İngiltere'de 17.00 Çayına Davetliyiz =) [Yorumlarıyla]

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
[252] Leicester - Peterborough [1] [1.75]

İngiltere 1'de fırtına gibi esen 2 takım bu hafta karşı karşıya..Leicester ligin dişli takımlarına karşı iyi oynuyor.Peterborough zirveye oynayan takımlarla yani Milwall - Leicester ve Milton'dan sadece Milton ile ligin başlarında maç yaptı 2-1 galip geldi falak Milton iç sahada dışarıda olduğu kadar etkili olamayan bir takım..Leicester'den sonra Milwall ile oynayacaklar..
P'boro'nun defansında uzun süreden beri 3 önemli eksik var,bu yüzden genelde her maç gol yiyolar Leicester ise gol yollarında etkili bir takım, P'boro diğer takımlara attığı gibi Leicester'e rahat gol atamayacaktır..Leicester'in bu maçı alacağına inanıyorum..

[254] Milton Keynes Dons - Leeds Utd [üst] [1.60]

Yine İngiltere 1'de deplasmanda çok iyi sonuçlar alan Milton ile son haftalarda umduğunu bulamayan Leeds karşı karşıya geliyor..Her iki takımda gol yollarında etkili kolay gol bulup aynı zamanda yiyebiliyorlar..Milton iç sahada, dış sahadaki performansını gösteremiyor ve içeride hiç berabere kalmadı..Leeds ise deplasmanlarda ya galip ya mağlup..bu maçta Leeds çıkış arayacaktır. Açık futbol oynayan iki takımın mücadelesi daha ilk 45 dakikada üst olur görüşündeyim..Süpriz olarakta Leeds galibiyeti düşünülebilir..

[255] Northampton - Carlisle [1] [1.85]

3. maçım yine İngiltere 1'den =) Northampton 15. sırada yer alsa da iç sahada bana güven veren bir ekip..Carlise ise geçen sezon Championship'e yükselme şansını averajla Donacaster'e kaptırmıştı ancak bu sezon eski performansından çok uzaklar..içerde aldıkları puanlarla ayakta durmaya çalışıyorlar ancak deplasmanlarda çok etkisizler.Northampton saha avantajını kullanarak Carlise'yi yenecektir.

[322] Port Vale - Chesterfield [1] [2.00]

Geçen sezon İngiltere 1 den düşmesine rağmen büyük takımlara süprizler yaparak bana bir çok kupon yırttıran Port Vale, İngiltere 2 de de üst düzey bir performans gösterememesine karşın düşme korkusu yaşayacağını sanmıyorum.Chesterfield ise Port Vale gibi orta sıralarda, 23 puanla averaj farkı ile Port Vale'nin üzerinde yer alıyor.Chesterfield son haftalarda dolu dizgin puan kayıpları yaşıyor, Salı günü kupa maçı yaptılar, aynı zamanda defansta en önemli isimi olarak gösterilen Goodwall, yanı sıra orta sahadan 2 as oyuncuları cezalı.Port Vale iç sahada Chesterfiel'da karşı bariz bir üstünlüğe sahip.Port Vale zorlansada kendi sahasındaki bu kritik maçı alacaktır..

Toplam Oran : 10.36

Gözlerim bozuldu =) boyunumda tutuldu be ne zor iş =))

son maçtan yatmışsn dostm. ama genede ii iş çıkarmışsn haftayada böle özenle bi kupon hazırlarsan güzel olur : )

Port vALe Yakmış Seni dai =) SağLık OLsun =)

O kadar uğraştım qüzel oranları bulcam diye ya =)Port Vale maçını 0dan1 bekliyodum 0dan2 oldu =) Hakem ilk yarıda 10 kişi bıraktı Port Vale'yi =)) yazık oldu =S

Serci benim kupona oynamıştın :goz: Korkma bu hafta boş geçmicen :*D :p

ьLцєXтяємє;3852953' Alıntı:
geL dai ortak kupon cıkartaLım seninLe :D

Çıkartalım dai =)

Serci benim kupona oynamıştın :goz: Korkma bu hafta boş geçmicen :*D :p

hadi bakalım, inşallah tutar =))

Yarına Manchester yenerse 21 YTL'lik Teselli kuponum da tutuyo zaten :durdurun saat 14.30 civarı onun parasını alır gene bi misli girerim..

Geri