İNSANLAR CİNLERLE İRTİBAT KURABİLİR (Mi)

İrtibat kurupta napcaz ya böle biz bize iyiyiz bırakın boşwerin

arkadaşlar cinler gerçekten vardır ben bizat kendimde şahit oldum cin çağırdık ama bidaha gönderemedik başımıza musallat oldular 2 sene boyunca hep gördüm onlar bayılıp duruyodum vücüdum hep morarıyodu sonunda kurtuludum bir hocanın yardımıyla bidaha dövbe asla çağırmam . ama çoğu şeyleride öğrene bilirsin onlardan . yürek ister o iş

ilker_x' Alıntı:
Bak bir olayda ben anlatıyım.Buralı bir kız üniversite kazanıp okumaya gidiyor Bursa'ya daha kendine bir ev tutuyor hayatına normal devam ediyor ve bir gün okuldan eve geldiğinde annesiyle karşılaşıyor ve annesi süpriz yaptıgını ve onu çok özlediğini söylüyor.Bizim kurban tabi çok heyecanlı içeri gidip kitaplarını koyyor derken bir telefon çalıyor telefonda annesi kurbanımız diyor ki anne sen burda değil miisn anneside hayır ne diyon kızım sen diyo ve o sırada annesi adı altında (ÜÇ harfli)giriyor içeri kız panikle annesine bakıyor fakat onun ayakları çarpık.Telefon elinden düşüyor kzfayı yiyorr.Kız hayatını sonunu tımarhanede geçiriyor ondanda bir daha haber alınamıyor.Gerçekten çok dikkatimi çekmişti::::))

Hı hı Televizyonda izlemiştim bunu :D

abdal507' Alıntı:
ben cinleri görebiliyorum arkadaşlar .. İnanmayacak bişey yok görmemeniz inanmamanızı gerektirmez..Yine de inanmamanıza saygı duyarım..
..Mesela sara gibi bazı sinirsel hastalıklar cinler tarafından oluyor..Bu gibi nörolojik hastalıklara tıp bir çözüm bulamıyor..
Çok salladın be. Cinlere iş yaptırabiliyosan eğer:
Tanıdığım bir Futbol yöneticisi bu işe meraklı. Galibiyet getirecek her işe iyi para yatırmaya hazır.

Ya arkadaşlar ne zaman bu konularda birileriyle konuşsam başıma ilginç bi iş geliyo.... Ben fazla meraklıyım böle şeylere... bence fazla uğraşılmamalı... Benim başımdan çok ilginç şeyler geçti.... Ne geliyosa Allah'tan geliyo. Beni rahatlatan tek şey bu. :)

:clap: Tabiki doğrudur.Sizinde verdiğiniz gibi daha bir çok örnek vardır.Cin lerle temasa geçilebilir.Onlarda bizim gibi birer canlı.Ama ruh çağırmak bu mümkün değil.Onların beklediği bir boyut ve zaman var.

abi bende az önce bole bi konu açtım gerçektende mümkünmüş hee

Ben çağırdım ve geldi ama gönderene kadar yırttık kendimizi.Allahtan birçok dua'yı ve ne işe yaradıklarını biliyorum.Benden size tavsiye hem bu işleri kurcalamayın hemde çağırmayı denemeyin.Şimdi ufaktan size anlatim.Cinlerin 2 türlüleri var onlarda insan gibi hem iyi hemde kötüleri var.Şimdi hep çağırılan ve gelen cinler genelde kötü oluyorlar neden diye soracaksanız iyi cin mükafat demektir zaten siz hayatta mükafatlandırılacak davranışta bulunursanız ALLah(CC)onu size yollayacaktır zaten selametle..

Arkadaslar konuyu bastan asağı okudum , millet bayaa bir saçmalamış acıkcası kimisi diyo ben irtibat kuruyorum , kimisi diyo hipnozla onları gorebilirsiniz filan filan

ben üç harflilerin war olduguna inanıyorum . kur'anda da geciyor zaten ama fazla bulasmamak lazım yani inanın ama kurcalamayın derim ben .

çok deger verdiğim bir abimden duyduklarımı anlatıyorum ne kadarı gercek bilmiyorum ama ben gozumle gormediğim seye inanmam veya kuranda gecmeyen bir seye.
dunyada 8 tane boyut warmış ve kademe kademe ayrılmış bu boyutlar insanlar ve bazı haywanlar 7.boyutta yasarmış sizin üç harfliler diye tabir ettiğiniz warlıklar ise 8. ve 6. boyutta yasarmış yani bu ne demek biz tam ortalarındayız demek ama ben inanmıyorum buna ..

neyse dediğim gibi ben war olduguna inanıyorum ve fazla kurcalamıyorum yok hocaymış yok hipnozmuş yok devasa bir kedi cıkmış ortaya hikaye bunlar .

onlar hakkında bildiğim tek sey , insan gibidirler (yasam bicimleri) insanların nasıl iyisi kotusu warsa onların da iyisi kotusu war

ama bana ruh cağırma gibi saçma seyler sölemeyin cunku bole birsey yok !

bir daha soluyorum fazla kurcalamayın , ugrasanların sonu ya kafayı yiyo ya da intar ediyor ... Ben memnunum bu hayatımdan

ben inanıyorum ve görüyorum saçma demeyin nolur inanın çıldırcak gibiyimm

adanada ööle bi dernek mi varmış??

arkadaslar bakın metafızık olaylar doğanın bı parcasıdır benım hergece gordugum seyler cınler ve baska bı acıklamasıda yok onlar ıstedıgı zaman gelır ve ıstedıgı zaman gıderler ve unutmayınkı onaldan sadece 1 tane deıl mılyonlarca varr ve onlar herzaman etrafımızdaa ve herzaman etrafımızda olacaklarrr gordugun ve goremedıgın heryerde varr

bende onları ışık hızıyla gittikleri için göremiyomuşuz diye duymuştum

Merhaba Senİ Tebrİk Edİyorum Bravo ,benİm İsteĞİmde Bu İnsanlari Bu Konuda Aydinlatmak Benİm Anlatim Kabİlİyetİm Yok Bu Konuda Yazilar Yazdim Fakat Muafak Olamadim DÜzĞÜn Ve AnlatiŞ Seklİn Cok Cok İyİ .bİrde Benİm Gİbİler GÖrÜsÜr Dİyorsun İlgİ Dalin Bumu GÖrÜsÜyormusun .senİnle YaziŞalim Benİm İlĞİ Dalim Bu Zazini Beklİcem Saygilar.

Geri