İnat

Cakiin

New member
Reaction score
0
Temel, Idris ve Oruc kahvede oturmuslar, hepsi de en inatci olanin kendisi oldugunu iddia ediyorlar.

Idris, "en inatci benim" demis. "Gecen kis eve biraz gec kaldim. Lapa lapa kar yagiyor, hava da kararmisti. Kapiyi caldim. Hatice icerden "Kim o ?" diye seslendi. Bilmiyor mu o saatte benden baska kimsenin gelmeyecegini. Sabaha kadar ben kapiyi caldim. O ’kim o?’ dedi. Inadimdan sesimi cikarmadim.

Oruc atilmis, "O da bir sey mi? Disim agriyordu, disciye gittim. Su agriyan disimi cekiver dedim. Disci ’hangisi’ diye sordu O kadar okumussun, disci olmussun, sen bilmeyeceksin de ben mi bilecegim dedim. Bir disimi cekti. Sordu ’Bu mu?’ "hayir." Ikinci disimi cekti sordu ’Bu mu?’ Inadimdan söylemedim. Ancak 7. disten sonra bulabildi"

Temel gülmüs, "Ikiniz de inatcisiniz, biliyorum, ama benim kadar olamazsiniz. Fadimeyle evlendigimiz gece ’Basim agriyor, canim istemiyor’ diye bir sürü bahane uydurdu, beraber olamadik. Ondan sonra da kendisi istedi ama, inadimdan o gün bugündür ben yapmiyorum. Oruc’la Idris birlikte atilmislar: - "Atma be Temel. 17 yasindaki Ayse ile 14’ündeki Dursun kimden?"

- "Valla inadimdan onu da sormadim." :D :D :D

yuh be sezgin abi bu ne ya neyse guzel herkese slm soyle

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ehuheuehuheue guzelmis yaa.. emegine saglik tesekurler

derbeder16 abisi kuralları oku istersen flood yapmışsın bak banlarlar.
flood ne diye soracaksın...
arka arka mesaj yazmak oke mi...?
şimdi fazla mesajları sil istersen...
yeşilova karmina cafe degil burası ehu ehu ehu....
cafedekilere iletirim selamını....

Geri