İlginç balıklar

SQULACHİ

Banned
Reaction score
0
anemon22.jpg

anemon26.jpg

anemon16.jpg

anemon06.jpg

anemon04.jpg

anemon01.jpg

anemon02.jpg

squ evdemi besliosun bunları :p

güzel resimler eline sağlık

gordum gordum nemoyu gordum:):)

resimlere baktığımda bende ilk olarak nemo yu düşündüm. gerçekten güzel resimler. emeğine sağlık

Babacan o gösterdiklerinin çogunun adı Anemon zehirli canlılardır Balık değil yani .Aralarındaki o nemo da ki balıgın adı da yanlış hatırlamıyorsam Soytarı Balığı o canlılarla bir arada yaşayabilen nadir balıklardandır çok hoş ve zarif balıklardır isteyen evinde deniz akvaryumu kurarak bu canlılara sahip olabilirler güzide ülkemizdeki güzide balıkçılarda mevcuttur.Kusura baqmayın biraz malümatfüruşluk yaptım.

deniz dibindeki yaşamın sadece %5 ini keşfedildiğini biliyormuydunuz......???eline sağlık

osiris_cemo' Alıntı:
Babacan o gösterdiklerinin çogunun adı Anemon zehirli canlılardır Balık değil yani .Aralarındaki o nemo da ki balıgın adı da yanlış hatırlamıyorsam Soytarı Balığı o canlılarla bir arada yaşayabilen nadir balıklardandır çok hoş ve zarif balıklardır isteyen evinde deniz akvaryumu kurarak bu canlılara sahip olabilirler güzide ülkemizdeki güzide balıkçılarda mevcuttur.Kusura baqmayın biraz malümatfüruşluk yaptım.
bilgilendirmen için saol ama burda ne olduğu önemli deil bizim için ilginç olduğu için werilmiş bir konu .

bilgili bir insansın belli bu bölüme girip bizim gibi kopmuş adamları topla bari :p şaka şaka saol :)

allahın hikmeti binbir türlü canlı var işte

yav eved sizlere katılıyorum bide ben aradım bulamadım bu ışıklı ve şeffea balıklar var balığa bakınca arkasını görebiliyosun ve bazı baklıklarda ışık saçıyo bu balıkları discovery chnlda görmüşdüm ama bulamadım eyer bulan ark. varsa çok sevinirim :)

teşekkürler yaw çok ilginç ve güzel

nasıl çekmişler hayret ettim.. valla ne diyim yaradana kurban

ekran koruyucu da olur bunlardan...:D

evet cok güzel balıklar hepsıde bırbırınden güzel

ellerıne saglık:D:D:D

Geri