İnternet kafede oruç dayağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen geLip benim karşımda pühtüre pühtüre sigara içersen seni dövmeyi bırak o sigarayı sana yediririm biLe... eğer saygı görmek istiyorsan sende insanLarın dini inançLarına saygıLı oLmak zorundasın, neden iLLa oLayı kişiseLLeştiriyorsunuz ki...

R€B€L bir yöneticiye küfür eden birini tasvip edip teşekkür butonunu kuLLanıyorsun hiçbirşey söyLemiyorum sana...

Evet boyle bısey FOFER =)

Klasık olarak arkadasın attıgı mesajlar senın attıgın mesaj arasındakı 10 farkı bulun demıycem =)

İyi forumlar dostum ;) Ben ne her yaptıgımın farkındayım ve arkasındayım..Ozelden ıstersen konusabılırız bana gore yanlıssın

inşallah o saygıdan bahseden inszan müsvetteleri benimde karşıma çıkarda sigaramı götlerinde söndürürüm

Eyüpsultana bekleriz seni ve sigaranı (=

Konuya gelince her sene bu tip haberler çıkmakta her sene yalan olduğu iki güne kalmaz açıklanmaktadır ya haberi doğru varsayarsak dahi
İnanca saygı diye bir şy var sen kalkıp Oruçlu insanların gözüne baka baka sigaranı tüttürürsen Dayağıda yersin
İki kere iki nasılki 4 ediyorsa buda budur..!!!

İslami açıdan bakıldığı zaman doğru bir olay olduğu söylenemez tabiki hatta orucun maneviyatınada aykırı bir eylemdir.

Ayrıca ezan sesinden rahatsız olan bi arkadaşa rastladım forumda ne ilginçtirki burdan ezan sesine kinini kusmak aklına gelen kişinin Bir sabah hocanın karşısına dikilip Yeter lan senden çektğim...!!!
demek aklına gelmez Yada
Burasının türkiye olduğunu burda ezanların susturulamayacağı reelde akıl edebilen arkadaş burda klawye karşısında konuşuyor olmanın verdiği vehamete ve rahatlığa aldanarak bu tip yorumlar yapmakta hor görmemek lazım bazıları içindekini korkudan olsa gerek ancak kimsenin görmediğini düşündüğü yerlerde açıklamakta
Ama unutulmamalıki
Burası TÜRKİYE
Burda...
EZAN DİNMEZ
İçindeki kini klawye başından kusanı
Kimse görmüyosada...
Allah cc. Biliyor

Acaba ne zaman yalanlanacak bu haber?

oruc.jpg

Oruç dayağı çarpıtma çıktı, dövülen de oruçluymuş

Her Ramazan ayı görmeye alışık olduğumuz 'Oruçlu olmadığı için dayak yedi' tarzı irtica
haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Dün bir gazetenin internet sitesinde Kağıthane'de 22 yaşındaki Güney Minik ile 17 yaşındaki yeğeni Coşkun Minik'in sigara içtikleri için çevredekiler tarafından dövüldüğü iddia edildi. Ramazan ayına saygısızlık yaptıkları gerekçesiyle çıktığı söylenen kavganın altından, iddiaların aksine sigara dumanı tartışması çıktı.

Konfeksiyon işçisi Güney Minik'le kavga eden 28 yaşındaki Ahmet Topal, olayın tamamen çarpıtıldığını söyledi.
Kavgada yaralanan Minik'in ağabeyinin yakın arkadaşı olduğunu belirten Topal, aralarında geçen tartışmanın oruçla hiçbir ilgisinin bulunmadığını aktardı. Olayın bu şekilde çarpıtılmasından dolayı büyük şaşkınlık yaşayan Topal, kavga anını şöyle anlattı: "Biz 4 arkadaş internet kafenin önünde oturup sohbet ediyorduk. İçeriden Güney Minik ile yeğeni Coşkun çıktı. Bir süre sonra Coşkun sigara içmeye başladı. Yanlarında duran akranları Coşkun'a sigara dumanından rahatsız olduklarını ve biraz ileride içmesini söyledi. Coşkun ve Güney itiraz edince ben de müdahale ettim. Bunun üzerine Güney bana hakaret etti. Gururum incindiğinden yumruk attım. O esnada kaşı patlamış."

Kavga ettiği Güney Minik'in o gün kendisine niyetli olduğunu söylediğini aktaran Topal, "Nasıl olur da oruçlu birini oruç tutmuyor diye dövebilirim." dedi. Kavganın ardından arkadaşının Minik'i Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüğünü ifade eden Topal, sağlık masraflarını kendisinin karşıladığını belirtti. Evli ve bir çocuk babası olduğunu dile getiren Ahmet Topal, "Yaptığımız kavga hoş değildi. Ama bunun nedeni kesinlikle oruç tutmama değildi. Haber tamamen yalan ve çarpıtma." diye konuştu.

L@c!v€rT;2164138' Alıntı:
Hahahaaa
Bu olay polise gittiyse ben hiçbirşey bilmiyorum bu da üüüçç..

Haberde ayrıca, dayak yiyen gençlerin saldırganların yakalanması için polise başvurduğu ayrıntısına da yer verilmişti. Ancak Güney Minik ve yeğeni Coşkun Minik, kavga ettikleri arkadaşlarından şikayetçi olmadı. Kağıthane Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de kendilerine böyle bir olayla ilgili olarak şikayet gelmediğini açıkladı.

incubus84 beni tanıyomuş gibi konuşuyosun!.. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyosun yapma böyle atraksiyonlar işine bak!..

tutmayanlar tutanları neden oruç tutuyorsunuz diye dovse nasıl olurdu acaba.

Acaba ne zaman yalanlanacak bu haber?

L@c!v€rT;2164138' Alıntı:
Hahahaaa

Ya hu olay bikere internet kafede olmadı sokak ortasında oldu bu biir.
Oruç tutmadığı için dayak yediğini söyleyen Güney'i döven çocuklar Gültepe'nin esrarkeşleri. sabah kahvaltısını cigarayla yapan tipler bu ikii.
Bu olay polise gittiyse ben hiçbirşey bilmiyorum bu da üüüçç..

Konuyla alakasız ama yine de belirteyim; internet kafelerde sigara içmek yasak.

ίииuεи∂σ;2164224' Alıntı:
oruc.jpg

Oruç dayağı çarpıtma çıktı, dövülen de oruçluymuş

Her Ramazan ayı görmeye alışık olduğumuz 'Oruçlu olmadığı için dayak yedi' tarzı irtica
haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Dün bir gazetenin internet sitesinde Kağıthane'de 22 yaşındaki Güney Minik ile 17 yaşındaki yeğeni Coşkun Minik'in sigara içtikleri için çevredekiler tarafından dövüldüğü iddia edildi. Ramazan ayına saygısızlık yaptıkları gerekçesiyle çıktığı söylenen kavganın altından, iddiaların aksine sigara dumanı tartışması çıktı.

Konfeksiyon işçisi Güney Minik'le kavga eden 28 yaşındaki Ahmet Topal, olayın tamamen çarpıtıldığını söyledi.
Kavgada yaralanan Minik'in ağabeyinin yakın arkadaşı olduğunu belirten Topal, aralarında geçen tartışmanın oruçla hiçbir ilgisinin bulunmadığını aktardı. Olayın bu şekilde çarpıtılmasından dolayı büyük şaşkınlık yaşayan Topal, kavga anını şöyle anlattı: "Biz 4 arkadaş internet kafenin önünde oturup sohbet ediyorduk. İçeriden Güney Minik ile yeğeni Coşkun çıktı. Bir süre sonra Coşkun sigara içmeye başladı. Yanlarında duran akranları Coşkun'a sigara dumanından rahatsız olduklarını ve biraz ileride içmesini söyledi. Coşkun ve Güney itiraz edince ben de müdahale ettim. Bunun üzerine Güney bana hakaret etti. Gururum incindiğinden yumruk attım. O esnada kaşı patlamış."

Kavga ettiği Güney Minik'in o gün kendisine niyetli olduğunu söylediğini aktaran Topal, "Nasıl olur da oruçlu birini oruç tutmuyor diye dövebilirim." dedi. Kavganın ardından arkadaşının Minik'i Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüğünü ifade eden Topal, sağlık masraflarını kendisinin karşıladığını belirtti. Evli ve bir çocuk babası olduğunu dile getiren Ahmet Topal, "Yaptığımız kavga hoş değildi. Ama bunun nedeni kesinlikle oruç tutmama değildi. Haber tamamen yalan ve çarpıtma." diye konuştu.

Haberde ayrıca, dayak yiyen gençlerin saldırganların yakalanması için polise başvurduğu ayrıntısına da yer verilmişti. Ancak Güney Minik ve yeğeni Coşkun Minik, kavga ettikleri arkadaşlarından şikayetçi olmadı. Kağıthane Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de kendilerine böyle bir olayla ilgili olarak şikayet gelmediğini açıkladı.

Hahahaa

Dayı kapak gibi olmuş vallahi

:D:D

İyi yaptılar herkez yapsa iyi olurdu

kLawye deLikanLıLığı böyLe birşey işte :)
terbiyeLi oLmayı öğrendiğinde tekrar bekLeriz canım...

