İngiliz basınına göre en iyi 10 sevinç

mchasso

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

İngiliz gazetesi The Sun, futbolda en iyi 10 sevinci seçti. Bunlar içerisinde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan bir maç sonrasında yaşanan ilginç bir sevinç te yer aldı.

İşte en iyi 10 sevinç

Bebeto'nun bebeğine...

Brezilya'nın, 1994 Dünya Kupası'nda attığı bir gol, Brezilyalı oyuncular Bebeto, Romario ve Mazinho tarafından Bebeto'nun yeni doğan bebeğine gönderiliyor.

2nrzsjc.jpg

Lakabı "Tavşan"

Brezilyalı oyuncu Edmilson, lakabına uygun bir sevinçle, golden sonra havuç yiyiyor.

2uyp2k1.jpg

Kokain tepkisi

Everton taraftarlarının kokainman dedikleri Robbie Fowler cevabını, Liverpool'da oynadığı dönemde attığı bir gol sonrasında yaptığı bu hareketle verdi.

2lkpona.jpg

John Arne-Riise'ye gönderme
Liverpool'da oynadığı dönemde, takım arkadaşı John Arne-Riise'ye golf sopası ile saldırdığı söylenen Craig Bellamy, 2007 yılındaki Barcelona maçında attığı gol sonrasında böyle seviniyor.

30velph.jpg

Islatılan Gascoigne, ıslatan Sheringham
İngiltere'nin, İskoçya ile oynadığı maçta gol atan İngiliz oyuncu Paul Gascoigne, takım arkadaşı Teddy Sheringham tarafından böyle kutlanıyor.

zuqe6x.jpg

38'lik genç delikanlı
1990 Dünya Kupası'nda, 38 yaşında olmasına rağmen büyük bir performans göstererek takımını çeyrek finale taşıyan Kamerunlu oyuncu Roger Milla, Romanya'ya attığı müthiş gol sonrasında böyle seviniyor...

6xyhvl.jpg

Tardelli coştu
1982 Dünya Kupası Final maçında, Batı Almanya'ı 3-1 yenerek şampiyon olan İtalya'nın 2. golünü atan Marco Tardelli'nin aşırı sevinci hafızalara kazındı.

2uop1nc.jpg

Ulubatlı Souness
24 Nisan 1996 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Türkiye Kupası final maçı 1-1 bitti. İlk maçı 1-0 kazanan Galatasaray, kupayı müzesine götürdü.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Graeme Souness, bu karşılaşma sonrasında dev Galatasaray bayrağını santra noktasına dikti.

2d85hj6.jpg

Klinsmann'ın uçuşu
Alman oyuncu Jürgen Klinsmann, Tottenham'da forma giyerken attığı bir gol sonrasında taraftarlarına doğru uçuyor...

3144d38.jpg

Hoca sahaya daldı
İngiliz kulübü Luton'un eski çalıştırıcısı David Pleat, 1983'te oynanan bir maçta atılan gol sonrasında, sevinçten ne yapacağını bilemedi ve takım elbiseleri ile sahaya daldı.

2z9h6ja.jpg

NOT:Gs li Arkadaşlar Elbette yorum yazıcaklar ama lütfen rica ediyorum konunun cıvığını çıkarmayalım artık konuda paylaşamıcaz...bu gidişle ...

Kaynak:Hürriyet TıkLa

türklerinde ilginç sevinçleri filan varmı acaba hiç denk gelmedim ben...

son karedeki fotoğrafa bakınca, Senegal'e attığımız golden sonra sahaya takım elbiseyle ve yüzündeki kocaman gülüşüyle koşarak giren Şenol Güneş geldi aklıma..ne görüntüydü ama =)

o anki sevincimizden midir nedir, gözlerim dolu dolu bakmıştım Şenol Hoca'ya, bu sevinci fazlasıyla hakettiğini düşünerek..

Souness en iyisi bence.

Geri