İngilizce kitap istekleri bulunur!!!!

arkadaslar sadece kitabı alıp kaybolucak arkadaslar istek yapmasın!!

ingilizce hikaye veya romanları bir başlık altında yayınlaybilirmisniz. Ayrıca mümkünse ingilizce ve yanında türkçe açıklamsı olan hikaye ve romanlar. şimdiden teşekkürler.

ArkadaşLaR ingilizce hocam dönem ödevi olaraK ingilizce herhangi bir şehrin tanıtıtımı getir bana dedi.. bildiğiniz bi kitap var mı???veya kaynaK

longman success pre intermediate teachers test master Cdrom bulabilirmisin?şimdiden teşekkürler

@ ares90
Dostum senin verdiğin longman toefl ibt yi indirdim ama kitap için winrar şifresi istedi paylaşabilirsen cok sevinicem.. paylaşımların ve ilgin için cok sağol.

slm İngilizce Sınav Teknikleri AHMET AKIN bulursan çok mutlu olurum

kitaplardan bir işime yaradı,ellerine sağlık.

benimde bir isteğim olacak.ingizlice iş mektupları yazımı ile ilgili bir kitap arıyorum.yardımcı olabilirmisin lütfen?
emeğine saygılar ve ilgine teşekkürler.

benimde bir isteğim olacak.ingizlice iş mektupları yazımı ile ilgili bir kitap arıyorum.yardımcı olabilirmisin lütfen?
emeğine saygılar ve ilgine teşekkürler.

belli bir kitap adı varsa sole ona bakım.ole bir yazım programı vardı whitesmoke diye senin yazdıgını kontrol edip yanlışlar için önerilerde bulunuyordu.tavsiye ederim.

belli bir kitap adı varsa sole ona bakım.ole bir yazım programı vardı whitesmoke diye senin yazdıgını kontrol edip yanlışlar için önerilerde bulunuyordu.tavsiye ederim.

elimde belli bir kitap ismi yok.özellikle iş mektupları ve varsa tabii mailleri ile ilgili basite yakın bir kitap olabilir,fark etmez.ama programıda verebilirsen süper olur.babama böylece kitap ve program kanıtım süper olur :D
bu arada başka birşey söylemek istiyorum.konu başlığındaki 16 sayfayıda inceledim.bir toefl cd si veya ktabı araıyorum derjen cambridge ibt ile ilgili mesajı okudum ve linke gittim.downloadu yaptım fakat *.mdf uzantılı osya ya eksik yada hatalı.isobuster ile de hatalar bulunuyor ama açılım olmuyor.bilgin olsun diye aktarmak istedim.tabii hala bir toefl kaynağı arıyorum.
ilgine ve yardımına teşekkürler..

kime dediğini belirt ortaya konuşma sölediysen öle bişey sözümü geri aldım

Geri