İmdat Bilgisayarıma Hackhell'den Trojan Bulaştı

ben günde yaklaşık 10 saat bilgisayar başında duran biri olmaya başladığımdan beri hackhelli biliyorum buda epey uzun bi süre onun için bence hiç de kontrolsüz diil..

"yükselişi kontrolsüz olanların inişleride kontrol olacağından" yerine

"yükselişi kontrolsüz olanların inişleride kontrolsüz olacağından" demeliydin

kaybeden biri olduğun için mi biliyorsun kulakdan dolmamı? :D

kare31kare' Alıntı:
kaybeden biri olduğun için mi biliyorsun kulakdan dolmamı? :D

geçen ay kredi kartı hesabımdan 1.600 ytl çekildi. jandarma mağdur ifade tutanağınıda yayınlabilirim isterseniz... ama tabiki hackhell yüzünden oldu bu demiyorum... çünkü tam bir bilgimiz yok bu konuda...

ama size hackhell yüzünden olmadı da diyemem.

herbalife' Alıntı:
Bu işlem bizim kontrol edilmemizi ve bize ulaşabilirliliğe sağlıyor ama...

Yani reklam veren kişi arzu ettiğinde bizimle ilgili tüm bilgileri toplayabilir...

Online alışveriş yapıyoruz tamamımız nerdeyse

ne kredi kartı şifresi kalır ne bişiy...

Açılan pop-up a dikkat ettinizmi ? hangi sayfa açılıyor ?

açılan sayfa : www.izletube.com

who is nedir bilirmisiniz ? bilmiyorsanız şu saatten sonrada fazla önemli değil.
Alttaki linke tıklayın ;
http://whois.domaintools.com/hackhell.com

dns bölümünü inceleyin . ne yazıyor ?

daha sonra
http://whois.domaintools.com/izletube.com 'a tıklayın

ya şimdi dns bölümünde ne çıkıyor.?

Lafı uzatmıyorum. hackhell dedicated'inde bulunan 2 website. 2 side hackheLL 'e ait.
Tekniğe girmiyorum anlıyacağın dilde söylüyorum.
hatta şiire döküyorum =)

Ben insanlara çok şey öğrettiğimi umuyorum,
İyi ya da kötüyü, Çirkini ya da güzeli,
Neyin nasıl ya da nasıl olacağını,
Ama hiç bir zaman birilerini kandırıp,
Reklam amaçlı ,kar amaçlı bir şey yapmadım.
Neler yaptığım sadece beni ilgilendirir...
Bunu kimsenin bilmesinede ihtiyacım yok !
Göründüğünüz kadar keşke yapabilseniz?
Siz neler yaptınız?
Bir şey yapılmasımı gerekiyor?
Amaç en iyi olmak ve reklam olsaydı çok daha farklı olurdu..

Unutmayın! Bizim hayata geçirip gerçek kıldıklarımızı
Siz daha hayal bile edemediniz...

Bu kelimeleri hell-world.org 'da bizi yalnış anlayanlara,yada anlamaya çalışan beyinlere yazdım. yazı puntosu neden büyük? birdaha böyle şeylere meal vermemek için.

hımm evet iddalı bir açıklama cevap en kısa süre içinde gelecek merak etmeyin... sizin hayallerinizin fazlasını yapanlardanız biz:)

yakında...

herbalife nekadar boş konusmussun yazık olmus bu kadar ugrasacagına www.hackhell.com/reklam/hackhell.js virus yada loger olarak iddia ettıgın javascrıpt dosyasıdır buyur ıncele yok ben anlamıyorum bu ıslerden dıyorsan ozaman baskalarına ıncelet ayak altında dolasma lutfen ;)

herbalife' Alıntı:
hımm evet iddalı bir açıklama cevap en kısa süre içinde gelecek merak etmeyin... sizin hayallerinizin fazlasını yapanlardanız biz:)

yakında...

Annenizden izin mi alıp yazıyorsunuz :)

herbalife' Alıntı:
geçen ay kredi kartı hesabımdan 1.600 ytl çekildi. jandarma mağdur ifade tutanağınıda yayınlabilirim isterseniz... ama tabiki hackhell yüzünden oldu bu demiyorum... çünkü tam bir bilgimiz yok bu konuda...

ama size hackhell yüzünden olmadı da diyemem.

Jandarma acaba size iftira tutanağıda gönderdimi ?

valla arkadaslar kusura bakmayin ama bendede virüs uyarisi verdi..POP UP DEGIL!! tempory files dosyasinda hackhell adinda virüs buldu benim a-v...

apaçık bir trojen dağıtımı war yani...

üstelikte bunu ben söylemiyorum sadece... alacaksanızda adam gibi reklam alın... herkeze popup reklam verilmez... izletubenin rankını yükseltmenin başka yollarıda war...

ReaLiStanbuL' Alıntı:
Sayın Admin Ve Mod. Arkadaşlarım HH De 3-4 Sayfa Açtıımda Hemen Hata : 403 Diye Bişiy Çıkıyo Ve 1Den Fazla HH Sayfası Açılmıyo Ve En Sonunda Tüm Sayfaları Kitleyip Explorerdan Ve Dolayısıyla Siteden Atıyor Buna Bir Çözüm Bulursanız Sevinirim Birde Ordaki Açıklamada Site Bunu Bir Saldırı Olarak Algıladı Diyo İlginç Geldi Ne Gibi Bir Saldırı Demek İstiyo Onada Anlam Veremedim Lütfen Buna Bir Çözüm Bulmanızı İstiyorum Teşekkür Ederim Şimdiden...

buyrun diğer arkadaşlarında şikayetlerini görün...

size reklam almayın diyen yokki...

biraz daha güvenilir bir reklam alın sadece

hellboy726' Alıntı:
Annenizden izin mi alıp yazıyorsunuz :)

terbiyesizlik yapıp kendini küçültmen çok kötü olmuş...

cvp:

"hyr senin annenden izin alıp geliyorum;)"

bim_28' Alıntı:
Türk televizyonlarında reklam tarihinde en çok ilgi gören
en fazla izlenen reklamı biliyor muydunuz?
Biraz hatırlatma yapalım bir banka reklamı küçük bir
çocuk var ve meçhur sözü "su su soğuk su" her kazancında
bişeyler alıyordu değil mi mesela tabure şemşiye ve sonunda
limonata yani kazanç hizmet kalitesine dönüşüyordu.

ii demişsin =)

bu arada o reqlamı çoğu kişi hatırlamaz. abi neettin... o reqlam eski daha yeni bi örnek versene. kaç senelik o reqlam... şimdi sallama diceniz ama en az bi 7 seneliq falandır =)

ahaha adam hala trojan diyor. arkadaşım javascript nedir biliyormusun anlamış değilim.

Kod:
// Content Copyright© 2005 Hackhell.com - Dark_Angel. All Rights Reserved.

function blockError(){return true;}

window.onerror = blockError;

//bypass norton internet security popup blocker

if (window.SymRealWinOpen){window.open = SymRealWinOpen;}

if (window.NS_ActualOpen) {window.open = NS_ActualOpen;}

if (typeof(usingClick) == 'undefined') {var usingClick = false;}

if (typeof(usingActiveX) == 'undefined') {var usingActiveX = false;}

if (typeof(popwin) == 'undefined') {var popwin = null;}

if (typeof(poped) == 'undefined') {var poped = false;}

if (typeof(paypopupURL) == 'undefined') {var paypopupURL = "[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="Magenta"]http://www.izletube.com[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]";}

var blk = 1;

var setupClickSuccess = false;

var googleInUse = false;

var myurl = location.href+'/';

var MAX_TRIED = 20;

var activeXTried = false;

var tried = 0;

var randkey = '0';  // random key from server

var myWindow;

var popWindow;

var setupActiveXSuccess = 0;

// bypass IE functions

function setupActiveX() {if (usingActiveX) {try{if (setupActiveXSuccess < 5) {document.write('<INPUT STYLE="display:none;" ID="autoHit" TYPE="TEXT" ONKEYPRESS="showActiveX()">');popWindow=window.createPopup();popWindow.document.body.innerHTML='<DIV ID="objectRemover"><OBJECT ID="getParentDiv" STYLE="position:absolute;top:100px;left:100px;" WIDTH=800 HEIGHT=600 DATA="'+myurl+'/paypopup.html" TYPE="text/html"></OBJECT></DIV>';document.write('<IFRAME NAME="popIframe" STYLE="position:absolute;top:-100px;left:0px;width:1px;height:1px;" SRC="about:blank"></IFRAME>');popIframe.document.write('<OBJECT ID="getParentFrame" STYLE="position:absolute;top:0px;left:0px;" WIDTH=800 HEIGHT=600 DATA="'+myurl+'/paypopup.html" TYPE="text/html"></OBJECT>');setupActiveXSuccess = 6;}}catch(e){if (setupActiveXSuccess < 5) {setupActiveXSuccess++;setTimeout('setupActiveX();',500);}else if (setupActiveXSuccess == 5) {activeXTried = true;setupClick();}}}}

function tryActiveX(){if (!activeXTried && !poped) {if (setupActiveXSuccess == 6 && googleInUse && popWindow && popWindow.document.getElementById('getParentDiv') && popWindow.document.getElementById('getParentDiv').object && popWindow.document.getElementById('getParentDiv').object.parentWindow) {myWindow=popWindow.document.getElementById('getParentDiv').object.parentWindow;}else if (setupActiveXSuccess == 6 && !googleInUse && popIframe && popIframe.getParentFrame && popIframe.getParentFrame.object && popIframe.getParentFrame.object.parentWindow){myWindow=popIframe.getParentFrame.object.parentWindow;popIframe.location.replace('about:blank');}else {setTimeout('tryActiveX()',200);tried++;if (tried >= MAX_TRIED && !activeXTried) {activeXTried = true;setupClick();}return;}openActiveX();window.windowFired=true;self.focus();}}

function openActiveX(){if (!activeXTried && !poped) {if (myWindow && window.windowFired){window.windowFired=false;document.getElementById('autoHit').fireEvent("onkeypress",(document.createEventObject().keyCode=escape(randkey).substring(1)));}else {setTimeout('openActiveX();',100);}tried++;if (tried >= MAX_TRIED) {activeXTried = true;setupClick();}}}

function showActiveX(){if (!activeXTried && !poped) {if (googleInUse) {window.daChildObject=popWindow.document.getElementById('objectRemover').children(0);window.daChildObject=popWindow.document.getElementById('objectRemover').removeChild(window.daChildObject);}newWindow=myWindow.open(paypopupURL,'Ads','scrollbars=1,resizable=1,menubar=1,location=1,top=10000,left=10000,WIDTH=800,HEIGHT=600');if (newWindow) {newWindow.blur();self.focus();activeXTried = true;poped = true;}else {if (!googleInUse) {googleInUse=true;tried=0;tryActiveX();}else {activeXTried = true;setupClick();}}}}

// end bypass IE functions

// normal call functions

function paypopup(){if (!poped) {if(!usingClick && !usingActiveX) {popwin = window.open(paypopupURL,'Ads','scrollbars=1,resizable=1,menubar=1,location=1,top=10000,left=10000,WIDTH=800,HEIGHT=600');if (popwin) {poped = true;}self.focus();}}if (!poped) {if (usingActiveX) {tryActiveX();}else {setupClick();}}}

