İNSANLAR CİNLERLE İRTİBAT KURABİLİR (Mi)

derin konulara girmeyelim arkadaşlar...

cinlere inAnıyorum çünkü gerçek olan bşy.ayrıca cinlerle konuşAn onlArı gören insanlAr vAr...

ben daha kuramadım bağlantım çok düşük:D

Bu Cok Komik Bi oLay Ya:) Yani CinLer fLn:) Okudum Ve Sadece GüLdüm "huehheueuheuhu"

ya arkadaşlar biz de bi ara deneyecektik her şeyi hazırlamıştık ama başımıza artık nedendir bilmem bir iki kötü şey geldi wazgeçtik daha da deneme merakım kalmadı o günden b güne

beyler inanmayan inanmaz..kimse de zorlayamaz inanmanıza..Ama böyle bir şey var yani kaçış yok..Alllah a peygambere inanıyorsanız cinlere de inanmak zorundasınız çünkü kur an da Allah cinlerin olduğunu açık bir şekilde söylüyor..

saolasın sölediklerinin hepsi doğrudur bır kıtapta okumustum ... :)

CaKıR_X' Alıntı:
bu kadary konuyu deşmeye gerek yok onlarda bizim gibi yaşıan allahın yarattığı varlıklar . kıyamette onlarda bizim gibi sorguya çakilecek onlardanda cennete ve cehenneme gidecekeler olacak .. cinlerin hayatını bilmemiz gerekseydi zaten şu zamana kadar gizli kalmazdı .. duyduğum kadarıyla cin kelimesi konuşanların hemen başına toplanırlarmış.. + insanların yaşamadığı veya terkettiği evlerde yaşadıklarını duymuştum . BİRDE gece dışarı cıkıcağınız zaman besmele çekmeden çıkmayın gece dışarı da dolaşırlarmış ..siz besmele çekmeden çıkarsanız onlara çarpa çarpa yürürmüşsünüz:)
bu alıntıyı yaparken konunun kaç sayfa sürdüğüne bakamdım kusra bakmayın baya geride kalmış bi yazı neyse bencede arkadaşımız doğru söylüyo onalrın yaşadığı alemin siyah beyaz olduğu ve başka bi boyutta olduğu söyleniyo onlarda bizm o boyuta geçemediğimiz gibi bu boyuta gelemezlermiş ama sadece izinleri yoksa yani izinleri varsa gelebiliolar demek oluyo bu ve bize zarar veremiyoalr bundan eminim sadece görüne biliyolar ama oda insana yetiyo çoğu kişi kalp krizinden gidiyor yada deliriyor bnm bildiklerim bu kadar sayılır ama inanın doğruluğundan eminim

miş-muşlara da cok ınanmamak lazım.

yok kardeş öle onların boyutları beyazmış felam..Bunlar genelde bizim uydurduğumuz şeyler..Ayrıca bizim boyutumuzda bir boşluk açılmadıkça dediğin gibi girmeleri zor..

İstanßuL'da oLan ve isteyen varsa yapaßiLirim hipnoz yapıyorum ve irtißata qeçeßiLirsiniz ama tek koşuLum öncesinde ßazı testLerimden qeçmeniz qerekir ßu işi farkLı amaçLar için deiL sadece merakLarı qidermek için yapıyorum sorun oLmadı oLmayacakta ßu cisimLer zaten diLedikLerinde ßize zarar vereßiLirLer (ßizim onLara vereßiLdiğimiz qißi) ßu yüzden karşımdakinin niyetini ßiLmem Lazım... Dediğim qißi isteyen oLursa yardımcı oLurum...

