İnternet Sorunu:S

yaramazcocuk35

New member
Reaction score
0
Arkdasslar datron marka modemim war dsl ışığı ve kendi portumn ısığı yanıyor 192.168.1.1 modem ayarlarındada dsl connected yazıoo fakat internete giremiyorum modemim usb özelliğide war ama ne kadar denesemde bir sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim(ayrıcada ağ bağlantılarım sağ click özellikler dediğimde böle bişi cıkıo:saskin )
2rcq2w3.jpg

Fiziksel olarak ADSL bağlantın vardır ama kullanıcı adı ve parolanı doğrulayıp ip alamıyo olabilirsin. Çünkü uPnP internet bağlantında bağlantın yok gözüküyor. Bildiğim kadarıyla datron modemlerde bir de PPP ışığı olması lazım. O yandııktan sonra girebiliyorsun. Bence ayarlarını bi kontrol et. Modemi resetleyip ayarlarını PPPoE-LLC ve VPI:8 VCI:35 yap. Modemin ayarlarından eminsen de bir DNSlerini elle ver. Hatta sana iki tane de DNS vereyim. 195.175.39.39 ile 195.175.39.40

Raredamonaeon saolsın ama olmuyor ya hepsinii denedim bide werdiğn dns lerle bii deneyimm

verdiğim komutları uygula pc yi aç kapat sorun giderilir
1-başlat/çalıştır /cmd yaz ve enter
gelen dos ekranına
2-ipconfig/release enter
3-ipconfig/renew enter
4-ipconfig/registerdns enter
5-ipconfig/flushdns enter

işlem tamamdır rahatlıkla internetini kullanabilirsin

kaan2002' Alıntı:
verdiğim komutları uygula pc yi aç kapat sorun giderilir
1-başlat/çalıştır /cmd yaz ve enter
gelen dos ekranına
2-ipconfig/release enter
3-ipconfig/renew enter
4-ipconfig/registerdns enter
5-ipconfig/flushdns enter

işlem tamamdır rahatlıkla internetini kullanabilirsin

kaan dediklerini yaptım ama maleseff olmadıı genee. artıkk aradım adsli onlara havale eettim artık:D

Geri