İLginç ResimLer Yetki TaLebi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevilen sayılan olgun bir paylaşımcısın ,aktifliğin ortada benden +2010 hayırlısı olsun abi..

Yönetimde ki tşk meselesiyle ilgili geçerli bir açıklama yapabilmek yerine bana linki infa werdi o ispatlasın link wermediğini gibi söylemlerle saçmalamandan we bu şekilde de yönetime karşı yapmış olduğun saygısızlıktan, senden hoşlanmayan we hoşlanan grupların eğer sen yönetici olursan 2ye bölünebileceğini we bu sebepten yönetimin huzursuz olacağını düşündüğümden ötürü mod olmanı istemiyorum ( - )

Yorumsuz (-)
.
.
.

Bence sonuna kadar hak ediyor.

Madem forumda emeğe saygı var ; yapılan ve harcanan o kadar emeği görmezden gelmek saçmalık olur.

Abime benden kocaman bi
[+1907]

insanın saygı göstermediği bir yönetime girmeye çaLışması en az istekte buLunuLan böLüm kadar iLginç..Bu oLay zaten başLı başına,benim yönetim içinde tanıdıkLarım var,yönetim içindeki her oLaydan haberdarım mesajıdır..Bu niyette oLan birisinin yönetimde oLmaması taraftarıyım bu sebebLe oyum eksi..Hadi diyeLim kendisinin de dediği gibi oyuna (!) getiriLdi..Oyuna getiriLdiğini düşünen birisi oLayın aydınLatıLması için yönetime yardımcı oLur,infaya çamur atmaz bu nedenLe de eksi..Bir diğer ihtimaLLede biLinçsiz oLarak gönderiLen Linke giriş yaptığını varsayaLım.bu durumda da kendisine gönderiLen her Linke basan birisinin bireyseL internet güvenLiğinden,(vbuLLetinde şifre nasıL çaLınırLa iLgiLi az buz biLgisi oLan birisi ne ima ettiğimi anLamıştır)doLayısıyLa da yönetim mahrumiyetinin her an aşikar oLabiLeceği durumundan ötürü oyum eksi..

hakkınızda hayırLısı oLsun

Paylaşım söz konusu tebrik edilcek birisin.Hakkında bilgi sahibi deilim sadece bunu gözleyerek oyumu kullandım.(+)

Görev almak istemek büyük bir özveri ve artı olarak daha çok çalışma ister.. bu azim ve gayret sende var.. Bu talebin bence geri çevrilmemeli
+

Nasıl biri olduğun hakkında bilgim yok.
Ama yaptıklarına bakılırsa '' hackhell '' adına faydalı işler yapıyorsun ve aktif bir üyesin.
hackhell herzaman öncelikli olduğu icin;

Benden +1

aktif ve paylasimci birisin hayirli olsun +

oLumLu.. +1907

Hackhell büyük bir mozaik, her görüşten her kesimden insana kucak açan büyük bir site..

Bu bağlamda;

Adminlerimizin son derece mantıklı demokratik bir bakış açısı ile yaklaştıklarını düşünüyorum verilen bu kadar + ya, büyük bir çoğunluğun istegine gözlerini kapatacaklarını hiç sanmıyorum.

Senin de HH için yaptıklarınla, duruşunla , paylaşımlarınla,emeğinle, yöneticisi olmayan bir bölüme yönetimsel olarak büyük değerler katacağını düşünüyorum..

Kısacası bu kadar kısa bir zamanda geldiğin noktayıda göz önüne alarak, senin bu görevi gerçekten hakkettiğine inanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar diliyorum..

+1453 +2010

tşk olayını unutamıorum acıkcası... senLe de bi cok kez konusmustuk... ama cidden mantık yürüttüğüm de düşündüğüm sekiLde cıkıyor... + oLarak yok solariz Link attı yok infa Linki attı gibi söyLemLer var... hatta kanıtıda varmıs ben görmedim ama varmıs yani...

[-]

Forumda her zaman görebileceğimiz online süresi yüksek,
yazdıklarını bilen ve tecrübeli biri olman aklıma gelen +'ların.

Ayrıca en önemlisi benim için diğer kişilerle olan konuşma tarzın.

Şayet ben şu ana kadar tek bir olumsuz cümleni yada forumda gurur kırıcı bir davranışını görmedim.

Lafın kısası [+].Hakkında hayırlısı olsun McNamara

Kod:
Hangi yönde oy verdiğinizi ve verdiğiniz oyun sebebini yazmanız fazlasıyla yeterlidir..
İyi forumlar..

Hackhell büyük bir mozaik, her görüşten her kesimden insana kucak açan büyük bir site..

Bu bağlamda;

Adminlerimizin son derece mantıklı demokratik bir bakış açısı ile yaklaştıklarını düşünüyorum verilen bu kadar + ya, büyük bir çoğunluğun istegine gözlerini kapatacaklarını hiç sanmıyorum.

Senin de HH için yaptıklarınla, duruşunla , paylaşımlarınla,emeğinle, yöneticisi olmayan bir bölüme yönetimsel olarak büyük değerler katacağını düşünüyorum..

Kısacası bu kadar kısa bir zamanda geldiğin noktayıda göz önüne alarak, senin bu görevi gerçekten hakkettiğine inanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar diliyorum..

+1453 +2010

Sizin büyük çoğunluktan anladığınız ile bizim anladığımız aynı şey değil sanırım. Bızım bu zamana kadar bu bolumumuzde bızlerle olmak ısteyen, yönetimde olmak ısteyen arkadaslarımızın konularında aldıkları desteğin olumlu yorumların sızın tahmın ettıgınızden cok daha fazla bır cogunlugunun olmasını bekleriz, en azından bundan once hep buna özen gösterirek sonuclandırdık baslıkları.

Aynı sekılde ınceledıgım bu konuda ben aradığım o büyük çoğunluğa rastlayamadığım artı olarak ıstekte bulunan arkadasımızın geçmişte yönetim ve yönetimdeki arkadaşlar ile yaşanan ve konu açan arkadaşımızın samimiyetsizlikleriyle sonuçlanan tutumlarınıda göz önüne aldığımızda üzülerek bu başlığa ve yakın zamanda aynı arkadaş tarafından açılıcak bu tarz başlıklara cevabımızın olumsuz olucağını bilmesini isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri