İnternet kopması -2

mucit1453

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar daha öncede bununla ilgili bir konu açmıştım. 4 portlu TO link kablolu modemimle 2 kişi aynı anda internete girince internet kopması yaşıyoruz demiştim saolsun bazı arkadaşlar firamware güncellemesi yap dediler yaptım ama düzelmedi ürünün garanti var 1 yıl oldu alalı acaba garanti ye mi yollasa yada başka bir tavsiyeniz var mı ?? :(

basit bir olay anlatıyım : ) modemi değiştirmen şart ben de kullandım arkadaşımda kullandı ikimizde aynı sorunu yaşadık wireless güçlü laptoplarda özellikle benimkisi gibi 300mb kadar çekebiliyor modem destekledinden sonra bağlandımı dandik modemlere nette kopma yaşıyorduk ikimizde tp link modeme sahipdik değiştirdik.

basit bir olay anlatıyım : ) modemi değiştirmen şart ben de kullandım arkadaşımda kullandı ikimizde aynı sorunu yaşadık wireless güçlü laptoplarda özellikle benimkisi gibi 300mb kadar çekebiliyor modem destekledinden sonra bağlandımı dandik modemlere nette kopma yaşıyorduk ikimizde tp link modeme sahipdik değiştirdik.

vay anasını geldimi üst üste gelir zaten
geçen günde harici harddiskimi yolladım garantiye ..:(
aslında imkanım olda güzel bir kablosuz modem alacakda işte paranın gözü kör olsun .. :(

Geri