İlk 11’de adımı görünce dizimin bağları çözüldü

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fatih Terim’in büyük bir sürpriz yaparak Belçika maçında ilk 11’de sahaya sürdüğü Çağlar Birinci’nin futbol yaşamında başına gelmedik olay kalmamış.

Üçüncü ve İkinci Lig’de yıldızını parlatan Çağlar en büyük şoku ise altyapısından yetiştiği Trabzonspor’dan habersizce satılınca yaşamış. Bordo mavili takımdan Ziya Doğan döneminde gönderilen genç oyuncu, Orduspor’daki kiralık günlerinde çok sıkıntı çekmiş. Bir türlü Trabzonspor’a dönemeyen Çağlar, şimdi Denizlispor’un başarısı için ter dökerken, ay yıldızlı formayı da giymenin gururunu yaşıyor.

Milli Takım aday kadrosuna çağrıldığında üç gün gözüne uyku girmediğini ifade eden Çağlar, "Hocamızın bilgi, birikim ve sistemi beni kamçıladı. Bir baba gibi bizleri eğitiyor. Beni Belçika maçında direkt oynatacağını söylediğinde dizim bağları çözüldü. Sahaya çıkarken heyecanlandım. Diğer ağabeylerimle birlikte sahada olmak beni yüreklendirdi. O cesaretle maç sırasında ayağıma gelen fırsatları iyi kullanmaya çalıştım. Uzaktan attığım bir şut gol olacaktı, rakibin sırtına çarptı. Bundan sonra formayı çıkarmak istemiyorum" diye konuştu.

Kaynak

Yahu genç oyuncu yetenekLi ama daha tecrübesiz..Kendini geLi$tirmesi Lazım.Yani maçta hiç yararLı oLamadı iLeriye hiç çıkmadı atakLara destek vermedi.Arda'nın iyi bi partneri oLamadı.
Yani soL bek dediğin ko$u yapar ÇağLar sanırım fazLa riske etmedi.Orada Fatih Hoca'nın bence en azından tecrübeLi ißrahim üzüLmez veya voLkan yaman tarzı bi oyuncuyu kadroya çağırıp oynatabiLirdi..

hakan balta'dan on kat iyidir çağlar,ileri çıkıyo,şut çekiyo..
hakan balta gibi maç boyunca sabit durmadı en azından ama biraz daha zamana ihtiyacı var tabi

demek istediğim balta'dan daha cesaretliydi ilk maçı olmasına rağmen,ben beğendim açıkçası çağları,bir-iki sene içerisinde bu grafiğini devam ettirirse gider büyüklerden birine..

ben de beğendim şahsen çağları
2. yarı ilk yarıya göre daha iyi bir performans sergiledi...

hakan balta'dan on kat iyidir çağlar,ileri çıkıyo,şut çekiyo..
hakan balta gibi maç boyunca sabit durmadı en azından ama biraz daha zamana ihtiyacı var tabi

Usta bari sen yapma istersen:)..Adam bir kere iLeri çıktı maçta o kadar.Zaten herkeste yeteri kadar hücuma destek verememesinden yakınmıyor mu ? SoLdan doğru dürüst orta geLmedi anca Arda'nın tek ba$ına yapabiLdikLeri..

Her Türlü Hakan Balta

Hakan Ceza Sahası Dışındanda Vuruyo Golü Bile Var İlk Haftadan

ємєğiηє SağLıк тєşєккüяLєя

Geri