İkinci Parti Olursak BIRAKIRIM

Tayyip Erdoğanın bu restine karşılık gözler Baykal a çevrilir

Ve Baykal beklenen açıklamayı yapar (restini çeker)

Eğer, Tayyip Erdoğan'ın partisi seçimlerde ikinci olursa söz veriyorum ben de siyaseti bırakacağım
:)

Önümüzdeki yerel seçimlerde alınacak sonuçlar her iki partinin de genel seçimler ile ilgili yapacakları değerlendirme nin en iyi verisi olacaktır diye düşünüyorum.

Lakin Akp nin önde olduğu ve çok büyük bir ihtimalle yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkacağı su götürmez bir gerçektir bu nedenle ikinci parti olacağını hiç zannetmiyorum ama yinede Türkiyede neyin ne zaman ne şekilde değişeceği , rüzgarın nereden eseceği hiç belli olmuyor.

Başbakanın ikinci parti olursak siyaseti bırakırım sözünü ise bir kararlılık göstergesi ve dik bir duruş olarak yorumluyorum ve bu söyleminden dolayı sayın başbakanı tebrik ediyorum.

dokunulmazlık zırhını en iyi benimseyen adam ikinci olursa bırakacağını söylüyo.....

bu adam türbanı da çözüyodu terörü de çözüyodu dokunulmazlıkları da kaldırıyodu bu vattlerini yaptı da yeni vaatlerde bulunuyo bi de......

cesaret edebilirmi bilmiyorum ama dosyaları hala adliyenin raflarında........

akp ikinci olurda tayyip bırakırsa söz bende tayyibi ziyarete gitcem cezaevine....

çok zor çook ülkeyi bu kadar yozlaştırıp da yoksullaştırıpta tekrar oy beklemesin. Bizi dış pazara yönlendirmeye çalışması da farklı bi konu nerdeyse donumuzuda yurtdışından temin etcez tabi aklı başında biri anlar bunları

Eğer, Tayyip Erdoğan'ın partisi seçimlerde ikinci olursa söz veriyorum ben de siyaseti bırakacağım

Mükemmler bir espiri gülmekten kırıldım

teşekkürler

En güzeli bekleyip görmek olacaktır seçim sonuçlarını ama ikinci parti olursak bırakırım restine neden
baykal bir cevap vermedi hala en azından o da üçüncü parti olursak bırakırım diyebilirdi : )) ?

Tabi birinciliği garanti, Ankara'da dünyanın kömürünü, patetesini, hamsisini dağıtıyor millete. Bizim milletimiz de beş kuruşa kırkbeş takla atıyor

ANKARA BAŞKANINI SEÇİYOR, TARTIŞMA GRUBUMUZA BEKLİYORUZ. M. GÖKÇEK Mİ? MURAT KARAYALÇIN MI?

http://www.facebook.com/group.php?gid=44252519433

D€MOKRAT;3755533' Alıntı:
Deniz Baykal 15 yıldan fazla hiç seçim kazanamadığı halde Kral Sezar gibi bir türlü taht dan inmiyor

en son " eğer seçimi kazanamzsam rodosa kadar yüzerim " demişti

ancak baykalın Rodosa geleceğini duyan Rodos halkı ayaklanınca bu isteğide gerçekleşememişti :)

:D ulen ne komik adamlar bu forumda harikasın ya...
deniz baykal sonuncu olursa gitsin... o niye böle bi se yapmyo... hem vatana hem chp ye iyilik etmis olur...

tayyipte kadrolarıda
baykalda kadrolarıda gitsin
bu ülkeyi yönetecek vatansever namuslu dürüst koltuk sevdalısı olmayan dolandırıcıları yanında barındırmayacak bu ülkeyi yönetecek yetişmiş beyin gücü var
bu ülkenin bunlara ve kadrolarına ihtiyacı yok
bunlara tahammül etmesine çekmesine gerekte yok

Saygılarımla...

:clap:clap:clap

yok böyle bir espiri yaaaaa

mükemmelsin

Aynı tavrı sayın Bahçeli ve sayın Baykaldan da beklerdim ama ses seda yok hala belki önümüzdeki günlerde bir açıklama yaparlar ?

"İkinci Parti Olursak BIRAKIRIM " mister tayyip erdoğan

bırakırsan bırak be kardeşim . ha onu bırakırsam elim boş kalır diye üzülüyorsan söle biz biseyler ayarlarız sana tutmak için . sıkıntı yapma bu kadar .

"İkinci Parti Olursak BIRAKIRIM " mister tayyip erdoğan

bırakırsan bırak be kardeşim . ha onu bırakırsam elim boş kalır diye üzülüyorsan söle biz biseyler ayarlarız sana tutmak için . sıkıntı yapma bu kadar .

bu sözü ancak büyük devlet adamları söyler.

baykal gibiler ise rodosa kadar yüzer. :D

Ya 27 senedir milletin ümüğünü sömüren tek parti dönemindeki yolsuzluklar onlar ne olacak?

Hala da Baykalla devam eden o mal varlığının meçhul olması yolsuzlukları?

Benim hırsızım iyi senin hırsızın kötü durumuna gidiyor iş.Bütün hırsılar cezalandırılmalı.

Ama yıllarca bu memlekette hırsızlar kahraman ilan edildi.Kambur Rıza Peker büyükbaş vb.

Önce bunların hesabı sorulsun.

tayyip denince baykal geliyor aklınıza ne hikmetse
sanırsınız ediyle büdü lorel ile hardi veya hacivatla karagöz
neyse
yargılansın kardeşim kim yediyse yedirdiyse
kaldırılsın dokunulmazlıklar
birde öyle internet sitelerindeki göstermelik malvarlıkları kesmez bu halkı
önce 4 gemiden başlayıp tüm milletvekillerinin bakanlarının hepsinin....
servetinin hesabını veremeyenlerin imralıya bir-iki...........
birde 27 seneden bahsetmişsin bende diyorumki menderesten bu yana milletvekili olan herkesin ve ailelerinin malvarlığı bir araştırılsın demek istediğim anlaşılır

Saygılarımla...

bu sözü ancak büyük devlet adamları söyler.

baykal gibiler ise rodosa kadar yüzer. :D

BÜYÜK DEVLET ADAMINA BAK...............

CEM UZAN REST ÇEKİYODU GEL DİYE 2004 DE TIK YOK...

YIL 2008 BAYKAL REST ÇEKTİ ÇIK KARŞIMA DİYE GENE SES SEDA YOK

YIL GENE 2008 KILIÇDAROĞLU "-------YÜREĞİN VARSA ÇIK-------" DEDİ GENE SONUÇ=0

BÜYÜK DEVLET ADAMLIĞI AHKAM KESMEKLE OLMAZZ.......

tayyip denince baykal geliyor aklınıza ne hikmetse
sanırsınız ediyle büdü lorel ile hardi veya hacivatla karagöz
neyse
yargılansın kardeşim kim yediyse yedirdiyse
kaldırılsın dokunulmazlıklar
birde öyle internet sitelerindeki göstermelik malvarlıkları kesmez bu halkı
önce 4 gemiden başlayıp tüm milletvekillerinin bakanlarının hepsinin....
servetinin hesabını veremeyenlerin imralıya bir-iki...........
birde 27 seneden bahsetmişsin bende diyorumki menderesten bu yana milletvekili olan herkesin ve ailelerinin malvarlığı bir araştırılsın demek istediğim anlaşılır

Saygılarımla...

Ben Baykalla uğraşmıyorum ki.

Baykal atalarının izinden yürüyor onun tezini savunuyorum.Hepsi bu

Menderes'in yolsuzluğu varsa tarih onu da yargılar.Ama zalimler tarafından idam edilmişse o zaman tarih onları yargılar.Tahsisatı mesture(örtülü ödenek) meselesini bir araştır.Ahmet Salih Korur'u bir araştır bakalım ve İsmet İnönü'nün 60 darbesinden önce sözlerini,ağzının suyu akarak neyi istediğini.O zaman kim şah,kim şahbaz anlarsın

BÜYÜK DEVLET ADAMINA BAK...............

CEM UZAN REST ÇEKİYODU GEL DİYE 2004 DE TIK YOK...

YIL 2008 BAYKAL REST ÇEKTİ ÇIK KARŞIMA DİYE GENE SES SEDA YOK

YIL GENE 2008 KILIÇDAROĞLU "-------YÜREĞİN VARSA ÇIK-------" DEDİ GENE SONUÇ=0

BÜYÜK DEVLET ADAMLIĞI AHKAM KESMEKLE OLMAZZ.......

cem uzan kim?

baykal kim?

kılıçdaroğlu kim?

baykala da Ertuğrul Günay meydan okudu. sonuç?

kılıçdaroğluna Kadir Topbaş meydan okudu. sonuç?

Sn. Erdoğan bu ülkenin başbakanı. kimle karşılıklı tartışmaya girse karşı taraf küçük insan olduğu için o prim yapacak.

siyaseti öğren biraz.

cem uzan kim?

baykal kim?

kılıçdaroğlu kim?

baykala da Ertuğrul Günay meydan okudu. sonuç?

kılıçdaroğluna Kadir Topbaş meydan okudu. sonuç?

Sn. Erdoğan bu ülkenin başbakanı. kimle karşılıklı tartışmaya girse karşı taraf küçük insan olduğu için o prim yapacak.

siyaseti öğren biraz.

siyaseti öğren diyon da senden daha çok bildiğimi ispatladıydım zamanında hani sen kaynak diye tutturduydun ben yazdıydım OKUMADIYDIN YANİ OKUMAMAK İŞİNE GELDİYDİ....

herneyse senin mantığınla sana cevap veriym

madem küçük taraf prim yapıyo Baykal muhalefet lideri Ertuğrul Günay kim???????

Kılıçdaroğlu Akp lileri dalından patır patır döken adam kadir topbaş kim???

bu arada Kadir topbaş kılıçdaroğlunun kendisiyle ilgili iddalarına cevap verdi mi??* ya da canlı yayına mı davet etti.....

sadece yaramız yok gocunalım gelsin belediye başkanlığına aday olsun dedi..........

Siyaseti ne derce biliyon bilmiyorum ama sende benle uğraşmamayı öğren.....

çok değil 3 hafta önce iddana cevap verdiğim de ben 300 kişiyi kasdettim yok şunu belittim diye kem küm ediyodun....

Geri