- Reaction score
- 0
kardeşim kolay gelsin banda bi zahmet mesleki ingilizce kitabı lazım bulabilirsen minnettar kalırım.bu arada biyomedikalle olursa ayrıca minnettar kalırım.şimdiden sağolasın
kardeşim kolay gelsin banda bi zahmet mesleki ingilizce kitabı lazım bulabilirsen minnettar kalırım.bu arada biyomedikalle olursa ayrıca minnettar kalırım.şimdiden sağolasın
üstad elinde oxfort hikaye serileri varsa paylaşabilirmisin
ELS - English Language Studies - English Grammar Inside And Out -(Türkçe Açıklamalı)güzel calışma.Bana ELS den grammer kitabı lazım ve olursa ELS yayaınlarının 4-5 tane ingilizce kitabı var onlarda olursa cok makbule gecer..
Essential Grammar in Use (Elementary)- 3rd Edition - With answers (only Book) djvu formatındamerhaba öncelikle paylaşımların için çok sağol çok güzel kaynaklar var. Essential Grammar in Use, Raymond Murphy, Cambridge University Press bana bu kitap lazımvarsa eğer sevinirim.. şimdiden teşekürler
bulamadım onuMerhabalar. Kardesime ingilizce ogretmek icin Akmar pasajindan bir ingilizce kitabi aldim. Engage Student book + workbook. fakat CD si yok. sadece audio cd sine ihtiyacim var yani.
Oxford yayinlarinin Engage Level 1 kitabi. ilginize simdiden tesekkur ederim.
torrent dosyası var onun adresini verim ögretmen kitabı bile var içinde :durdurunselamlar. bana "BUILDING SKILLS for PROFICIENCY cesur öztürk" ve interchange third edition cambridge book+audi full lazım.eger paylaşabilirseniz çok minnettar kalırım.