İLginç ResimLer Yetki TaLebi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
McNamara'nın - Fotoğrafçılık Bölümünde 229 Konusu var .
Daha önce İlk Olarak Zaten O Bölüme Mod Adayı Oldu vede Olumsuz Yanıt Aldı .

http://www.hackhell.com/hackhellde-...rafcilik-bolumunde-gorev-almak-istiyorum.html

Şimdi Deniyorki - McNamara İlginç Resimlere 140 Konu açmış ( küsüratı ben yuvarlıyorum ) Baya çalışıyor .
Herhangi Bir Bölüme 140-150-300-500 Bin artık ne derseniz .
Konu açmak Mod olmak için Bir Kriter Taşımıyor .

Bölümle ilgili olduğunu Düşünmüyorum , McNamara'nın Amacı Herhangi bir bölüme Mod olmak .
( bu benim şahsi fikrimdir kimse polemik çıkartmasın )
Kaldıki Fotoğrafçılık Bölümünde Daha fazla konusu olmasına karşın vede ilk başta oraya İlgi Duymasına karşın , Birden O Bölüme Mod olamayınca , İlginç Resimler kısmına İlgisi artmış .

Benim Oyum Tüm bu saydığım Kriterler Doğrultusunda ( - ) Yazıyla ( Eksi ) dir .

EdiT :
Üye Adını Yanlış yazdığım için Smod Değiştirmiş .

(-) yonetici olmanı istemem

Hertelden Bölümünün kapsamında açılmıştı ve bölüm modları ile smodlar ilgileniyor zaten.
Gerek yok bence sadece mod olabilmek için bir başvuru.
Olumsuz -

Foruma faydalı olacağını düşünüyorum, hakkında hayırlısı olsun...

( + )

Bölüm ( ilginç resimler ) gerçekten forumumuz da ilgi gören bir bölüm ve şu anda yöneticisi olmadığı için smod arkadaşlarımız müdahale etmek zorunda kalıyorlar yani yönetici ihtiyacı olduğu su götürmez bir gerçek hatta bir kaç tane yöneticisi olması gerektiğini düşündüğüm bir bölüm mcnamara bir kesim tarafından beğenilir veya beğenilmez ama bölüme kattığı 138 tane konusuyla , forumum tamamında ki binlerce paylaşımlarıyla editörlük ve hut'ta bu güne kadar sergilemiş olduğu yüksek performansıyla + forumda ki adam gibi duruşuyla kesinlikle kendisine artık bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu bağlamda kendi şahsım adına yönetime girmesinde hiç bir sakınca görmüyorum ( + ) yazı ile artı hakkında hayırlısı olsun diyorum.

Bence bu görevi layıkı ile yapabilirsin

Oyum +1925

sözün özü durusunla aktifiliginde kisiliginle modlugu cok fazla derecede hak ediyorsun

iyi günler iyi forumlar

mesajımı editleyen smod arkadas zaten bende uyarı mesajında soyledıgınız gıbı mesaj atmıstım ve eklemıstım ricade editmistim dikkate almadıgınız icin"tesekkurler"

Kod:
Hangi yönde oy verdiğinizi ve verdiğiniz oyun sebebini yazmanız fazlasıyla yeterlidir..
İyi forumlar..

---1915 (yazı ile olumsuz)

ilk ve son kez yazıyorum, aksi halde mesajları silecek gerekirse ceza vereceğim;

Hangi yönde oy verdiğinizi ve verdiğiniz oyun sebebini yazmanız fazlasıyla yeterlidir..
İyi forumlar..

Bu uyarıyı tekrar hatırLatır bir daha uyarma gereksinimi görmeden ceza işLem yapıLacaktır...

Lütfen herkes oyunu kullansın aksi msjlar yazmasın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri