İmagehell.com | Bu sefer Farklı Üyelerimize Bir Öneri

MAJESTE

Kadim Dost
Reaction score
0
www.imagehell.com

Bu Sefer Farklı Bir Önerim Var Tüm üyelerimize Bilindiği gibi Bir HackHeLL Hizmeti Olan En Güzel En Kolay Ve Lisanı Baştan Sona Türkçe Olan ve Sizlerin Sayesinde Günden Güne Büyüyen Resim Upload Sitemiz www.imagehell.com la ilgili bu hafta sonu saat 24:00 a kadar bakalım kaçımız üye olacak.
Peki Üye Olmanın Bize Avantajları nelerdir. Söyleyeyim Üye olduktan sonra hangi resmi ne zaman upload edildiğini bir klasör galeri şeklinde hesabınız da görebiliyoruz arama yapmamıza gerek kalmadan hemde ve daha neler neler deneyelim hep beraber görelim
:hhman:

bu cok buyuk bı fırsat aslında bu sıte uyeler ııcn kacırmayın bence bı an önce nimetlerınden faydalanın.. ;)

önceden üye olanlar nolcak onlara odul varmı :D:D:D

lk açıldıgından beri üyeyim ama bize bi şey yok premıum olıcaksın:p

valla bende oldum(hiç yüklemedim neden oldumsa)
bundan sonra olur ama

oo baya olmustu ben uye olali :p

EN BÜYÜK ÖDÜL şu aslında düşünsenize bizim yani HackHeLL.Com Güvencesi altında açılan www.imagehell.com Resim Upload merkezinde kendi aileniz özel.gif .jpeg .jpg .bmp .tif .swf uzantılı dosyalarınız v.s upload edebilirsiniz galerinizde görebilirsiniz birde eğer isterseniz ücretli paketlerimize örnek vereyim GOLD paket seçeneğimiz mesela jpg .zip .gif .png .tif .tiff .png
.rar .wmv .avi .mpeg .mpg .swf ve buna dikkat edelim Dosya Boyutlari 250.00 MB(262144000 Byte) ve şu anlık Max Dosya 10000 bunları saklayabilir ve istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz eğer linkleri saklamak isterseniz de kendi email adresinizi yazarak direk emailnize atabiliyorsunuz başka ödül isteyen var mı :eek:

BU BİR HACKHELL.COM HİZMETİDİR:cool:

Ben zaten üye olmuştum ve kullanıyorum (birtek HH'de değil heryerde) AMA image hell'den haberi olmayan hatta dün açılan bir konuda (21.05.2006) hala ısrarla kurbaayı (imageshack) kullanan arkadaşlar var!!! " http://www.hackhell.com/showthread.php?t=86037 " Ben görünce uyarıyorum, Mod arkadaşlarda uyarırsa bence imagehell daha yaygın hale gelir.

evet tokmak arkadaşım sana katılıyorum www.imagehell.com sadece burda değil Üstadlar yazmışlar zaten ana sayfada bakalım ne yazmışlar :)

İmagehell nedir? Nasıl Kuruldu? Güvenilirmidir?
İmagehell bir hackhell.com hizmetidir. Hackhell.com sitesinde imagehell'in nasıl doğduğunu yöneticilerinin ağzından dinlemeye nedersiniz?

Hackhell.com yöneticilerinin ağzından kısaca imagehell projesi;

imageshacks gibi büyük bir resim upload serviside cok fazla band harcadıgımız için eğer bizi banlıyabiliyorsa yapıcak tek birşey kalıyor oda hackhell olarak bu işin nasıl yapılacağını herkese göstermek.

Her zaman yaptıklarımızda iddialı olduk çünkü hiçbir zaman gelip geçici olacak, sadece anlık ihtiyaçları karşılayacak şeyler yapmadık. Yine bu prensipte sizlere imagehell'i sunuyoruz, asla kapanmayacak her zaman ismimizle ve hackhell ile birlikte büyüyecek bir resim upload servisi.

Hernekadar site ismini yabancı seçmiş olsakta, tek hedef kitlemiz var. O yüzden bu zamana kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız her servisimiz gibi imagehell'de tamamen türkçe içeriğe sahip.

İmagehell'e yükleyeceğiniz resimlerinizi forumlarda, açık arttırma sitelerinde, seri ilan sitelerinde, aileniz ve arkadaşlarınız arasında paylaşmak için kullanabilirsiniz.

aynen yaa bende çoooook oldu:p

bende üye oldum hadi hayırlısı üyelik olduğunu bilmiodum valla:)kaçıncı üye olduğumu nerden görebilirim:D

Geri