İnsanlığın Sırrı Bu Fotoğrafta

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2llhc9s.jpg

Adı Ida ve bir yaşında öldüğünde 1 metre boyundaydı.

Bilim adamlarına göre 47 milyon yaşındaki bu primat maymun ve insanla soy akrabası.

2ekljsy.jpg

Bilim adamları lemura benzeyen fosilin insan evrimleşmesinde kayıp olan zinciri tamamlayabileceği

ve insanın evrimleşme sürecine çok önemli bir ışık tutacağını tahmin ediyor.

2rq1tau.jpg

Almanya'da bulunmasından tam 26 yıl sonra ABD'nin New York kentinde sergilenmeye başlanan 47

milyon yıllık primat fosilin evrim tartışmalarına yeni bir boyut katması bekleniyor.

as1uf.jpg

1983 yılında Almanya'da amatör bir koleksiyoncu tarafından bulunan fosil, 2006'dan bu yana Norveç'te Oslo Üniversitesi'nde inceleniyor.

Bilim adamları, fosilin, insanların ve gorillerin evrildiği iddia edilen primat türünün yakın akrabası olabileceğini belirtiyor.

7257c0.jpg

Fosili inceleyen grubun lideri Norveçli bilim adamı Jorn Hrum'a göre, fosil evrim teorisi çalışmalarında da devrim yaratabilir.

33xanv6.jpg

Hrum, "İnsan evriminin ilk evrelerini anlayabilmek için çok önemli bir buluş çünkü bu şu ana kadar bulunan en

eski ve en iyi durumdaki memeli fosili. Bu fosil, ilk memelilerin evrimini anlamak açısından çığır açabilir."

Daha önceden 55 milyon yıllık fosiller bulunsa da, Ida'nın önemi neredeyse hiç bozulmamış olmasından kaynaklanıyor.

rh9388.jpg

Kaynak

ben sahsen maymun degilim :durdurun

paylasim icin tesekkürler

carbon14 çıktı yıllarca evrim kanıtı denilen fosillerin foyası ortaya çıktı
isteyen istediğine insansın benim atalarım böyle yaratıldı kardeşim...

Yav öğrenseler nolacak acaba
O zaman din diye bir şey kalmaması lazım
Biz neye inanırız insanı Allah yarattı, ilk insanlar Hz. adem ve Hz. havva

Yalannnnn...
Isteyen Inansın Ama Benim öyle Bir Atam Olması Söz Konusu Dahi Olamaz..
Evrim Teorisi Dedikleri şey Orta çağı Yaşamış Avrupalının Hristiyanlığın Baskısını Ortadan Kaldırdıktan Sonra Tamamen Dinlerden Intikam Almak Için Ortaya Atılmış Bir Teoridir Ve Teoriden öteyede Geçemez.....

maymundan gelmedik ama eşşeğe gittiğimiz kesin...

Tamam işte ne güzel Maymundan gelenler için sevindirici bir haber Atalarını görsünler.
Benim içinse Pöh,çünki ben Adem ve Havva'nın devamıyım.

Valla bu herifler daha nereye kadar saptırcaklar,Her yıl bi fosil bulup ( aha işte bu bizim ilk halimiz) deyip saçmalıyorlar. :) Öbür tarafta vay hallerine hehe

Biz Adem ile Havva dan geldik kardeşim

Allah aciz miydi ki canlıları ayrı ayrı yaratmasın da tek bir canlı yaratıp oradan farklı türlere dönmesini beklesin. töbe yarabbim :saskin

dedelerinin bir sürüngen ve ya bir maymun olduğuna inanmak isteyenler de inanmakta özgürler tabi ki. kimseyi bir şeye inandırmak için zorlayamayız.

Allah aciz miydi ki canlıları ayrı ayrı yaratmasın da tek bir canlı yaratıp oradan farklı türlere dönmesini beklesin. töbe yarabbim :saskin

dedelerinin bir sürüngen ve ya bir maymun olduğuna inanmak isteyenler de inanmakta özgürler tabi ki. kimseyi bir şeye inandırmak için zorlayamayız.

ablam benım :melek

evrimi maymundan gelmek olarak anlayan zihniyet bi okumaz bir araştırmaz zihniyettir ....

Çok tartışılan derin boyutlu , uzun soluklu bir konu bilim çevrelerinide bazı yönlerden katılmamla birlikte evrim ve yaratılışın bende olduğunu düşünüyorum ama insanın evrim kelimesiyle buluşmasına ben ( insan olarak) yaratılıştan itiabaren şekillenen bir süreç olarak yaklaşmayı çok daha doğru bulduğumu ifade etmek isterim.

güzel paylaşım ama ABD liler için xD

Geri