İmanları yayınları gibi sahte olmalı

Şunu artık anlayın...din insanın vicdanındadır...din düşmanlığı diye bir terim kökten yanlıştır...dine kötülük eden sadece kendisine kötülük eder...kaldı ki kimse de din düşmanlığı yapmıyor bu ülkede...

Lakin vatan millet düşmanlığı o bahsettiğinden daha tehlikelidir...Çünkü vatan bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ortak malıdır....Esas bunu yapan basın yayın organlarının üzerine gitmek gerekir ki....sayıları da oldukça fazla bu ülkede...

Güldürmeyin Adamı .. Nerde Camide Adam görseler Laf atarlar Bunlar .. Kendi Dinsizliklerini Yapsalar Sözümüz yok ama Camiye Gidip namaz kılan bir askeri gözüne kıstıran Bir Gazetenin Bana Vicdan ÖZgürlüğünden Bahsetme !

Güldürmeyin Adamı .. Nerde Camide Adam görseler Laf atarlar Bunlar .. Kendi Dinsizliklerini Yapsalar Sözümüz yok ama Camiye Gidip namaz kılan bir askeri gözüne kıstıran Bir Gazetenin Bana Vicdan ÖZgürlüğünden Bahsetme !

Tabi tabi size tam tersi lazım.....Verilen Türban kararına karşı Danıştayda hedef gösteren ve suikaste sebep veren basın yayın organlarına ne dersin?

Esas din düşmanlığı budur...

Tabi tabi size tam tersi lazım.....Verilen Türban kararına karşı Danıştayda hedef gösteren ve suikaste sebep veren basın yayın organlarına ne dersin?

Esas din düşmanlığı budur...

Kimin Din Düşmanı olduğunu biliyoruz .. Yahudiler Havaalanında Ayin yaparken Neşeli olarak gösteren Bir TV kanalının Namaz kılarken yaptığı haberi biliyoruz .. Herkes Neyin ne olduğunun farkında .. Din ve Vicdan Özgürlüğü bu ülkede Var Ama Uygulanmasına Engel olmaya çalışanlar var.. Hristiyan ' a Tam Vicdan Özgürlüğü ,Müslüman ' a Din Düşmanlığı ne Güzel Yaşıyoruz Değil mi ? Çocuklar Camide Namaz kılarken Uğur Dindar ' ın HAYRETLER İÇERİSİNDE OLAYA BAKMASI (!) NEyi Anlatıo acaba ? Siz Takılın Böyle Elbet Bir Gün Bu Din Düşmanları Bİ-TE-CEK ! :goz:

Kimin Din Düşmanı olduğunu biliyoruz .. Yahudiler Havaalanında Ayin yaparken Neşeli olarak gösteren Bir TV kanalının Namaz kılarken yaptığı haberi biliyoruz .. Herkes Neyin ne olduğunun farkında .. Din ve Vicdan Özgürlüğü bu ülkede Var Ama Uygulanmasına Engel olmaya çalışanlar var.. Hristiyan ' a Tam Vicdan Özgürlüğü ,Müslüman ' a Din Düşmanlığı ne Güzel Yaşıyoruz Değil mi ? Çocuklar Camide Namaz kılarken Uğur Dindar ' ın HAYRETLER İÇERİSİNDE OLAYA BAKMASI (!) NEyi Anlatıo acaba ? Siz Takılın Böyle Elbet Bir Gün Bu Din Düşmanları Bİ-TE-CEK ! :goz:
kimse çocukların namaz kılmasını haber yapmadı bu ülkede....öyle olsa binlerce haber çıkardı ....sen orda verilmek isteneni anlamak istediğin gibi anlamışsın veya sana anlatıldığı gibi....mollaca yani...

orası bir okuldu ve okulda ders saatlerinden feragat edilerek namaza gidilmez...kafana sok...haber de buydu zaten....

Kimse kimsenin iman gücünü bilemez Allah(cc) o gücü insanlara vermemiş.Ben karar vereceğim diyor inşaAllah.Bize düşmez bunun hesabı ağır olur.Allah(cc) inananlar zaten bu onunun üzerine durmazlar.
Kötülemekle bir yere varılmaz sadece düştükçe düşersin.Vatanına iyilik mi yapmak istiyorsun o zaman diyeceksin ki ben Gülen'den daha çok yaparımçıkacaksın er meydanına Hz.Ebubekir(ra) gibi varını yoğunu koyacaksın.

Onun dışında birde sormak isterim Hz.İsa(as) nuzulu yakındır ya derseki Gülen iyi birisidir.O zaman ne yapacaksınız?

Ben laik deilim , Atatükçü de deilim . Hadi gel atatürkçü yap beni ... Sen Allah ı inkar edersin ben senin değer verdiğin herseyi inkar ederim ... Değer verdiğin şeylerin hepsininde bir sonu var deilmi ...
Ama benimkiler sonsuz .. Aramızda bir fark var ... Sen sonunun korkusu ile yaşarsın ve o korku ile burada sana ürkütücü gelen herşeye atar tutarsın .. Doğrulara yalan yalanlara doğru dersin ..
Bir sonun olması ve bu sonun korkusu ile bir kedinin köşeye sıkışması gibi sağa sola saldırılması tipik bir trafoo örneğidir ... Ve sizin de sonunuz yakındır sayın Trafoo .. Bu dünya da en kabasu yaşasan 100 sene yaşarsın ... Ondan sonra ne olcak ? Sİze soruyorum sayın Trafoo ?
SENİN VE SENİN GİBİLERİN DİYECEKLERİ APAÇIK YAZILMIŞTIR ve sen bunada inanmayacaksın
Yarabbi sen şahit ol biz bunlara bu delilleri gösterdik
06 ENAM 27. Onların ateşin karşısında durdurulup "Ah, keşke dünyaya geri gönderilsek de bir daha Rabbimizin âyetlerini yalanlamasak ve inananlardan olsak!" dediklerini bir görsen !..

32 SECDE 12. O günahkârların, Rableri huzurunda başlarını öne eğecekleri, "Rabbimiz! Gördük duyduk, şimdi bizi (dünyaya) geri gönder de, iyi işler yapalım, artık kesin olarak inandık" diyecekleri zamanı bir görsen!

26 ŞUARA 102. Ah keşke bizim için (dünyaya) bir dönüş daha olsa da, müminlerden olsak!

39 ZÜMER 57-58. Yahut şöyle diyecektir:" bana hidayet verseydi, elbette sakınanlardan olurdum". Veya azabı gördüğünde: Keşke benim için bir kez (dönmeye) imkân bulunsa da iyilerden olsam!" demesinden.

41 FUSSİLET 24. Şimdi eğer dayanabilirlerse, onların yeri ateştir. Ve eğer (tekrar dünyaya dönüp 'ı) hoşnut etmek isterlerse, memnun edilecek değillerdir.

02 BAKARA 167. (Kötülere) uyanlar şöyle derler: Ah, keşke bir daha dünyaya geri gitmemiz mümkün olsaydı da, şimdi onların bizden uzaklaştıkları gibi biz de onlardan uzaklaşsaydık! Böylece onlara, işlerini, pişmanlık ve üzüntü kaynağı olarak gösterir ve onlar artık ateşten çıkamazlar.

10 YUNUS 98. Yunus'un kavmi müstesna, (halkını yok ettiğimiz ülkelerden) herhangi bir ülke halkı, keşke (kendilerine azap gelmeden) iman etse de bu imanları kendilerine fayda verseydi! Yunus'un kavmi iman edince, kendilerinden dünya hayatındaki rüsvaylık azabını kaldırdık ve onları bir süre (dünya nimetlerinden) faydalandırdık.

15 HİCR 2. Inkâr edenler zaman zaman, keşke biz de müslüman olsaydık, diye arzu ederler.

25 FURKAN 27. O gün, zalim kimse (pişmanlıktan) ellerini ısırıp şöyle der: Keşke o peygamberle birlikte bir yol tutsaydım!

25 FURKAN 28. Yazık bana! Keşke falancayı (bâtıl yolcusunu) dost edinmeseydim!

29 ANKEBUT 41. 'tan başka dostlar edinenlerin durumu, örümceğin durumu gibidir. Örümcek bir yuva edinir; halbuki yuvaların en çürüğü şüphesiz örümcek yuvasıdir. Keşke bilselerdi!

33 AHZAB 66. Yüzleri ateşte evrilip çevrildiği gün: Eyvah bize! Keşke 'a itaat etseydik, Peygamber'e de itaat etseydik! derler.

69 HAKKA 27. Keşke onunla (ölümümle) her iş olup bitseydi!

78 NEBE 40. Biz, yakın bir azap ile sizi uyardık. O gün kişi önceden yaptıklarına bakacak ve inkârci kişi: "Keşke toprak olsaydım!" diyecektir.

89 FECR 24. (İşte o zaman insan: ) "Keşke bu hayatım için bir şeyler yapıp gönderseydim!" der

İslam tarihine bir göz atıldığında görülecektirki İslama en büyük zararl; Kendisinin daha iyi bir müslüman olduğunu söyleyen ve " Kur an böyle diyor " diyerek toplumu kendi görüşleri doğrultusuna getirmek için dini ve kur anı alet eden sahtekarlar tarafından verilmiştir. Onlar güya kur andan ayetler gösterirler, Dini imanı kimseye bırakmaz, Müslümanlık tapulu mülkleriymiş gibi kendileri gibi düşünmeyen kimseyi müslüman kabul etmezler.

İslam ülkeleri ve müslümanların bugünki geri kalmışlığının en büyük sebeplerinden biri budur. Bu sahtekarlar din tacirliğini çok iyi bilirler. Din onlarındır, cennet cehennem onlarındır, Dilediklerini diledikleri yere gönderirler. Sadece kendileri iman sahibidirler ama yeri geldiğinde vatanı, milleti satmaktan asla imtina etmezler.

Dün sevr i imzalayanlar bugün Amarika da Saylorsburg daki çifliğinden benzer fetvalarla cumhuriyeti yıkmağa çalışmaktadır.

Bizler asla ümütsizliğe kapılmayacağız.Dün nasıl hüsrana uğradılarsa yarında uğrayacaklar. Şairin dediği gibi .

Öyle yıkma kendini
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol
İçerde, dışarda, derste, sırada
Yürü üstüne - üstüne
Tükür yüzüne celladın
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.

Gör, nasıl yeniden yaratılırım
Namuslu, genç ellerinle.
Kızlarım
Oğullarım var gelecekte
Herbiri vazgeçilmez cihan parçası.
Kaç bin yıllık hasretimin koncası
Gözlerinden
Gözlerinden öperim
Bir umudum sende
Anlıyor musun

sen namazda sureleri türkçe mi okuyorsun , kuranın dili arapçadır anlamayı kolaylastırmak için milletlere göre mealleri olur

namaza çağırmak üzere sahabeler düşünürken zil çan boru üfleme gibi şeyler düşünülmüş ama en sonunda peygamberin onayıyla ezan onanmıstır en sade haliyle sırf Türkçesinden dolayı Bursa isyanı çıkmıştır
hem size ne ezandan siz pek alakadar değilsiniz ki zaten....

kuranın dili arapçadır ve Allah bizim için hayırlısının bu olduğunu bildirmiştir şahsen ben kuran okumayı bilmiyorum Allah affetsin ama Allah ın kelamı ben bilmiyorum diye değişmez

o zaman islamı öğrenmek içöin kuran okumak isteyen bir eskimonun hiç şansı yok..arapça bilen birisini bulmak kutupta güneşlenmek gibi bir şey...ne diyeyim Allah islah etsin sizi..

Geri