İnsan Sevildiğini Nasıl Anlar?

icemen

New member
Reaction score
0
İnsan Sevildiğini Nasıl Anlar?

bundan da yola çıkarak

Sevdiğini Nasıl anlar?

Derecesi var mı sevmenin? Şu kadar seviyorum, bu kadar sevmiyorum gibi...

Şartları var mı ya da sevmenin? Bunun için seviyorum onu mu diyoruz?

Aynı kişiyi biraz sevip biraz da sevmeyebilir miyiz? Ya seviyorsundur ya sevmiyorssun mudur yoksa?

Bir kişiyi sevmek göreceli midir mesela? iki kişiden biri seviyor onu diğeri sevmiyor

Bu insan buna göre iyi mi olur kötü mü?

Kimsenin mükemmel olmadığını biliyoruz da neden seviyoruz? Sevmeye ihtiyacımız olduğundan mı?

Sevgi ihtiyaç mıdır ya da? İnsan yaşayamaz mı sevgisiz?

Seviyorum öyleyse varım dersek ne kadar doğru olur?

Azcık kafa yorun bakalım. :p

Erkek Sevecek Baayan Sevilecek, Teşbihte Hata Olmaz :p

Herşeyden Önce Kadın Erkeğinin Peşinden Gidecek ( Teşbihte Hata Olmaz ) Eğer Peşinden Gelmiyor İse Seni Sevmiyordur O Vakit Zorlamanın Anlamı Yok ...
OnunDa Seni SevdiğinDen Eminsen Kolundan Tuttuğun Gibi Nikah Masası Gelmiyorsa Zorla :p

Çözüm bulamadık mı? :)
Sırf sirinlik olsun diye seviyorum demek sevgimidir?
Seni seviyorum derken içten içe nefret etmek ince bir çizgimidir?
seveni çok denilince sahiden seveni vaarmıdır?
bir oksayış bir bakış bir tatlı söz sevgimidir :p
kafam iyice karıştı..

anlaşılıyor ki her soru sonrasında yeni soru geliyor o halde sevgi cevabı bulunmayan problem midir?

bolca senı sevıyorum kelimesini kullananlara ifrit oluyorum. sevgi pötürcükleri gibi her anını her dakikasını beraber geçirmeye çalışan çiftlere de gıcık oluyorum. Yapmacık olmayan duygular gerçekçidir. Buna bakıp ona göre sevilip sevilmediğimizi anlayabiliriz.

askin bi gözü kör bir kulagi sagir; sevgilinin kusurunu görmez yalanini duymazsin.. kötülük etse bile asiksindir umrunda olmaz yine hatayi kendinde ararsin

sevgi fedakarliktir karsindakini oldugu gibi seversin kusurunu görsende sana dokunmaz zarari dokununca güzelce büyütmeden konusup cözersin

aslinda ask firtinali bir deniz; sevgi ise sakin liman :)

Anlar..anlar..insan bir şekilde..sevildiğini de sevilmediğini de anlar ve anlatır...:smile:

Demiş ki; İnsanın sana verebildikleri değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.

İnsan sevdiğini nasıl anlatır
Burayıda çiziktirmek lazım birde.

Çıkıyordum Geçerken Uğrayıverdim :durdurun
İnsan Sevdiğine Seni Seviyorum Lem Derse Tadından Yinmez Hem Bazen Sözler Kifayetsiz Kalabilir Göz Göze 3-5 Saat Yeter Bea :)
O Halde Sevelim Sevilelim De Mi Yani ...

İnsan sevgiyle yaşar, sadece sevgiliye duyulan sevgi değil herşey giriyor bunun içine. İnsan mutlu olmak için yaşar biyerde, mutlu olmak için de sevmek zorunda sevgi yoksa mutluluk yok.

Sevgi olmasaydı Tolstoy' un kitabındaki ikiz çocuklar yaşayamazdı mesela

Gecenin bir yarısı telefonun çalıpta ağlamaklı bir ses tonuyla "Aşkım rüyamda seni gördüm, gidiyordun.. Gitme nolur!" diye bir ses duyarsanız bilin ki çok seviliyorsunuz.

Bu sesi duyupta çok seviyorsanız zaten emin olun çok mutlu olacaksınız :smile:

Geri