İngiliz ordusunun ölüm makinaları

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
İngiliz ordusu geleceğin silahlarını tanıttı.

2gtdwmc.jpg

İngiliz ordusu geleceğin silahlarını tanıttı. Ölüm makinaları arasında küçük ama görünmeyen robotlar, insansız hava kuvvetleri filosu ve kamuflaşlı tanklar olacak.

İngiliz Savunma Bakanlığının tanıttığı silahları gelecekte sadece çok deneyimli profesyonel askerler kullanacak. Bildiğimiz anlamda bir orduya da belki gerek kalmayacak.

İnsansız uçaklar bir komutla havalanacak ve yeryüzündeki hedefini bombalayıp geri dönecek. Şehirleri robot askerler işgal edecek ve güvenliği onlar sağlayacak. Robotlar ayrıca lojistik destek sağlayacak, yaralıların hastanelere taşınmasına yardımcı olacaklar. Her askerin bir tankı olacak ve bu tank içinde güvenli bir şekilde devriye gezecek.

ofzybb.jpg

2rorf28.jpg

sze8w3.jpg

2usheev.jpg

25jce1u.jpg

25tkqzb.jpg

359kao8.jpg

Biz ne zaman böyle şeyleri kendimiz yapabileceğiz acaba

Biz dahil tüm dünya devletleri böyle şeyler yapmayı bıraksada öldüreceğine yaşamaya çalıssa daha iyi olur galiba..
Umarım benim ülkem hiç bi zaman böyle makinalara sahip olmaz...

Biz dahil tüm dünya devletleri böyle şeyler yapmayı bıraksada öldüreceğine yaşamaya çalıssa daha iyi olur galiba..
Umarım benim ülkem hiç bi zaman böyle makinalara sahip olmaz...

bunlara kafa yoracaklarına küresel ısınmaya, ozon tabakasındaki deliğe, hava kirliligine, kansere ve diğer hastalıklara kafa patlatsalar süper olur. Tanka mayına ucaga ingilterede ne gerek orda kimle savaşmayı planlıyor? fransaylamı irlandaylamı iskocyaylamı.!!

bence sadece prototip olarak kalır bunlar. çünkü artık öle bir krizle başa çıkmaya çalışıyorlar ki ilerde değil silah yapacak sanayi üretimi yapacak parayı bulamayacaklar. ben bu kanaatteyim.

Geri