İnsan Beynini Kontrol Eden Kumanda!!

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Altın Üye
Reaction score
0
676rtu.jpg

Kumandalar, çok yakında insan beynini
kontrol etmek için kullanılabilir...

İnsan beynini kontrol eden ve davranışları değiştirebilen özel bir kumanda geliştirildi...

Arizona State Üniversitesi'nden bir grup bilim adamı, insan beynine hükmedebilmek için bir uzaktan kumanda geliştirdi.

Bu konuda bir açıklama yapan araştırmacı William Tyler, bu konuda şu sözleri dile getirdi: "Nöral devirlerin her aktivitesini optik olarak izleyerek ultrasound ile nöronların elektriksel aktivitelerini nasıl değişirebileceğimizi anlamaya çalıştık."

Dile getirilen iddialara göre sistem beyindeki elektriksel aktiviteleri düzenleyerek davranışları değiştirme imkanı sunuyor.

Diğer bazı nörobilim adamları ise uyuşturucu bağımlılığının önüne geçmek, depresyonu azaltmak, Parkinson ve Alzheimer hastalığıyla savaşmak için bir süredir elektrotlarla nöronal aktiviteleri kontrol etmeye çalışıyor.

bu iş biraz uçukca ve ürkütücü geldi...Gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum ama bilim durdurulamaz bir hızla büyüyor...Böle bişey yapamamışlardır da diyemiyorum...Ancak bazen bulunanlar güzel sonuç vermeye bilir...Atom bombasının temellerini oluşturan Nükleer enerji gibi...Umarım bundan daha feci bir bilimsel sonuçla karşı karşıya kalmayız...

PAylaşım için sağolasın..

bu iş biraz uçukca ve ürkütücü geldi...Gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum ama bilim durdurulamaz bir hızla büyüyor...Böle bişey yapamamışlardır da diyemiyorum...Ancak bazen bulunanlar güzel sonuç vermeye bilir...Atom bombasının temellerini oluşturan Nükleer enerji gibi...Umarım bundan daha feci bir bilimsel sonuçla karşı karşıya kalmayız...

PAylaşım için sağolasın..

aynen katılıyorum bu alet kötü insanların eline düşmemeli sonu kötü olur :D

tehlikeli sonuçlar doğurabilecek bir buluş.emin ellerde bulundurulmalı!

olmaz hocam iki kişi olunca kavga çıkar....

Bu konuyla ilgili ingilizce 100 lerce sitede kaynak ve komplo teorisi var. ABD 'de bu zihin kontrolü çok tartışılan bir konu. Ama ülkemizde nedense tartışılmıyor. Daha önce haber bölümünde Eski rus KGB ajanı bir biliminin adamının haberini vermiştim. Haberde 20 yy. en büyük silahı atom bombası değil cep telefonu demişti bilim adamı. Cep Telefonuyla bile zihin kontrolü yapılabiliyor. Bunu söyleyen sıradan bir insan değil bilim adamı.

Geri