İnternet explorer

gestapo1942

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar internet explorer ı bilgisayardan nasıl kaldırabilirim bilgisi olan varmı??

IEradicator Internet Explorer'ı bilgisayarınızdan tamamen kaldırmaya yarayan ücretsiz bir yazılım. Bu yazılım internet explorer'ı sorunsuz olarak bilgisayarınızdan siliyor. Internet explorer sistem dosyalarını da siliyor. Bildiğiniz gibi internet explorer normal yolla bilgisayarınızdan kaldırılamıyor. Bu nedenle böyle bir yazılım hazırlandı. Kaldırdığınız internet explorer'ı yeniden yükleyip kullanabilirsiniz. Program tamamıyla ücretsizdir.
Burdan İndir

Ulaş sağol ama verdiğin program bilgisayarı mahvetti sonunda format atmak zorunda kaldım

ya ben de o ulaş mı ne haltsa ondan bi program indirdim benim pc ye de virüs blaştı yani dikkat edin

sizde ..UYAR ı tıklayıp şikayet edin

Kaldırmak istediğin explorer sürümü hangisi ve işletim sistemin ne?

Kurduğun sistemin (xp - vista) içerisindeki explorerı kaldıramazsın. Zorladığında da genel olarak sorunlar çıkartır hatırlatırım. Tıpkı başına gelen gibi :)

ya ben de o ulaş mı ne haltsa ondan bi program indirdim benim pc ye de virüs blaştı yani dikkat edin

sizde ..UYAR ı tıklayıp şikayet edin

arkadaşım biraz daha sevyeli ol ... iyi niyetle bişeyler paylaşmak iztemiş ulaş arkadaş...
form arkadaşlarına bu türlü hitaplarda bulunma ...
teşk...

Geri