gehenna kardeşim boş bir insan olmadığını bu yazdıklarınla anladım.islam alimlerini iyi takip ediyorsun tebrik ederim.cinler meselesine gelince.nasılki bundan yıllar önce bakterilerin olduğu biliniyordu ama yeterli teknolojik donanım olmadığı için görülemiyordu.ama şimdi bakteriler insanlık için bir bilinmeyen olmaktan cıkmış durumda.cinler içinde aynı şey gecerli.kuranı kerimde geçtiğine göre inandık iman ettik.elbet teknoloji geliştiğinde ve Allahta izin verdiğinde insanoğlu cinlerle temasta bulunacaktır.su anda dünya üzerinde elbetteki cinlerle temasta bulunan insanlar vardır ama o kişileri şarlatanlardan ayırmak çok zor onun için bekleyelim ve görelim.zaten okadar önemli bir konu olduğunu zannetmiyorum biz daha insanlar olarak birbirimizle anlaşamıyoruz birde 2.bi türü hayatta kaldırmaz bu dunya sonra harry potter filmine doner hayatımız:)

abi bu cinler geceleri incir agacının altında yasarlarmıs,bazıları hayvan sekline filan giriyomus ayakları ters oluyomus ! yaslı insanlar hep öyle söylüyor!!

yok arkadaşım bunlar hurafelerden ibarettir Nisan2.. Onlarda bizim gibi yaşıyorlar, Kimisi inançlı, kimisi inançsız. İnsanlardan pek bir farkı yok denilebilir. Allah'ın kulları işte bu kadar korkmayın onlardan :)

neden biz insanlar bu kadar benciliz?
sanki dünya sadece bize ait gibi?
halbuki cin,ruh,melek...hepsi mevcut..
Ki bence insanlarla iletişimi de var ben inanıorum yane...
irtibat kurmadım daa önce kurmak da istemem ama eger gercekten onların var olduuna inanarak irtibata geçilmek istenirse onlardan cvp alınabilr die düşünüorum...

bak arkadasım bizim evin üstünde üniversiteli gençler oturuyordu ve onlar sürekli bu işi yaparlardı açıkcası korkmuyor değildim gece çığlıkları,bağırmaları...gibi bazı ilginç ve garip sesler geliyordu.Bu konuyu öğretmenimizle tartıştık kendini edebiyat öğretmeni ve sınıfa şu açıklamayı yaptı.Onlarında bizim gibi kendi dünyaları var ve hiç bir şekilde dünyaya gelmezler ta ki birinin onları çağırmasına kadar ve geldiklerinde neden beni rahatsız ettiniz diye gitmek istemezmiş açıkcası ben gönderirim diyen kesinlikle yalan söyler çünkü o üniversite gençleri gittikten sonra oturan kiracılarda aynı seyden rahatsız olduklarını söylediler ve birkı daha...Yani çağırmak ilginç oldugu kadar bir o kadar da korkunçtur.

Bak bir olayda ben anlatıyım.Buralı bir kız üniversite kazanıp okumaya gidiyor Bursa'ya daha kendine bir ev tutuyor hayatına normal devam ediyor ve bir gün okuldan eve geldiğinde annesiyle karşılaşıyor ve annesi süpriz yaptıgını ve onu çok özlediğini söylüyor.Bizim kurban tabi çok heyecanlı içeri gidip kitaplarını koyyor derken bir telefon çalıyor telefonda annesi kurbanımız diyor ki anne sen burda değil miisn anneside hayır ne diyon kızım sen diyo ve o sırada annesi adı altında (ÜÇ harfli)giriyor içeri kız panikle annesine bakıyor fakat onun ayakları çarpık.Telefon elinden düşüyor kzfayı yiyorr.Kız hayatını sonunu tımarhanede geçiriyor ondanda bir daha haber alınamıyor.Gerçekten çok dikkatimi çekmişti::::))

ehueh CİN ler vardır sadece başka bi boyutdalardır gelirler giderler ara sıra denir ama öle değil onların gözlerinde perde yoktur her boyutu görürler ama biz sadece kendi boyutumuzu görürüz yani gözlerimiz perdelirdir

bir hadisi şefirde...

s.a.v Muhammed in gözlerindeki perde kaldırıldı ve o bütün alemleri gördü..........

warlar cinler flm...dendgi gibi baska bi boyuttalar we bis goremıos...kotu we ii cinler war die biliorm allah kotusyle karsılastrmasn insanda dahil..((:)

Geri