İnş. bunuda banlamassınız size nick beyendiriyorum artık :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F€MM€S

Banned
Reaction score
0
Valla tak etti artık tamam ulen değiştim nickimi ama eğerr bunuda banlayın veya gelin bana artislik yapın sizin hostu yavaşlatmak için elimden geleni yaparım valla 2 int.cafemdeki bütün pclerle uğraşırım yani sölim adam gibi geldik şuraya herşeye karıştınız bide makara yapıyosunuz ne komik dimi hehe ben banladım yok ben banladım çok büyük bişey yapmışlar gibi:mad: :mad:

bak sımdı burada konusurken tehdıtkar konusmamalısın.Yoksa ban için
en guzel sebep budur zaten.Nıckınde bır problem olmadıkdan sonra efendı oldukdan sonra kımseye bişey olmaz.

Bu arada a.q gibi kufur etmemelisin.

Adam Gibi Ol Canımızı Ye Ama Senin Maksatın Başka Bun Eminiz.

ulan be akıllı madem bu işleri biliyosun banı kaldır eger bilmiyosan abilerin den ögren öle artistlik yapma ok mi kocum benim:D

2 internet cafesindeki bilgisayarlarla bizi durdurcakmış ulen bizi dünya durdurmaya çalışıo senmi başaracan velet önce adam ol sora yer iste!!!

adam olsan ilk banlandığında aynı nickle tekrar user almazdın
şimdi seni o kadar uyardık bide küfür ediyosun o kadar
adam olmanın kriterleri değiştide bizim mi haberimiz yok
özür dilemen gereken yerde hala dikleniyosun ne halin varsa gör

pesimist™' Alıntı:
Baq yine geLmis Len veLet ya rahat dur yada bi daha geLme aLLah aLLah sabahtan beri seni gormekten biktim :...!
Ben sana ne diyimki sen kime velet diyon olm sen kimsin yaa allahım deli etmeyşin olum beni böle ...şeyler yazıcanıza hiç yazmayın :mad: :mad:

Your Computer virus send has been comleted..! Computer Mask ID: 192.168.1.15 Computer Real ID: 88.103.242.78 Open Port: 80,138 and 1155
Program Name: GANGBOY PC KNOCKS v1.1

SıpA' Alıntı:
2 internet cafesindeki bilgisayarlarla bizi durdurcakmış ulen bizi dünya durdurmaya çalışıo senmi başaracan velet önce adam ol sora yer iste!!!
1.incisi velet sensin.
2.incisi yaşım 20.
3.üncüsü alla bilir yaşın 13 falandır.
4.üncüsü ok belli oldu zaten bilip bilmeden velet hee.
5.inciside dünya durdurmaya çalışıyo diyosunki ben bu kelimelerinden senin çoluk çoçuk oldunu anlıyorum.
6.ıncısı benim konuma yazma sen daha seviyesizsin belli:mad:

Tamam Arkadaşlar Başka Mesaj Yazmayın Çok Prim Topluyor. Zaten Jackal'ın Gözü Onun Üstünde. Bir Fasosunu Görürse Gereğini Yapacaktır.

ben bu elemanın hayranı oldum nereye yazı yassa okuyom kopoom gülmekten ya :D dostum hayran kitlen oldu bak burda iki internet cafe ha yakında arkadaş microsoftada rakip çıkar üçüncü cafeyi açarsa :D bi ajdara hayranım sana hayran olduum kadar zuhaha nese gerginlik yaratmayak bak ben geldiim buraya kaç ay önce adam gibi girdiim ortama alıştım küfürle olmz bu işler örencnn forum adabını boşvr hoşgeldin aramızaa sende potansiyel var ii işler yapçn

Ortamı gerecek mesaj atmayın diyecem

ayrıca bu konu niye acık orasıda cok ilginç :D:D

Bu nıckınle efendı ve sevıyelı oldugun surece hackhellde her zaman yerin vardır.

Daha fazla sidik yarısına dönemeden konuyu kapattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri