İnternet Çok yawaş ...

Evet Biraz Hızlanma oLDu JAckaL abi Anında haberci:D

adamı adsl aldıklarına kullandıklarına pişman ediyolar adamlar ya dünde akrabalarımın birinde laptop vardı bozuldu sanmış nete girmiyo diye bende aldım onu yaparım diye 2 gündür bende laptop

Alemsin aga ya valla ne diyim kopardın beni:D

Arızalı kardeşim 2 senedir USB kulanıyorum netten düşme problemim yok :)

ethernetten de denerdim ama takılı olan 2 kartta dolu :)

arkadaşlar turk telekoma fazla yüklenmeyin şuanda telekomdan bağımsız internete bağlanıyoruz yurtta yaklaşık 2Gbps hızıyla bağlantı var ama burdada bu gün inanılmaz yavaş internet msn hiç açılmıyo neyse düzelir ihşallah :D

bnm msn ım hala açılmıo. ne sinir bozucu bi durum bu ya :(
yurt dısındakı kuzenlerım hep dalga gecıyor benımle
rezillik

vayy bea benimde sorun ii ce arttı alla alla napcam a.g

bende problem yaşıyorum

Uzunefe' Alıntı:
bi de herkesin bağlantı 45 mbit oluyo :D:D:D:D:D o zaman ne olur acaba
yok daha neler bende oludum bunları okuyana kadar...!

cok uzuldum sizin adiniza benim baglanti herzamanki gibi super :lol:

a.q facia laaaaa walla got kadar 512 kullanioz a.q birde bole iskence cekioz

basacam abi yakinda parayi gececem SatSurf e a.q bu ne yaaa

yaw sorun devam ediyo mu yoksa geçtimi saat şu an trde 01:00 ama bağlantı hala nanay kablonet hıztesinde 419kb gösteriyo ama icraat ok biri bi yazsın sabhtan beri kaspersky-mcaffee-nod-adaware neyse kaç kere güvenli kipte normal tarattım hiç bir değişiklik yok kafayı yiycem biri yazsın bendede bağlantı nanay

yada bağlantı güzel kardeşim sende virus falan bi şey var desin bu ne yaw

ben bu telekom'un taaa a.q. zaten 29ytl alcaz dediler limiti aşmasakta her 49-60 kol gibi geçiriyolar

pls yardım a.q. kafayı yiycem

ne alaka ne alaka

aRıZaLı --->>> bak hell kardeşim USB den baglanıyorsun Çok yanlış Ethernetle baglansan Ethernet daha Salıklı USB ile Baglanırsan Daima internetten Düşersin
Bende Daha Önce USB ile Baglanıyordum Ethernete Döndüm Şimdi çok İyi
Eger Şöle bir şey olsaydı Herkesin İnterneti Hızlı Senin kisi Yavaş Olsa Ozaman Anlaşılırdı USB den Baglandıgın Bence Enkısa Zamanda Ethernete Dön
ne alaka ne alaka matodörlerimiz bu kadar bilgili baksana :D:D:D:D:D:D:D:D

koptum valla ben ankaradan baglanıyom ulusta türkiyenin baglantısını saglayan santralle konuştum diyalog aynen şöle idi
ben : ii günler yav eve geldim ama net bilem açılmıyor bu nedir yav bende bi sorunmu var acaba yav
santral : hiii olabilir bir bakam ben sizin hatta numara kaçtı dedi
ben : 31234........

ne alaka ne alaka - 2 :D

santral : bekleyin
ben : hay a.q. koyam ne bekliyos anlamamki
santral : hiii sizin net normal ama 1 seneden önceki açılan portlara hiç baglanti veremiyos sizin hat şu an normal türkiye ye çikişlara bakarsak en ii sizinki
hem yakında 2 km anca var aramista
ben : tamam abi çok saol ii akşamlar
santaral kapatincada topunuzu sikim 2 saat net keyfimide alıyonus ya ebenizi sitim ibine telekomcu adsl ciler
bende tedaşcıyım :D
elektrigi gidende bana kalaylıyo hazır fırsat içimi dökmüş oldum

olm pc nın tarıhıne bak dogrumu degılmı gecen bende de oldu ama sonradan duzeldi.

ne düselmesi ya yakında tüm türkiye göçerse şaşırmayın 100 m2 lik bir odada türkiyenin adsl si adam osursa cihazlar arıza yapacak durumda kaldırmıyo artık bitiyor yakında kökten göçecek :D:D:D:D:
benden demesi :D:D:D:D

J@CK@L' Alıntı:
olm pc nın tarıhıne bak dogrumu degılmı gecen bende de oldu ama sonradan duzeldi.

tarihte problem yok .. baktım .. artı ne kadar çözüm yolu varsa denedim.. şuan net hızlı ama msne giremiyorum :boks: yarın bi yerden msn 7.0 bulup onu denicem bide:) sanırım sorun bende değil .. Hatlarda:lol:

Geri