İngiliz kadınları yatakta fırtına!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0
İngiliz kadınları yatakta fırtına!

c56441.jpg

İngiliz kadınları yatak odasının hakimi. Bin İngiliz kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, bu kadınların yüzde 47’si tek gecelik ilişki yaşamış. Yüzde 33’ü anal seks deneyimi geçirmiş. Yüzde 12’si grup seks yapmış. Yüzde 10’u bir başka kadınla cinsel ilişkiye girmiş. Yüzde 2’si ise tantra seksi deneyimi yaşamış. Eski sevgilisi ile seks yapanların oranı yüzde 37. Yüzde 60’ı arabada sevişmiş İş arkadaşıyla yatanların oranı ise yüzde 32. Yüzde 25’i en az 20 dakikalık bir ön sevişme istiyor. Yüzde 50’si seks sırasında korunsa bile ertesi gün hamilelikten korunmak için hap kullanıyor. Yüzde 48’i ise orgazm taklidi yaptığını itiraf ediyor. Yüzde 60’ı ise araba içinde seks deneyiminde bulunduğunu belirtiyor.

KAYNAK

ilginç :) paylasım ıcın tesekkurler

ingiltry i ziyaret etmek gerek

bunlar nasıl evlenio bea... ne mide var :S ..
erkekleri de kutlamak lazım :p ..
çok medeniler :p

FUCK KELİMESİNİN KÖKENİ

İngiltere tarihinin en kanlı ve dramatik zamanlarından biri kral VIII. Henry zamanıdır... Veba, katliam, savaşlar, uzak diyarlarda sömürgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ülkenin nüfusu neredeyse yarı yarıya düşmüş, Kral ülkesinin geleceğinden ciddi bir biçimde endişelenmeye başlamıştır. Ama yaptırdığı araştırmalar sonucunda ülke hapishanelerinde çok sayıda serseri, hırsız katil vs. ve çok sayıda fahişe olduğunu tespit etmiş ve nüfus artışını sağlayabilmek amacıyla kral kontrolünde hapishanelerde çiftleşmeler organize etmiştir. Dünyaya getirilen çocukları da İngiliz Kraliyeti, yetiştirme ve topluma katma işini üstlenmiştir. Bu nüfus arttırma işlemine "Fornication Under Control of the King" yani "Kral kontrolünde zina" denmiş ve F.U.C.K olarak kısaltılmıştır. Bu Fuck işlemleriyle İngiltere nüfusu 10 yıl içerisinde 2 ye katlanmıştır. Fuck kelimesi de İngilizceye buradan girmiştir. Bu olayın Tarih kitaplarıyla sabit olduğu doğrudur. Buradan benim anladığım da İngiliz halkının yarısının .... olduğudur. Diğer yarısı da onların akrabalarıdır...

Adolf HITLER
1942
Ingiliz isgali sirasinda

eee herkesin bir bildiği var boşunamı diyorlar

yeterki insanın içinde olsun ingiliz fransız demiyo :D

Turkıyeye gelen ıngılızlerden mı yapmıslar bu anketı yoo bende ole tahmın edıodumda : ))

ßütün ingiliz kadınlarını ülkemize davet ediyorum orgazm taklidi yapmak zorunda kalmayacaklar söz ! :D

ben 1 ay yokum ingiltereye gidiyorum :p

walla biz deingiliz kültürüyle yetişseydik bize normal gelirdi heralde ama biz türküz ve bu kültürle yetiştik bizim midemiz almıyo böle şeyleri ancak onlarda normal bir olay gibi karşılanıyo

Geri