İnFamous 2 İlk Puanını Aldı[Haber]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
6290.jpg
SuckerPunch tarafından Playstation'a özel olarak geliştirilen inFamous 2 ilk inceleme puanını IGN'den aldı. Oyunu inceleme fırsatını yakalayan IGN, inFamous 2'ye 10 üzerinden 9 puan verdi. inFamous 2'nin dolu dolu oynandığında 40 saate yakın bir single player deneyimini oyunculara sunduğunun altını çizen site editörleri, yapımın multiplayer moduna ise 8.8 puan verdiler.

Şu oyunları neden çıkarmıyosunuz pc'ye : (

inFamous-2.png

Süper bir oyun harika ya, büyük bir canavar ile uğraşmaktan hoşlanır mısınız? ben şahsen böyle fantastik türü oyunlara bayılıyorum. ps3 için çıkacak olması beni çok üzdü ama sanırım xbox olarakda çıkacak bu oyun, belli değil tabiki ama 2011 e damgasını vuracak türden olduğu kesinlikle belli! videoyu izlerken ses tonları o kadar milleti heyecanlandırarak gaz vermesi ve herkesi dövüşe ölmeye göndermesi .. infamousu yıldırmıyor hepsini tek tek yeniyor, rgp türü oyunlardan pek hoşlanmadığım için pc için çıkanı olsa dahi oynamayacağım bir oyun ama görsel bir show olduğu ap açık belli oyunda çok iyi görsellikler sunulmuş.. 720p görüntüsüyle izlerseniz anlarsınız bunu oynayış olarak oldukça iyi %70 oranı verebilirim. birazda Prototype oyununa benziyor aslında ellerinde şişmek özelliği ve o şekilde tellerin üzerinden gitmesi olmasa Prototypeden farkı olmadığını söyleyebilirdim ama Prototypede bu kadar sağlam görsellik emin olun yok iyi oyunlar. çıktığında eklenecektir.

YouTube - ‪inFAMOUS 2 - Gameplay‬‏

PS3 için hazırlanan aksiyon oyunu InFamous2 için Kuzey Amerika çıkış tarihi 7 Haziran olarak duyuruldu.
Diğer bölgeler için henüz kesin bir çıkış tarihi belirtilmeyen oyunun, Hero Edition ve Special Edition isminde iki ayrı versiyonu da satışa sunulacak. Birbirinden farklı kutu tasarımlarıyla sunulacak olan bu paketlerden Special Edition’da; bir download kuponu yer alacak. Bu kupon ile “Electrocution Grenade”, “Orijinal Cole” skini ve “Golden Amp” içeriklerine sahip olabileceksiniz.
Hero Edition‘da ise; Special Edition’daki içeriklere ek olarak, Cole’un sırt çantası, müzik albümü, çizgi roman ve tüm pre-order/promo güçleri yer alacak.

Geri