portnoy
New member
- Reaction score
- 0
walla bizim yurtta varmış millet arada bi tırsıo ama ben de daha tık yok ööle geziom gece mal gibi 
ilker_x' Alıntı:Bak bir olayda ben anlatıyım.Buralı bir kız üniversite kazanıp okumaya gidiyor Bursa'ya daha kendine bir ev tutuyor hayatına normal devam ediyor ve bir gün okuldan eve geldiğinde annesiyle karşılaşıyor ve annesi süpriz yaptıgını ve onu çok özlediğini söylüyor.Bizim kurban tabi çok heyecanlı içeri gidip kitaplarını koyyor derken bir telefon çalıyor telefonda annesi kurbanımız diyor ki anne sen burda değil miisn anneside hayır ne diyon kızım sen diyo ve o sırada annesi adı altında (ÜÇ harfli)giriyor içeri kız panikle annesine bakıyor fakat onun ayakları çarpık.Telefon elinden düşüyor kzfayı yiyorr.Kız hayatını sonunu tımarhanede geçiriyor ondanda bir daha haber alınamıyor.Gerçekten çok dikkatimi çekmişti:::)
Çok salladın be. Cinlere iş yaptırabiliyosan eğer:abdal507' Alıntı:ben cinleri görebiliyorum arkadaşlar .. İnanmayacak bişey yok görmemeniz inanmamanızı gerektirmez..Yine de inanmamanıza saygı duyarım..
..Mesela sara gibi bazı sinirsel hastalıklar cinler tarafından oluyor..Bu gibi nörolojik hastalıklara tıp bir çözüm bulamıyor..