İnsanlar öpüşürken neden gözlerini kaparlar ?

Gözlerin açık olsa da fark etmiyor, gözler o kadar yakına odaklanamadıkalrı için hep bulanık görüyorsun dünyayı. O yüzden kapalı kalsın daha ii

iSpiK' Alıntı:
daha sonrakı adım ıcın gozler kapatılır

kız mesela elın nıye orda derse ya pardon gozlerım kapalıya nereye koydugumu goremedım mantıgı ; )
güzel sevdim tuttum valla :D

kızlar öperken gözünü kapatırsa erkeği önemsediği anlamına geliyomuşşşşşş...

belki kirpiklerin goze girme korkusu vardır adamın burnu uzundur goze kacabilir yada daha opusurken daha sonra yapacagı şeyleri hayalliyodur :vur

iSpiK' Alıntı:

kız mesela elın nıye orda derse ya pardon gozlerım kapalıya nereye koydugumu goremedım mantıgı ; )
koptum abı yaa bu nası bı yorumdur:D:D:D:D:D:D:D

:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap

-mecit benimle öpüşürken hep gözünü kapatıyosun yüzümü görmeye tahammülün yok galiba !
+salak ben körüm bilmiyomusun :mad:
-şşey pardon unutmuşum
+unutma! göremeyenler görenleri asla görmezler :eek:ha
-o unutulanlar unutanları asla unutmazlar diilmiydi :saskin
+olsun benim dediğim de mantıklı :angry
-doğru
+ama iki doğru bi yanlış etmez biliyosun di mi ayrıca üç yanlışta bir doğruyu götürür :ter:
-biliyorum
+ne kadar bilirsen bil bilgin karşındakinin anlayacağı kadardır :ter:
+haklısın
-uzun süren tartışmalarda iki tarafta haksızdır :saskin
+mecit Allah belanı versin ne diyim başka :Sopa
-çok kabasın ayşe :aşk[/B][/QUOTE]

muahhaha

yaf tartışmayalım öpüşelim dermişim muahahaha

:aşk :aşk :aşk insanlar öpüşürken gözlerini kapatırlar çünkü hissedecekleri o müthiş duyguyu yüreklerinde sezmeye başlarlar(tabi gerçek sevenler için geçerlidir bu yorumum):aşk :aşk :aşk

SeLiN7978' Alıntı:
:aşk :aşk :aşk insanlar öpüşürken gözlerini kapatırlar çünkü hissedecekleri o müthiş duyguyu yüreklerinde sezmeye başlarlar(tabi gerçek sevenler için geçerlidir bu yorumum):aşk :aşk :aşk

iSpiK' Alıntı:

Muhahaha ikisi birbirini tamamladı şimdi :biggrin :D

Eğer sevmediği biriyle öpüşüyosa karşısındaki tipsizi görüp midesi bulanmasın diye kapatıyodur :biggrin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bugün espirikliğim üzerimde:durdurun

bi insan sewmedigi biriyle niye öpüşsün ki ... amac ne :p

Geri