İnternet kopması

mucit1453

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar evimde 4 portlu kablolu TP link modem kullaıyorum ama son zamanlarda diğer kardeşimin bilgisayarının kablosunu takınca benim bağlantımda kopma oluyor modem yeni daha 1 yıl olmadı alalı acaba garantiye mi yollasak ?? :(

tp-linkler kaliteli bir marka değildir. o yüzden sorun yaşıyor olabilirsin, firmware güncellemeyi dene.

kaliteli bir modem alıcaksanda
cisco,d-link-netgear alabilirsin
cisci ve netgear amerikan malıdır güzeldir.
d-link rus malıdır kullanıyorum süperdir :)

bir kaç fikri daha:

modemi resetle ayarları tekrar gir, çok fazla bağlantı ayarı yoktur zaten panelin güzel bir performansıda şöyle söyleyebilirim bizim evde 3 pc vardı wireless le bağlandımı zaten kopmaya başlardı 1 odadan zor çekerdi. bu anlattıgım modemde tp-link ttnetin verdiklerindendi.

d-link 150 veya 200 tl çivarında birşey bağlandım 15metre çapında çok rahat çekiyor.
arkadaşada netgear almıştık oda bu civarlardaydı anlattığım modemler çift antenli panel olarak advanced yani gelişmiş panele sahiptir, cisconun en dandik malı çok birşeye yaramaz en dandik malıda 150 çivarında deymez ama d-link netgear güzel markalardır kısaca bence hiç boşa uğraşma yeni bir modem al. aynısını bizlerde cektik zamanında deymiyor.

tp-linkler kaliteli bir marka değildir. o yüzden sorun yaşıyor olabilirsin, firmware güncellemeyi dene.

kaliteli bir modem alıcaksanda
cisco,d-link-netgear alabilirsin
cisci ve netgear amerikan malıdır güzeldir.
d-link rus malıdır kullanıyorum süperdir :)

bir kaç fikri daha:

modemi resetle ayarları tekrar gir, çok fazla bağlantı ayarı yoktur zaten panelin güzel bir performansıda şöyle söyleyebilirim bizim evde 3 pc vardı wireless le bağlandımı zaten kopmaya başlardı 1 odadan zor çekerdi. bu anlattıgım modemde tp-link ttnetin verdiklerindendi.

d-link 150 veya 200 tl çivarında birşey bağlandım 15metre çapında çok rahat çekiyor.
arkadaşada netgear almıştık oda bu civarlardaydı anlattığım modemler çift antenli panel olarak advanced yani gelişmiş panele sahiptir, cisconun en dandik malı çok birşeye yaramaz en dandik malıda 150 çivarında deymez ama d-link netgear güzel markalardır kısaca bence hiç boşa uğraşma yeni bir modem al. aynısını bizlerde cektik zamanında deymiyor.

hımmm peki firmware güncelleme nasıl oluyor acaba ??

modemin modelini yazarsan güncel bir firmware varsa yardımcı olurum.

usta modemim TP Link TD8840T kablolu mode
TD-8840T - TP-LINKe hoş geldiniz bu sayfadan en üstteki dosyaı indirim sonra internet sayfasına IP adresi yazıp arayüze girdim ama sonrası nasıl olacak onu yapamadım nidirdiğim dosyadan bir pdf dosyası çıktı nasıl yapılacağını anlatıyor ama ben çekindim yapmaya yanlış bişey yaparsanız modem garanti dışı kalabilir diyor ....

yaptım usta o indirdiğim dosyayı yükledim inşallah bir daha kopmaz bağlantı o değilde ben bunu hiç bilmiyordum benim bir tane airtes kablosuz modemim vardı evi taşıyınca modem ne olduysa yeni evde doğru düzgün çalışmamaya başladı durmadan bağlantı kopuyordu bilseydim bunu aynısını onada yapardım sonra sinirledm kırdım modemi... :(

tamam üstat, inşallah işine yarar iyi günler : )

Geri