İnternet hız rekoru, İsveçli babaannenin

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
1907_rekor.jpg

İsveç'te 75 yaşındaki Sigbritt Lothberg internet hız rekorunu kırdı. Lothberg'in evinden internete saniyede 40 Gbit hızla bağlanılabiliyor. İsveç'in Karlstad şehrinde gerçekleşen, evden internet bağlantısı rekoru, şehrin internet ağlarından sorumlu birimi ve Lothberg'in aynı zamanda ağ uzmanı olan oğlunun ortak çalışması ile elde edildi.

2 saniyeden daha az bir sürede, bir sinema filminin tamamını, ev bilgisayarına indirmeye olanak tanıyan rekor bağlantı hızı, bağlantıdaki yeni bir modülasyon tekniği kullanılması ile elde edildi. Yeni modülasyon tekniği ile, aralarında yaklaşık 2 bin kilometre mesafe bulunan iki router arasında, arada bir işaret yineleyici bulunmadan data transferi sağlanabildiği belirtiliyor.

Uygulamayı hayata geçirenler, amaçlarının internet bağlantı hızında bir limit olmadığını göstermekolduğunu belirtiyor. Bağlantının, internet ile çok haşır neşir olmayan ve sanal alemi günlük gazeteleri takip etmekten başka bir amaçla kullanmayan yaşlı bir hanımefendinin evinde hayata geçirilmesi ise internet oparatörlerine yapılmış hoş bir şaka gibi duruyor.

mynet.com

:saskin :saskin :saskin :saskin

babanne torunun olabilir miyim:durdurun :durdurun :durdurun

deli bişey keşke bizde sadece deneme fırsatını bulabilseydik:melek

helal olsun ..

kadın 75ine geldiğinde görebilmiş o hızı ancak.. Allah bilir biz ölene kadar yine göremeyiz o hızı

Bana 5 Dkİkaka Versİneler Yeter Tum +18 Bolumunu İndİrİrİm Herhalde

abi kadın 2 saniyede indirio helal walla...bizde anca 2 günde bi film indirebilioz....

Aynen kadın 75inde görmüş biz ne zaman görcez onu

benim bildiğim dünya internet rekoru siemens firamasına ait fiber kablolarla 105 megabit internet hızı

Eskiden bi düşüncem vardi para ve kadın kime gidecegini bilmez die şimdi bu deişti :D
Para kadın ve baglantı hızı kime gidecegini bilmez :D
Nene napcaksa o kadar hızı :D

yaw bu ne bole babaanne benim dedemle ewlensne

Nası Yapıldıgına Gelince Adamlar tüm internet Ağını Altından yapıyolar.Altın En İİ İletkenlerden çünkü.Türkiyede düşünseniz ya yaptıklarını Tüm Kablolar Çalınır

Bu int hızını hep hayal etmişimdir =P

100 Mbit hızLa BağLandım ama uzak masaüstü bağLantısıyLa =) 2.5 GB'ı yakLasik 2 dk'da upLoad ettim..

of yaw süpermiş belki benim yaşım 80 olunca görürüm ama bu ülkede zor:D

Geri