İnteL Corei7 test'e tabi tutuLdu ! İşte iLk test...

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Intel'in yeni nesil işlemci ailesi Core i7'leri edinmek için yaklaşık bir ay kadar daha dişinizi sıkmanız gerekiyor. Ancak 45nm silikon fabrikasyon ile geliştirilen yeni jenerasyondan, Intel Core i7 940 modeli test edildi bile. 2.93 GHz'lik Core i7 940, Extreme olmayan Nehalem CPU'ların en yüksek hıza sahip olacak değerine sahip. Donanım ayrıca 8MB paylaşımlı L3 ön bellek ve üç kanal DDR3bellek kontrolcüsü içerecek. Yapılan testlerde Core 2 Extreme QX9770 3.2 GHz ve 2.93 GHz'e karşı yarışan Core i7 940 işlemcisi, Super PI, CINEBENCH R10, WinRAR, 3DMark Vantage ve World in Conflict'de daha yüksek performans verirken, Call of Duty 4, Half-Life 2: Episode Two ve Company of Heroes'da daha düşük performans gösterdiği bildirildi.
Intel_Core_i7_965_unbox_06.jpg

KaynaK

programlar arası neden bu kadar değişim yaptıını anlayamadım. ama sanırım intel artık bildiğimiz oyun işlemcisi imajını değiştirecek gibi görünüyor. Ben hala ve hala amd tercih ediyorum. Fiyat farkından doğan parayı amd ye eklediimide intel işlemcilerin 2 veya 3 üst modelini alabiliorum. e öle olunca AMD forever oluor :D

Geri