İmzalara dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu sabah anca ulaşabildim bu sayfaya.Bazı arkadaşlarımız bu konuda ne yapılması gerektiğini söylüyor.Ne yapılması gerektiği gayet açık söylemeye gerek bile yok.Ayrıca sayfaların geç açılmasının en büyük nedeni Dark_Blade arkadaşımızın da belirttiği gidi tabi ki online olanların 1000 leri bulması.Fakat imzaların da bunda etkisi gözardı edilemez.Ben 256K ile bağlanıyorum ve akşam saatlerinde sayfalara ulaşanilmem neredeyse imkansız oluyor.Sorun yaşamadıklarını söyleyen arkadaşlarımız heralde 256K ile bağlananları düşünmeden bunu söylüyor.

bencede 256 k ile bağlanmak büyük bir sorun oluyor çok zamanımızı alıyor

ya tamam konuyu uzatmaya gerek yok anlayan düzeltir.. eğer olmassa yine düzeltiriz kafanızı rahat tutun.burada kaliteli mod ve adminler war. ok ?

gerçekten bazılarının imzası çok büyük bide gif oldugu için baya bi sonra açılıyo

daga once baska forum sıtelerınde de yasanmıstı bu muahbbet ve smod lar sılmıstı bı surelık ımzadakı pıctures lerı valla arkadaslar ufak ve kendılerı ıcın degerlı seyler olabılır benım falza buyuk dııl ama gerekırse kaldırız hackhell saolsun :)

Herkes bu konuda gereken duyarlılığı gösterirse forumumuz hem çevre kirliliğinden kurtulmuş olur hem de biraz olsun hızlanabilir...

BENCEDE FAZLA YER TUTAN imza resimlerinin yerine yazı yazalım ve bu muhabbeti noktalayalım....

örnek senınkı bayağ yer kaplıyor :) bunu siz değil yönetim yapcak konuyu kapatın :)

haklısın zaten sorun cözüldü

Gerçekten de fark oldu arkadaşlar sayfalar artık rahatlıkla açılıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri