İmam hatipliler ikinci sınıf vatandaşmış (mı?)

İMAM HATİPLERİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN MESLEK LİSELERİDE GÜME GİTTİ,AYRI MESELE.

nesi ayrı söylesene... sen kalkacan benim önüme kesecen bende aa ne güzel istanbul diyecem susacam bırak ya.....

nesi dini biliyorlar ya ben sana imam hatiplerin nasıl kızlardan nasıl erkeklerden oluştuğunu göstereyim beklede gör...

..::TIKLAYIN::...

al gör sizin imam hatiplileri oldu mu....

çok namuslular değil mi... bu olay hemde imam hatip lisesinde olan bi olay...

bence artık bu konuda bi daha kimse yorum yapmasın bu video herşeyi anlatıyor...:goz::goz::goz::goz:

verdiğin linkteki videoda kudurmuş türbanlılar var ve bu azgın türbanlıları kemalist olarak tanımlamışlar .

gerçi benim için azmışın kominisi feministi kemalisti şeriatçısı farketmez hatta hayvan bile olsa farketmez azmışın kudurmuşun uzmanı sayılırım ancak burdaki azmış türbanlıların kemalistlikle ne alakası var onu çözemedim.

verdiğin linkteki videoda kudurmuş türbanlılar var ve bu azgın türbanlıları kemalist olarak tanımlamışlar .

gerçi benim için azmışın kominisi feministi kemalisti şeriatçısı farketmez hatta hayvan bile olsa farketmez azmışın kudurmuşun uzmanı sayılırım ancak burdaki azmış türbanlıların kemalistlikle ne alakası var onu çözemedim.

arkadaşım bende bi kemalist'im neden kötülemeye çalışayım kemalizm'i... oradakini anlamadın mı... salaklar kötülemek istemiş.. takılma orasına... devamına baq... :goz::goz::goz: alayı böyle bunlar... :goz::goz::goz:

burdaki azmış türbanlıların kemalistlikle ne alakası var onu çözemedim.

bi fetokulli var orada kardeş :)

fetokullici bir akıllı aklınca o videoya o yazıyı eklemiş ..bende o videonun o yazı olmayanı orjinali var yani ..birisi almış o videoya onu eklemiş öyle takdim etmiş ..yani bu azgın imamhatiplilerin meselesini bile oraya çekmeye calısmıs bu zavallılar
.

Bence Hangi OkuLu Bitridğinin Hiçbir Önemi Yoktur.asıl OLan İşini Objektij ve Doğru OLarak Yapmasıdır.Doktor İşini Yaparken Tıp İLminin Gereğiyle Yapacaktır, Onun İmam Hatip Mezunu OLması Diğer MesLektaşLarınca Arasında müspet yada menfii FarkLıLık Yaratmayacaktır

Süper demogoji yapmışsınız elinize sağlık.
Ama yemezler paket olsun lütfen...

Burada İmam Hatipliler matematik bilmiyor diyen bazı arkadaşlar olmuş ön yargı ile. İmam Hatipliler özellik fettoşun ekibi matematiği fiziği kimyayı çok iyi bilirler. Özel dershanelerinde ve yurtlalrında 5 vakit namaz arası deli gibi ders çalışan, tek hedefi iyi üniversiteleri işgal edip islamcı devrime üst düzey yönetici olmak olan adamlar yetiştirirler. Bu çocukları gençliklerinin baharında gezmek tozmak eğlenmek sosyalleşmek yerine Fettoşun devrimci ordusunun savcısı emniyet müdürü valisi olabilmek için kampa girer namaz arası etüt programları ile deli gibi ders çalışırlar.

Onlar demokrasinin zaaflarını demokrasiye karşı şeriatı getirmek için kullanırlar. Medyanın zaaflarını takiyelerine ve demogojilerine kılıf uydurmak için kullanırlar.

İmam Hatipten çıkan adamı akademiye almamak lazım diyorum bırakın katsayıyı.
İmam hatipli bir adamın bilim ile işi olmaz. Siz imam hatipte çocuklara doğru ve yanlışları öğretirsiniz. Hem de mutlak değişmeyen doğru ve yanlışları. Değişmeyen doğruları olan bir adamdan bilim adamı olmaz. Bir çocuğda lisede felsefe yerine doğru bilginin imkansızlığı yerine doğmaları mutlak her yerde her zaman geçerli olan kuralları öğretirseniz o adamda artık bilimadamı olmaz.

Modern bilim doğmaları reddeder. Doğmaları reddedemeyen bir bilim adamı zaten bilim adamı olmaz. O yüzden modern bilim felsefesi çalışmalarının ekollerinın ve okullarının başladığı ve yükseldiği rönesans ve reform hareketlerinden sonra islam dünyasında bir karış ilerleme olmamıştır.

Çünkü Avrupanın bilim ve teknikte ilerlemesinin tek nedeni akademilerden kiliseyi şutlamalarıdır. Biz de tam tersine yok ebced hesabı yok kuranın mucizeleri diye bilim ile Allah ispatlanmay açalışılıyor.
Ve bu kafadaki adamlar imam hatiplerde yetiştiriliyor.

Evrim teorisi yoktur diyen adamdan antropolog olur mu? Eşcinsellik haramdır diyen adamdan ürolog olur mu? Evlilik dışı beraberlik zinadır diyen adamdan hukuçu olur mu? Faizi haram sayandan iktisatçı, doğal felaketleri allahın gazabı olarak görenden sismolog olur mu?

Olur olur elbette. AKP hükümetinin YÖK başkanı kadar olur...
Dini eğitim almış bir adamın bilim ile akademi ile işi olmaz...
Akademilerin de kafaları mutlak değişmez doğmalarla doldurulmuş adamlar ile işi olmaz...

Üniversite nedir, akademi nedir kimse bilmiyor bu ülkede.
Liselere bilim tarihi ve bilim felsefesi dersi konulmalı.
Çünkü millet akademi ile yüksek okulu ve meslek lisesini ayırt edemiyor.

Akademi bilim felsefesine göre işleyen bir bilim kurumdur. Ve bilim her türlü doğmayı reddeder Kuran dahil.

saygılar

Süper demogoji yapmışsınız elinize sağlık.
Ama yemezler paket olsun lütfen...

Burada İmam Hatipliler matematik bilmiyor diyen bazı arkadaşlar olmuş ön yargı ile. İmam Hatipliler özellik fettoşun ekibi matematiği fiziği kimyayı çok iyi bilirler. Özel dershanelerinde ve yurtlalrında 5 vakit namaz arası deli gibi ders çalışan, tek hedefi iyi üniversiteleri işgal edip islamcı devrime üst düzey yönetici olmak olan adamlar yetiştirirler. Bu çocukları gençliklerinin baharında gezmek tozmak eğlenmek sosyalleşmek yerine Fettoşun devrimci ordusunun savcısı emniyet müdürü valisi olabilmek için kampa girer namaz arası etüt programları ile deli gibi ders çalışırlar.

Onlar demokrasinin zaaflarını demokrasiye karşı şeriatı getirmek için kullanırlar. Medyanın zaaflarını takiyelerine ve demogojilerine kılıf uydurmak için kullanırlar.

İmam Hatipten çıkan adamı akademiye almamak lazım diyorum bırakın katsayıyı.
İmam hatipli bir adamın bilim ile işi olmaz. Siz imam hatipte çocuklara doğru ve yanlışları öğretirsiniz. Hem de mutlak değişmeyen doğru ve yanlışları. Değişmeyen doğruları olan bir adamdan bilim adamı olmaz. Bir çocuğda lisede felsefe yerine doğru bilginin imkansızlığı yerine doğmaları mutlak her yerde her zaman geçerli olan kuralları öğretirseniz o adamda artık bilimadamı olmaz.

Modern bilim doğmaları reddeder. Doğmaları reddedemeyen bir bilim adamı zaten bilim adamı olmaz. O yüzden modern bilim felsefesi çalışmalarının ekollerinın ve okullarının başladığı ve yükseldiği rönesans ve reform hareketlerinden sonra islam dünyasında bir karış ilerleme olmamıştır.

Çünkü Avrupanın bilim ve teknikte ilerlemesinin tek nedeni akademilerden kiliseyi şutlamalarıdır. Biz de tam tersine yok ebced hesabı yok kuranın mucizeleri diye bilim ile Allah ispatlanmay açalışılıyor.
Ve bu kafadaki adamlar imam hatiplerde yetiştiriliyor.

Evrim teorisi yoktur diyen adamdan antropolog olur mu? Eşcinsellik haramdır diyen adamdan ürolog olur mu? Evlilik dışı beraberlik zinadır diyen adamdan hukuçu olur mu? Faizi haram sayandan iktisatçı, doğal felaketleri allahın gazabı olarak görenden sismolog olur mu?

Olur olur elbette. AKP hükümetinin YÖK başkanı kadar olur...
Dini eğitim almış bir adamın bilim ile akademi ile işi olmaz...
Akademilerin de kafaları mutlak değişmez doğmalarla doldurulmuş adamlar ile işi olmaz...

Üniversite nedir, akademi nedir kimse bilmiyor bu ülkede.
Liselere bilim tarihi ve bilim felsefesi dersi konulmalı.
Çünkü millet akademi ile yüksek okulu ve meslek lisesini ayırt edemiyor.

Akademi bilim felsefesine göre işleyen bir bilim kurumdur. Ve bilim her türlü doğmayı reddeder Kuran dahil.

saygılar

bu kamplarda(yatılı kuran kursları, dersaneler, ışık evleri) yetiştiğim için iyi bilirim
belki inanmıyacaksınız ama günde 4000 yazıyla dört bin matematik sorusu çözdüğümü bilirim. 1 yıl sonra ne kendimi tanıyordum nede ailemi, sokaktaki insanları cehennemlik sanırdım ,atatürkü deccal sanıyordum,laikliği şeytani düzen sanıyordum aile ve mahalle ve akraba çevresiyle bir türlü uzlaşamıyordum hep yanlış hep yanlış içinde görüyordum bu bende psikolojik sorunlara neden oldu çok güzel başladığım üniversite yıllarım zamanla ızdıraba dönmeye başladı sonuda ailemide bıraktım nurlu arkadaşlarımıda çevremi :) de bıraktım attım kendimi egeye akdenize rusların kollarına 10 yılda anca kendime geldim :)

saygılar

Senin ki BiLimseL AçıkLama Benim ki Demagoji ÖyLemi. Sen BiLimseL Bir AçıkLama Getirdin Konuya, O Engin BiLgi BirikiminLe.Herşeyden Önce BiLim İnsanı Kaba OLmaz.
Yemezler, Paket Yap TabirLerinin Sana Akademidemi ÖğrettiLer.Hiç Sanmıyorum.

Senin Derdin DinLe Kardeşim.İmam hatipLiyle DeğİL. kafası ÇaLışan Her MüsLüman Dünyada ki Herşeyin BiLimseL Bir AçıkLaması OLduğuna İnanır ve BiLimi Redetmez.

Sana Tek Soru Kardeşim.Hiç Uzatma Cevap Ver Yeter.

İmam-Hatip mezunu OLmayan Ama ALLahın Varlığına İnanan ve İbadetini Yapan Biri BiLim Adamı OLurmu?

Senin ki BiLimseL AçıkLama Benim ki Demagoji ÖyLemi. Sen BiLimseL Bir AçıkLama Getirdin Konuya, O Engin BiLgi BirikiminLe.Herşeyden Önce BiLim İnsanı Kaba OLmaz.
Yemezler, Paket Yap TabirLerinin Sana Akademidemi ÖğrettiLer.Hiç Sanmıyorum.

Senin Derdin DinLe Kardeşim.İmam hatipLiyle DeğİL. kafası ÇaLışan Her MüsLüman Dünyada ki Herşeyin BiLimseL Bir AçıkLaması OLduğuna İnanır ve BiLimi Redetmez.

Sana Tek Soru Kardeşim.Hiç Uzatma Cevap Ver Yeter.

İmam-Hatip mezunu OLmayan Ama ALLahın Varlığına İnanan ve İbadetini Yapan Biri BiLim Adamı OLurmu?

ne biçim bir soru sanki putpereste soruyormuşsun gibi, digikanın bir çok mesajını ciddi buluyorum çünkü mantıklı akla yatkın mesajları var.

bilim adamı olmak için allaha inanması yada inanmaması gerekmez ama bilime inanması gerekir.

ne biçim bir soru sanki putpereste soruyormuşsun gibi, digikanın bir çok mesajını ciddi buluyorum çünkü mantıklı akla yatkın mesajları var.

bilim adamı olmak için allaha inanması yada inanmaması gerekmez ama bilime inanması gerekir.

Sana Sormadım.Üstüne ALınma.Seni Kendime Muhattab ALmıyorum.Ne Zaman Dinime Hakaret Etmeyi Bırakırsan O zaman Muhattab ALırım.İşine BAK.

Geri