İNGİLİZ RAHATSIZ Olduğuna Göre Türkiye Doğru Yolda

eğer hükümet bunları abd den izinsiz yapıyorsa helal olsun, ama hiç zannetmiyorum. abd nin asya çıkarları için adı geçen ülkelerin gözetim altında olması gerekiyor bunu da türkiye ye yaptırıyorlar.

İyi o zamn uçağı onlar buldu. Kullansakta kullanmasakta bu bizim gelişmediğimizi mi gösterir?

Kendi teknolojimizi ürettirmiyorlar. Onlar ve onların ülkenin önemli yerlerine sızmış yandaşları.

Aselsan'da mühendisler bırakın icraat yapmayı çalışmaya korkuyor.
Önce Ergenekon ve Kafes gibi pislikler temizlenicek ve önüne geçilecek o zamn bu ülke kendi teknolojisini adam akıllı üretmeye başlar.

demekki neymiş TAM BAĞIMSIZ değilmişis demekki neymiş batılı ülkelerin ajanları türkiyede cirit atıyomuş aselsandaki mühendislerimizi öldürüyomuş eee hani ingiliz bizden rahatsız olmuştu aselsandaki mühendisi öldüren ajan türkiyenin ortadoğuya yakınlaşmasını sağlayan kişileride çoktan öldürmüştü .ama öldürmedi niye bu bi çelişki değilmidir

ayrıca mühendislerimiz dış ülkelerin ajanlarından korktuğu için değil devletimizin yeterli maaşı ve desteği sağlamadığı için mühendislerimiz başka ülkelere kaçıyor yani kısacası ''beyin göçü''
bide şu bilgiyi vermeden edemedim amerikanın AR-GE(ARAŞTIRMA GELİŞTİRME)çalışmalarına yıllık verdiği meblağ 200 milyar $ neredeyse TC'nin yıllık bütçesinin 4 katı

UNUTMAYIN

''BİR RÜYANIN GERÇEK OLMASI İÇİN ÖNCE UYKUDAN UYANMAMIZ GEREKİR''

konu hakında olmıcak ama konuya sokulan bir kac kelimeye cevaben Osmanlı 600 yıl arabıyla Türküyle kürdüyle Osmanlı oldu son 50 yılında araplar satmışsa 550 yıl destek olan dedelerini unuttukmu yoksa son 50 yılında olan araplara göremi Osmanlıyı biliyorsun cahil cühela sohbet etmeyin Osmanlı türkiyeden ibaret değildi türkiyede masur medeniyet olucaksa eski ilişkilerini tekrar kurmalı avrupa her zaman kücük vede pislikdi bu pislikden dönüp eski kadim dostlarını hatırlamalı onlarada hatırlatmalı
senin Osmanlı cihan imparatorlugunu yıkan avrupa idi bu hale sokanda onlar şimdi arabı kötü bilmeni isteyende onlar birlik olursa rahatsız tabiki olucaklar (Osmanlı bir tek arapların ingilizlerle birlik olmasımı yıkacakdı osmanlıyı bu kadar kücük düşünmeyin bu kadar cahil olmayın basma kalıp bilgilerle muhalefet olursan aşşaladıgın arapdan daha cahilsindir benim gözümde)

saygılar

ingiliz de gazı verdiğine göre başımıza yine bir dertler açılacak anlaşılan. batı bunu hep yapıyor.

bakınız:1. dünya savaşı;kore savaşı;körfez savaşı;...
yeni osmanlıymış pehhh.araplar da kollarını açmış türkleri bekliyor

edit: hükümet abd'den izin almadan ortdadoğuda hiçbirşey yapmaz. ortadoğuda yaptığı herşey uzun vadede ab-d çıkarlarına hizmet eder.

Görünen köy kılavuz istemez. Mustafa Kemal'in muasır medeniyet dediği idealin tam tersine bir yol izleniyor. Ülke geriye götürülüyor..

Anca bu kadar komik bir yorum olur.Kardeşim ha batı ha doğu Türkiye gelişiyor ki İngilizler rahatsız oluyor değil mi?

Evet Atamız başımızın tacı ama onun güzel sözlerini başka taraflarından yorumlayanlar takkesini önüne alıp düşünmeli amacım ne diye:S

ingiliz de gazı verdiğine göre başımıza yine bir dertler açılacak anlaşılan. batı bunu hep yapıyor.

bakınız:1. dünya savaşı;kore savaşı;körfez savaşı;...
yeni osmanlıymış pehhh.araplar da kollarını açmış türkleri bekliyor

edit: hükümet abd'den izin almadan ortdadoğuda hiçbirşey yapmaz. ortadoğuda yaptığı herşey uzun vadede ab-d çıkarlarına hizmet eder.

Amerikanın cirit attığı ingilizlerin zamanında sömürdüğü bölgeler onlardan önce osmanlı himayesindeydi önce osmanlıyı sonna saddamı yıktılar ardından sömürüp durdular...

Amerik ave ortaklarını cirit attığı bölgelere niye türkiyeyi yaklaştırsın faydalandırsın? avrupa birliği yolunda köpek olup her dediklerin yapmak varken? arap deyip duruyosunuz
bizi birbirimize düşüren sömüren araplarmı oldu emperyalist devletlermi arapların bize ihanetini kimler planladı?

siz her ülke bağlantısına amerikanın planı derseniz kargalar güler... unun tarafları olsa gerek bu abd sadece kabul ettirebildiği kadar abd israili çıkıp davosta rezil etmenin imf nin tehditine rağmen türkiyenin imfye direnmesinin türkiyenin müslüman ülkelerle sıkı fıkı olmasının da abd planı olduğunu geçiçeksiniz... öyle olsa akp bu kadar eleştirilmezdi gizli abd israil kalemşörleri ve yandaşları hergün daha çok saldırıyosa... sağ sol birbirini keserken pkk terör estirirken refah cennetten hisseli arsa satarken bu kadar ayaklanıp saldrılmadıysa AKP doğru yola demektir...

Çocukken dersane sınavında aldığım sonuçtan sonra a sınıfına düşmüştüm ama sınıfın sonuncusuydum, sonra gidip b sınıfına geçmek istedim a da en dipte olacağıma b e en üstte olurum.

Ab ye girip ezik ülke muamelesi görmekten, of ya bunlardamı geldi denilen ülke olmaktansa, doğuda kurulacak bir birliğin başında olup söz sahibi olmak daha güzel olsa gerek.

Muasır medeniyet seviyesine yükselmek için illa o ülkelerle aynı birlikte yer almak gerekmez, kriterleri alırsınız üstüne kendi kriterlerinizi eklersiniz ve musaır seviyeye yükselirsiniz.

Konuyu En Güzel Yorumlayan Cümle Budur , Tebrikler Abicim...

insanları anlamak zor takım tutar gibi düşünce savunuyor

ingiliz anladı yahudi anladı ama hala anlamayanlar çok

neyi savunuyon arkadaş ne yapcaktı munhasır medeniyetin kapısında bekleyecekmiydi hazır olda

anlayın artık oyyyyyyyyyy ingiliz anladı yahudi anladı sende anla !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Türkiye'nin kurulduğundan beri önüne gelen en büyük fırsatların yaşandığı bir zamandayız. Ne yapılacağı düşünülürken kamu oyunun istedikleri de gerçekten önemli. Tabii ki elli yıl daha AB yi bekleyecek kadar kafasız arkadaşlar da olacak. Hükümete bu kadar ön yargıyla yaklaşırken yapabilecekleri başka birşey de yok zaten. Türkiye eğer gelişebilecekse, eğer dünyada yeniden saygı görebilecekse, eğer kendi kendini yönetebilecekse gidip Papua Yeni Gine'yle de birlik içine girebilir. Girsin de. Başka yere bakmanın, konuyu saptırmanın hiçbir anlamı yok. Türkiye iyi yolda..

Bu ingilizlerin yeni bir taktiği olsa gerek,İngilizler bu tür haberlerle AB
üyesi ülkeleri ve komşularımızı törpülemek Türk düşmanı yapmak .

Birde MUASSIR medeniyeti kavramamış arkadaşlar var,güleyimmi ağlayayımmı?

Son olarak araplarla ilgili ... " Hicaz Demiryolu" bu konuyu bir okusunlar...

ingiliz rahatsızmış onun için doğru yoldaymışız zihniyete bak çay demle.

pekii bu zihniyete soralım:
apoda çok rahat 5 yıldızlı konfor içinde yaşıyor 15 santim için ortalığı yıkıyor canı sıkıldıkça basına açıklama yapıyor demokrasi felan diyor şimdi biz iyi yoldamıyız kötü yoldamıyız.......

ermeniler cumhurbaşkanımızla gurur duyuyor iyi yoldamıyız kötü yoldamıyız?

Geri