Ezan sesine katLanamıyorsan seni amerikaya, ingiLtereye, aLmanyaya hatta fransaya göndereLim diyeceğim ama Rabbime şükürLer oLsun ki oraLarda da Muhammed'in ezanı okunuyor. senin gibiLere sadece acıyorum.Rabbim insanoğLunu yaratırken Kendi Ruhundan üfLemiş ama sana pek fayda etmemiş. Allah'a havaLe oL, Allah'a havaLe oL, Allah'a havaLe oL

R€B€L bir yöneticiye küfür eden birini tasvip edip teşekkür butonunu kuLLanıyorsun hiçbirşey söyLemiyorum sana...

klavye delikanlısı olsaydım benimde 14bin küsür mesajım olurdu

ama yaaa haksizlik bu :(
Ilk yalanlama kanitlarini ben koycaktim dayi benden hizli davrandin!!

kır zincirLerini Zapatas...
kıracakLar biraz sonra zincirini :durdurun :durdurun

nie böLe biLip bLmeden yorum yapıLır anLamam araLarındaki husumeti hangimiz biLebiLirizki..beLkide dayak atan kişiLer uyradı karşıdakide ters bi cvp verince ipLer koptu..yada daha farkLı mevzuuLar..

herkezin tutuuğu kendine ;)

Mesele oruç tutma tutmama meselesi değil arkadaşım birilerinin İnsanların inançlarını kullanma çabası içerisinde olma meselesi
Bu haberler geçen senede vardı önceki senede inanmayan güncel bölümünü iyice bi araştırıp bakabilir hepsi yalanlandı alakasız konular olduğu ortaya çıktı
Fakat hepsindede fırsat bu fırsattır diyerek sazanlık yapıp Ezana kadar dil uzatan Yaratılmışlar çıktı

Tartışılcak bi konu değil aslında hiç bir müslüman bu haberdeki olay doğru dahi olsa dinimizde yeri vardır diyemez

Yalnız hiçbir müslümanda inançlarına bu kadar açık uluorta saygısızlık yapılmasına göz yumamaz..!!

bir kere ibadet allahla kul arasındaki bir olaydır.sen oruc tutarsın başkası tutmaz.adaleti insanlar dağıtmaz.dağıtamaz.eğer gerçekten dindar isen şiddetin de kuranı kerim de yeri olmadığını bilirsin.islam dini hoş görü dinidir.maalesef müslümanım diyerek oruç tutan çoğu insan aç kalmakla ibadet ettiğini sanmaktadır.oysa bu böyle değil.oruç tutmak demek aç kalmak değildir.iradenide eğiteceksin.tüm kötü duygulardan arındıracaksın kendini.öyle oruc tutmayan insnalara kin gütmek de ne demek.yakışıyor mu erkekliğe ibadete islama.zaten bu gibi gösterişte müslümanlar yüzünden ne geldiyse bu memleketin başına geliyor.cahil insanlarda bunlara destek oluyor.oruç tutuyorsan cafe de ne işin var.git camide ibadet yap namaz kıl.git yardıma muhtac insanlara destek ol.adam dövmekle iyi müslüman mı oldun şimdi.sevap mı işledin kendince.cennete mi gideceksin böyle şiddet uygulamakla.
eminim bu saldırgan insanların hiç birisi kuranı kerimin kapağını bile açmamışlardır.çoğu müslümanın açmadığı gibi.eğer gerçekten de kuranı okumuş,orada yazanları algılamış,islamiyetin kişiye verdiği temiz duygularla dolu bir müslüman böyle davranmaz.müslümanlık,erkeklik bu demek değildir.kimse kendi kendini aldatmasın.bu gibi davranışlarıda örnek almasın,engel olsun.bilinçlensin.

oruç tutmasam bile halka açık kapalı bi yerde sigara içeni döverim

Arkadaşlar, haberin baştan sona düzmece olduğu ortaya çıktı. Dayak yiyen eleman 'esrar' içtiği için dövülmüş. Esrar içtiği için teşekkür mü etselerdi !

Biz, bize anlatılan bu İslâm Dini’ni kendi anlayışlarımzı kadar anlarız.. Bunu kabullenirsek, adımız MÜSLÜMAN olur. Ve bizim dinimize MÜSLÜMANLIK denir. İnsanlar İslam Dinini anlayabildikleri kadarıyla kabul ederler, MÜSLÜMAN olurlar. İnsanlarda mevcud olan din, “Müslümanlık”tır. “Müslümanlık” ile “İslâm Dini” ayrı şeydir. “İslâm Dini” ayrıdır, “Müslümanlık” ayrıdır!.

İslâm Dini, Allah indindeki değişmez ana sistemdir.

Ve degişmesi zor olan kelimeler degil uygulamalardır....Kolay olanı secmişizdir,insan oglunun tabiatında vardır aslında,,,ama karşılıklı saygı ve sevgi olursa bizim dinimizin güzelligi burdan nekadar güzel bir din oldugunu anlarızz.....oruç tutan müsliman kardeşimizde bizdendir.....
tutmayan kardeşimizdee bizdendir...ALLAH şimdiden kabul etsin saygılarımla
ÜMİT AVCI

Haber Çarpıtma Haber Çıktı, Ayrıca Kendi Aranızda Tartışırken Birbirinize, Büyüklerinize, Oruçlu Kişilere, Saygılı Davranışlarınızdan Dolayı Teşekkür Ederim...Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri