SAHRANİL
Altın Üye
karaliçem bende bişi sorcam herhangi bir sevdiğin için yaptığın en büyük fedakarlık nedir.öptümm

Yaşadığın En Çılgın olay? :durdurun
karaliçem bende bişi sorcam herhangi bir sevdiğin için yaptığın en büyük fedakarlık nedir.öptümm![]()
walla yerinde olsam tatile giderdim benim öle bi şansım yok malesef bu sene, Boradan izin çıkmadı =))
pc başında geçiriorum waktimi napim![]()
walla gençliğimde çok yaşıodum çılgın olaylar ama artık yaş kemale erdi
en çılgınıysa bundan 5 sene önce müge die bi arkadaşımla mecburiyetten taximde sabahlamak oldu, marmaris cafe de sabah 7ye kadar oturmuştuk, dışarı çıkmaya korkup güneşin doğmasını beklemiştik, cafe sahibinden de Allah razı olsun bizi dışarı atmamıştı :durdurun
en sevdiğin şarkıcı ( sanatçıda olabilir ) nedir ?
hiç çeşkeLerin oldumu ? :melek bu kadar
esra ablacım en sevdiğin yemek nedir ?
evlenince yemekleri kim yapıcak ?
yoksa sizde hayatın müşterek olduğunua mı inanıyosunuz ?
ve bu 3 ü çelişkimidir ?
abime tekrardan hayırlı tezkereler
yenge kara lahana dolması demişken memleketi özlüyon mu
donuyoruz burda![]()
Karadeniz gibisi var mı yenge yaa gelip görmeni şiddetle tavsiye ederim
millet yanıyor biz üşüyoruz yağmur yağıyo buraya![]()
yoo sinirli deilim ama nickinin tekrar deişeceği gibi bi umudun warsa onu unut =)
şanslı birimidir esra =)...
yada ugura inanırmı =)
Merhaba Yenge10 sayfayı da merakla okudum ikiniz de çok anlayışlısınız.Forum yöneticileriyle hiç böyle konuşmamıştım, bir konuşayım bakalım.
Bora Abi'ye birşey olsa kaybetsen(Allah Vermesin) ne yapardın? başkasını bulurmuydun ?
Ben bişey daha sorcam snn üyelk tarihi oct 2006 yazıo bildim kadarıyla hh 2005 de kuruldu bu sitenin kurucuları siz deilmisiniz nsl oct 2006 üye oluonus??
infa HackheLL Forumda Tanı$tığın iLk 4-5 Ki$iyi HatırLıyormusun..?
hiç bora'nın köpeğini dövesin geldi mi
cevap vermeme hakkın var![]()