İmzalar Hakkında...

İmzalar kalsın mı? Gitsin mi??

• Evet kalsın böyle daha güzel

Kullanılan: 44 52.4%
  • Hayır gitsin yalın hali daha güzel ve daha hızlı

Kullanılan: 40 47.6%

• Kullanılan toplam oy
    84
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmza Kaldirilsa Da Kaldirilmasa Da Benİm İcİn BİrŞey Fark Etmez Kaldirsalarda Ayni Hh Ye Takilacaz Kaldirilmasada

bende aynen katılıyorum cakıra

yazılar olsun ama resimler kaldırılsın derim...

Saçma tartışmalar var, anket hakkın vardır açarsın ona bişi diyemem ama konu gereksiz.. Senin için herhangi bir problem yaratıyorsa, CP den imzaları kapatırsın, hiçnir sayfada imza fln görmezsin, bukadar basit.. İsteyen görür, isteyen görmez!

Bence kalmalı o kadar uğraştım yeni imza yapmak için :clap:
hem imzalı daha güzel ..!

imza sandır ama olamsada olur

iyi böle iyi :)

ya imza koymak isteyen koyar koymak istemeyen koymaz bu iş bu kadar basit zaten ankette 25e 23 kalsın diolar yani yine yeterince bi büyüklük gitsin istio bu durumda gitsin dien arkadaşlar imza koymasınlar ama bence kalmalı . . .

Ustalar, arkadaşlar.Böyle forma renk geldi Daha bi havalı ve albenili oldu.Bence çok isabetli bi karar.

ya benim fikrim imzalar kalsın fakat sadece yazı olarak imza olsun ... resim konmasın ...

CaKıR_X' Alıntı:
imzalardaki resimleri kaldıralım . Bence gereksiz. :) ve görüntü kirliliği yapıyor. Benim düşüncem bu :=)
bu konuda bende aynisini düsünüyorum yukarda vurgulandigi gibi sadece görüntü kirliliginden baska bisi degil.....

kalsın ya gayet ii bi yavaşlık ta yok darky saolsun baya hızlı modlarda vısır vısır gereksiz herşeyi silio bi sorun yok noThinG iS pRobLem noW!

Belkii küçük bii sınır getirilse iyi olur..İmza güzel bii faliyet sonuçta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri