Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk okul ve liselerde Saç Başa Karışılsın mı Karışılmasınmı
bence artık ınsaların sacına basına gıyımıne bakılmasını ve denetlenmesını bırakılamısı lazım mbunun yerıne ısanın beynı caklısıyormu calısmıyormu ulkeye yararlı olabılırmı bunlara bakmak lazım ya artık bazı seylerı asmak lazım
karısılsın mı karısılmasın mı bilemem ama (bizden geçti nasıl olsa) orta okulda bi anımı anlatayım saçımı kestirmisim ertesi günü okula gitmisim her zaman ki yerinde müdür bisey yapmasam da cağırcak ya neyse gördü sen gel bakiyim söyle (bi günde huzur ver) neyse gittim yanına
-lan bu saçlar ne kac aydır kestirmiosun
+aksam kestirdim hocam
-dalgamı geçiosun benle ne bu saçlar yumurta cıkarmıs tavuk götü gibi git o saçları kestirmeden gelme
+peki hocam (töğbe estağfurullah)
lisede daha rahaattık standart olan gri olan gömleği ve füme pantolonu sadece lise 1 de giydik ondan sonra karelli gömlek çizgili gömlek siyah pantolon alakasız kravatlar(özellikle pederin kravatlarından ) be heyy özledim o günleri :sigara:
Bir şekil ve düzen olması gerekıyor
KARISILMASI en iyisi :goz:
okul bıttı artık benm ıcın bısı deısmez ama karısılmadıgında olabılcekler dusunmek bıle kotu