İlhan Mansız Futbola Dönüyor.!

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
IHA_20080811_22496.jpg

İlhan Mansız, futbola yavaş yavaş yaklaştığını söyleyerek, önümüzdeki sezon futbol oynayabileceğini söyledi.​

Mamuca Göleti piknik alanında yapılan "Mahalleler Yarışıyor" etkinliğine katılan Mansız, futbol oynaması için önce tedavisinin tamamlanması gerektiğini söyledi.

Futbol oynayacak duruma geldikten sonra bir kulüpte oynayabileceğini belirten Mansız, "Sakatlığımla ilgili şu anda Almanya'da tedavim devam ediyor. Hem antrenman hem de tedavi programlarını aksatmadan İzmir'de dizi çekimlerine gidiyorum. Bu çalışma temposunda yaklaşık olarak iki devre arasında bir takımla antrenman çalışmalarına gelmiş olacağım.
Futbola yavaş yavaş yaklaşıyorum. Yaklaşık 2 senedir futboldan uzak kaldım. Hiç kimse 2-3 ay içinde futbola dönmemi bekleyemez. Gerçekçi olursak en erken bundan sonraki sezonda futbola dönebileceğimi düşünüyorum" dedi.

İlhan Mansız'a sürpriz doğum günü partisinin de düzenlendiği etkinliğe, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak : İHA

EN İYİSİ REKLAMDA VE DİZİDE OYNASIN.FOOTBOL ARTIK BÜYÜK GELİR ONA BOŞA GİRMESİN ! !
belediyelerin birisinde oynar ama bu adamı disipline sokmak bi dert olur.İnsan futbola ara verirmi yaw dönerci dükkanımı futbool dönse bile form yakalaması baya uzun sürer.

zaten bole seyler soleyerek DIZI sının reklamını yapıyo yaaa
o artık halı sahada oynasın kendını rezıl ettıgı yeterrrr

Kim ne derse desin. hala beşiktaşlılar onu çok seviyor. belki büyük takımda oyanayamaz ama hiç olmazsa Beşiktaş ta Jübile yapsın o gerçek bi Beşiktaşlı. Aynı Pascal Nouma gibi.

Geri