İmdat Çildiricam

imozeph

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar format atıyodum bilgisayara kullandığım xp cd si hatalı çıktı,belli yerden sonra kurulum gerçekleşemio,bu yüzden yeni bi xp cd si taktım ve baştan format atmak istedim fakat windowsu yüklemeye eski cd nin kaldığı yerden devam edio bilgisayar ve yeni cdle bundan sonuç alınamıo,sıfırdan format atamıyorum illah eski cd nin kaldığı yerden devam ediyor ve bundan sonuç alınamıo ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

E Ön YÜkleme Falan Yapamiomu ?

en başta taktığım cd le ön yükleme falan yaptı fakat nasıl anlatayım.............. ön yükleme yaparken bazı dosyaların cd de eksik olduğunu belirtti bunların eksik olması kurulumunu olumsuz etkileyebilir uyarısı verdi,nasıl olsa baştan format atarız diye devam ettim ve nitekimde sorun cıktı,(mavi ekranda sol tarafta 5 tane yuvarlak yanında maddeler beliriyo ya windows yükleniyorda kalıo ilerlemiyo burdan sonra kurulum)yeni cd de eski cd in kaldığı yerden devam edince formatta yalan oldu

Yenİ Cd Yİ Tak Pc Yİ Cd Den Baslat Ve ÖnyÜklemeyİ Yap Dİsk BİÇİmlendİr Olmasi Lazim Keske Sabah Sorsaydin Daha BİlİglİŞ Rkdaslar Olabİlİrdİ

Kardeş sorunda eski cd nin kaldığı yerden başka hiçbir şey yapamamam başka bir seçenek sunmuo bana bilgisayar kafayı yiyicem ya ,nese çok saul inşallah bi çare bulurl arkadaşlar

su an XP DEN MI GIRIYORSUN YANI FORMAT ATACAGIN PC DEN MI ?
sana yardimci olmak icin biraz bekliyeyim cikacagim cünki ..

saulasın arkadaşım,şuan farklı bilgisayardan giriyorum diğer bilgisayarda hiç bi işlem yapamıorum tek yaptığım işlem formata kaldığım yerden devam etmek o da sonuç vermio yani kitlenmiş durumdayım.

o bilgisayarDAN CD YI CIKART güvenli modda ac (BILGISAYARINI ACARKEN F8 TUSUNU BASILI tut> ADMIN MODUNA GIRDIYsen seceneklerden komut modunu sec>asagida olacak (SIYAH BIR PENCERE OLACAK) ORAYA KADAR GELDIN DIYELIM ..O PENCEREYE AYNEN ASAGIDAKI KOMUTLARI >isaretinden sonra YAZ KAC TANE bölüm varsa ismine göre C-D-E ÖNCE BIRINI
>format c:
ADMIN MODUNDA yapamadiysan cd yi setup yaparken seceneklerden yine komut modu nu ac AYNI KOMUTU YAZ TAMAMEN SILMEK ISTIYORSAN DA asagidaki komutu yaz (HEPSINI SILER)
>Format C:/u

Geri