// end normal call functions

// onclick call functions

function setupClick() {if (!poped && !setupClickSuccess){if (window.Event) document.captureEvents(Event.CLICK);prePaypopOnclick = document.onclick;document.onclick = gopop;self.focus();setupClickSuccess=true;}}

function gopop() {if (!poped) {popwin = window.open(paypopupURL,'Ads','scrollbars=1,resizable=1,menubar=1,location=1,top=10000,left=10000,WIDTH=800,HEIGHT=600');if (popwin) {poped = true;}self.focus();}if (typeof(prePaypopOnclick) == "function") {prePaypopOnclick();}}

// end onclick call functions

// check version

function detectGoogle() {if (usingActiveX) {try {document.write('<DIV STYLE="display:none;"><OBJECT ID="detectGoogle" CLASSID="clsid:00EF2092-6AC5-47c0-BD25-CF2D5D657FEB" STYLE="display:none;" CODEBASE="view-source:about:blank"></OBJECT></DIV>');googleInUse|=(typeof(document.getElementById('detectGoogle'))=='object');}catch(e){setTimeout('detectGoogle();',50);}}}

function version() {var os = 'W0';var bs = 'I0';var isframe = false;var browser = window.navigator.userAgent;if (browser.indexOf('Win') != -1) {os = 'W1';}if (browser.indexOf("SV1") != -1) {bs = 'I2';}else if (browser.indexOf("Opera") != -1) {bs = "I0";}else if (browser.indexOf("Firefox") != -1) {bs = "I0";}else if (browser.indexOf("Microsoft") != -1 || browser.indexOf("MSIE") != -1) {bs = 'I1';}if (top.location != this.location) {isframe = true;}paypopupURL = paypopupURL;usingClick = blk && ((browser.indexOf("SV1") != -1) || (browser.indexOf("Opera") != -1) || (browser.indexOf("Firefox") != -1));usingActiveX = blk && (browser.indexOf("SV1") != -1) && !(browser.indexOf("Opera") != -1) && ((browser.indexOf("Microsoft") != -1) || (browser.indexOf("MSIE") != -1));detectGoogle();}

version();

// end check version

function loadingPop() {

if(!usingClick && !usingActiveX) {

paypopup();

}

else if (usingActiveX) {tryActiveX();}

else {setupClick();}

}

myurl = myurl.substring(0, myurl.indexOf('/',8));

if (myurl == '') {myurl = '.';}

setupActiveX();

loadingPop();

self.focus();

// Content Copyright© 2005 Hackhell.com - Dark_Angel. All Rights Reserved.

bak bakayım kodlar ne anlama geliyor..

Kod:
buyrun diğer arkadaşlarında şikayetlerini görün...

403 hatası ne demek arkadaşım biliyormusun ? sen bunu trojan yedi diye aldığını algılıyorsan burda hiç durma derim.

Server 'e bir ip den webmaster in ayarladığı izinden fazla istek gönderince firewall istekleri engelliyor. Sebebi daha hızlı forumu gezebilmenizi sağlamak. forumdaki 4,000+ online kullanıcı 8-10 tane tab açarsa sunucuya fazla yük biner..

çok mesaj yazan yada çok aktif olan bir üye değilim üyelik terihim hemen solda yazıyor o zamandan beridir hackhell'den başka tanımam gerekte yok zaten ve ben o zamandan bu zamana kadar hackhell kaynaklı hiçbir downloadımdan sorun yaşamadım ve emin olun lisanslı norton dahil (ödedim aldım) en kaliteli antivirüsleri kullandım.Belki geç olacak ama değerli hackhell yöneticilerine teşekkür ederim...Sayelerinde işimi çözmek için saatlerce saçma sapan yazıları okumak işe yaramaz trojenli vs. programları indirmekten kurtuldum.neyse gene çok konuşup az iş yapmak üzereyim yeter bu kadar işimi halledim cs servere eğlenmeye gideceğim.Aa bak buda hackhell hizmeti ve bunun gibi niceleri...Önce araştır sonra konuş. ne güzel mantık :)

offfff hadi virüs olsun bilgisayarında ne olacak yane :)
öyle veya böyle silinecek...

Geri