İyi o zamn uçağı onlar buldu. Kullansakta kullanmasakta bu bizim gelişmediğimizi mi gösterir?
Kendi teknolojimizi ürettirmiyorlar. Onlar ve onların ülkenin önemli yerlerine sızmış yandaşları.
Aselsan'da mühendisler bırakın icraat yapmayı çalışmaya korkuyor.
Önce Ergenekon ve Kafes gibi pislikler temizlenicek ve önüne geçilecek o zamn bu ülke kendi teknolojisini adam akıllı üretmeye başlar.
Görünen köy kılavuz istemez. Mustafa Kemal'in muasır medeniyet dediği idealin tam tersine bir yol izleniyor. Ülke geriye götürülüyor..
ingiliz de gazı verdiğine göre başımıza yine bir dertler açılacak anlaşılan. batı bunu hep yapıyor.
bakınız:1. dünya savaşı;kore savaşı;körfez savaşı;...
yeni osmanlıymış pehhh.araplar da kollarını açmış türkleri bekliyor
edit: hükümet abd'den izin almadan ortdadoğuda hiçbirşey yapmaz. ortadoğuda yaptığı herşey uzun vadede ab-d çıkarlarına hizmet eder.
Çocukken dersane sınavında aldığım sonuçtan sonra a sınıfına düşmüştüm ama sınıfın sonuncusuydum, sonra gidip b sınıfına geçmek istedim a da en dipte olacağıma b e en üstte olurum.
Ab ye girip ezik ülke muamelesi görmekten, of ya bunlardamı geldi denilen ülke olmaktansa, doğuda kurulacak bir birliğin başında olup söz sahibi olmak daha güzel olsa gerek.
Muasır medeniyet seviyesine yükselmek için illa o ülkelerle aynı birlikte yer almak gerekmez, kriterleri alırsınız üstüne kendi kriterlerinizi eklersiniz ve musaır seviyeye yükselirsiniz.