İmam Hatiplere papaz sokacaklar

ramo46

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Milli Eğitim Bakanlığı kantarın topuzunu iyice kaçırdı

İmam Hatiplere papaz sokacaklar

Dinler arası diyalog: Vatikan projesi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın İmam Hatip Liseleri’ne yönelik başlattığı yeni uygulamayla,
Dinler Arası Diyalog söyleminin bir adımı daha hayata geçiyor. Bakanlık, İmam Hatip’lerde
Dinler Tarihi dersine Hıristiyan rahip ve hahamların davet edilmesini ve gençlere ders
verdirilmesini istedi. Böylece güya dinler arasındaki önyargıların ortadan kalkacağını
savunan bakanlığın, dinler arası diyaloğun hizmetinde var gücüyle çalıştığı anlaşılıyor.

Misyonerlik bakanlık eliyle okullarda
Gençlere kendi okullarında rahip ve hahamlar aracılığıyla Hıristiyanlık ve Yahudilik
propagandasına izin vermek, misyonerliğin de Bakanlık eliyle meşrulaştırılıp kamu
kurumlarına kadar sokulması anlamına geliyor. Misyonerlik ve insanları etkileme
konusunda kapsamlı bir psikolojik eğitim almış olan rahip ve hahamların, Müslüman
gençler üzerinde yapacakları tahribatın nereye varacağını ise kimse önceden kestiremiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın İmam Hatip Liseleri’ne yönelik başlattığı yeni uygulamayla,
Dinler Arası Diyalog söyleminin arkasında yatan gerçek amaç da yavaş yavaş ortaya
çıkmaya başladı. Medeniyetler İttifakı söyleminin hayatımızın her alanına sokulmasının
yanı sıra, şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatına da girdi. İmam Hatip Liseleri
ve Anadolu İmam Hatip Liseleri’nin bu yılki müfredatında çarpıcı bir uygulama yapılarak
bu okullarda okutulan Karşılaştırmalı Dinler Tarihi dersinde Hıristiyan ve Yahudi din
adamlarının sınıflara davet edilerek bizzat dinlerini anlatması sağlanacak.

Misyonerlik meşrulaştırıldı
Bakanlık, İmam Hatip’lerde Dinler Tarihi dersine Hıristiyan rahip ve Yahudi hahamların
davet edilmesini ve gençlere ders verdirilmesini istedi. Böylece güya dinler arasındaki
önyargıların ortadan kalkacağını savunan bakanlığın, dinler arası diyalogdan anladığı
şeyin gençlerimizin Hıristiyanlaşması ve Yahudileştirilmesi olduğu anlaşıldı. Henüz yeteri
kadar dini donanıma sahip olmayan gençlere kendi okullarında rahip ve hahamlar
aracılığıyla Hıristiyanlık ve Yahudilik propagandasına izin vermek, misyonerliğin de
Milli Eğitim Bakanlığı eliyle meşrulaştırılıp alenen kamu kurumlarına kadar sokulması
anlamına geliyor. Misyonerlik ve insanları etkileme konusunda kapsamlı bir psikolojik
eğitim almış olan rahip ve hahamların, gençlerin zihin dünyası üzerinde yapacakları
tahribatın nereye varacağını ise kimse önceden kestiremiyor.

http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=news&id=79351

http://www.islamdevleti.org/content/view/23261/101

sen şimdi bu habere üzüldün mü sevin din mi ounuda söylesene

senin sevinmiş olabileceğini düşünüyorum

gerçi ben inanmadım ama

sen şimdi bu habere üzüldün mü sevin din mi ounuda söylesene

senin sevinmiş olabileceğini düşünüyorum

gerçi ben inanmadım ama

Valla kusura bakma yada yanlış anlama,samimiyetimle söylüyorum
üzüldüm,Sadece bu değil ki üzüntülerim.Böyle bir soruyu neden
sorduğunuda tahmin edebiliyorum.Yazıyı komamdaki amaç Söylemleriyle
icraatları birbirine uymayan.İnananların değerleri ile oynanayabilenleri
göstermekti.Haberin yalan olma ihtimali var.Ha yalan ise haberi sitesine
koyan yayınlayan her kimse onların ne mal olduğunu gösterir.Şimdi
sana soruyorum her iki türlüde zarara uğrayan kim söyleyebilirmisin.

İii Olur xD
İnanmadım ;)
Hüseyin Çelik bu kadarınıda yapmaz.
Adam her okula imamhatip yapmaya çalışıyor.
Şimdide Rahibeleri atar okullara :D

Geri