
Nasılmı olcak şöyle anlatım ;
internet yazıp bir boşluk bırakın 8 tane sayı sallayın 5010 a gönderin ve bunu ard arda yapın merak etmeyin kontörünüz gitmeycektir...
daha sonra şansınız varsa tabi şöyle ßir mesaj gelecektir ;
'' **MBlik ucretsiz internet kullanımınız hattınıza tanımlanmıştır.**MB aşan kullanımınız ücretlidir www.turkcell.com.tr de ''
bazı arkadaşlarıma 1 gb lık gelmiştir.ßana 50 MB geLdi
Ayrıca msn ve daha fazlasınıda bedava olarak kullanabilirsiniz...
bunu nerdenmi ßuLdum.Orasıda Bende sakLı kaLsın :hhmanD
Tavsiye : Opera Mini 4.2 yi yükleyin derim kullanımı kolay tarayıcıdır :victory
Sömürün Turkcell i
işte şanslı olanlar
Nasılmı olcak şöyle anlatım ;
internet yazıp bir boşluk bırakın 8 tane sayı sallayın 5010 a gönderin ve bunu ard arda yapın merak etmeyin kontörünüz gitmeycektir...
daha sonra şansınız varsa tabi şöyle ßir mesaj gelecektir ;
'' **MBlik ucretsiz internet kullanımınız hattınıza tanımlanmıştır.**MB aşan kullanımınız ücretlidir www.turkcell.com.tr de ''
bazı arkadaşlarıma 1 gb lık gelmiştir.ßana 50 MB geLdi
Ayrıca msn ve daha fazlasınıda bedava olarak kullanabilirsiniz...
bunu nerdenmi ßuLdum.Orasıda Bende sakLı kaLsın :hhmanD
Tavsiye : Opera Mini 4.2 yi yükleyin derim kullanımı kolay tarayıcıdır :victory
Sömürün Turkcell i
işte şanslı olanlar
BANA GELEN MESAJ ŞÖYLE : Hediye aylık cepten internet kullanımınız (100 MB) hattınıza tanımlanmıştır. 30 gün boyunca keyifle kullanabilirsiniz!
Ben ve arkadaşlarım bugün okulda hep denedik sadece bir arkadaşım tutturdu. Ben de denemedim daha zaten gerek de duymuyorum
Arkadaşlar denedim oldu 1 gb geldi bende inanamadım arkadaşımız sag olsun sayesinde beleşe giriyoruzallah senden razı olsun dostum bide şu ilgimi çekti böyle paylaşıma bu kadar teşekkür hiç gitmemiş yeniden tşk
kardeş saolasın en sonunda deneye deneye bulduk...100mb geldi çok teşekkürler
pıss2 mb geldi xD