İnternet Çok yawaş ...

msn ye siz giremiosanız baskasıda giremio dert etmeyın asıl yonja ya gırmıo :D

bendede acaip yavaş şuan saat 01:42 azbıçık düzeldi ama hala eskye göre çok yavaş :) A.qmun alt yapı çalışmaları hiç 1 zaman bitmio zaten :D

Yaw bitsin artık şu işkence....Dağıttırcaklar ortalığı....Böle giderse ADSL kullanıcıları bir bir geri vercek adsl lerini....Yaa Sabır...

Rize kanadı hala aynı :)
buraya hizmet gelene kadar hindistana deveyle gideriz

Arkadaşlar ewet bu aralar genel sorunlar yaşanıyor ama bir anektod size. Arkadaşın biridir biri geçenlerde dedi lütfen bir bak bi sorun var. Uzun süre adama bunun genel bir durum olduu konusunda ikna ettiysem de ne zaman ki tahammül sınırlarım doldu gittim adamın evine baktım. Adam modemden mi acaba diye modemi açmış, DNS ayarlarına 2 adet DNS girmiş ve ağ bağlantısına da elle ip alt ağ mask ve dns yi vermiş. Bi ara bu şekilde falan denemiş. Windows DNS hizmetini durdurmuş. Adam bu şekilde de randman alamayınca yine otomatik ip ye geçmiş. modemden de DNS leri Auto Configured yapmış. Bu şekilde bağlanmayı denemiş. Ayarların tümünü geri aldığı için de bana bundan bahsetmedi. Ancak anlamam uzun sürmedi. Ağ bağlantısını onarmayı denediğimde DNS de temizleme yapamıyor ancak ağ çalışıyordu. Windows hizmetlerden DNS hizmetini otomatik başlamaya ayarladım düzeldi.

şuan normale döndü arkadaşlar :)

evet arkadaşlar düzeldi galiba inşallah bundan sonra bu sorunlarla karşılaşmayız.:)

fiberoptik kablolarda çalişma var deniliyor.

neyse düzelicekmiş :)

benim msn de bişi yok ama hh de acayip bekliyorum :D

ele bide çok resimli bi yer açtıysam :(

makinaya yapmadığım arızalık kalmadı modemimi resetlemedim.kapa aç bil. kafayı yedi diyom neden yavaş

Walla şimdi bendede yok akşam eve gidince hortlamasında! Dun gece Rapidshare den 10-100Kb arasında dowland yapıyodu bunalım a girdim :(

Geri