İki villa arasındaki 10 fark

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0
- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA: Harbiden villa...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Villacık...

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA: Çok değerli bir tepede...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: “Emekli cenneti” denebilecek bir yerde...

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA: “Para peşin, kırmızı meşin” durumu söz konusu olmuş.
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Kooperatif dayanışması ve banka ipoteğiyle kotarılmış.

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA: Kolayca paha biçilemiyor.
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Kolayca paha biçilebiliyor.

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA: Alengirli havuzu az kişi tarafından kullanılacak...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Alengirli olmayan havuzu çok kişi tarafından kullanılacak.

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA:
İktidarda iken alınmış...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Muhalefette iken alınmış...

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA: Yeterince büyük...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Yeterince küçük...

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA:
“Yandaşları” susturmuştu...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: “Yandaşları” konuşturuyor.

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA:
Aynısından çok kişide yok...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Aynısından çok kişide var.

- ÜSKÜDAR’DAKİ VİLLA:
Melih Gökçek’in dolaylı katkısıyla gündeme gelen villa...
BURHANİYE’DEKİ VİLLA: Melih Gökçek’in doğrudan katkısıyla gündeme gelen villa..

Şık bir pozisyon önerisi

- Tamam, Tuncay Özkan’ı küçümse, verdiği mesajları kabul edilmez bul, Kemalist önder havası basmasına gıcık ol. Ama şunca zamandır hukuksuz bir şekilde mahpus yatırılmasına da bir kerecik itiraz et.

- Tamam, Ergun Poyraz’ın yazdığı kitaplarda Başbakan’a iftiralar yağdırdığını söyle. Nefret suçu işlediğinden dem vur ve buna var gücünle karşı çık. Ama üç yılı aşkın bir süredir mahpus yatırılmasına da bir kerecik itiraz et.

- Tamam, Mustafa Balbay’ın tuttuğu notlarda gazetecilik faaliyetinin ötesine geçtiğini söyle. Bu tür bir gazeteciliğe “hayır” de. Darbecilerle al takke ver külah durumuna sinir ol. Ama adamın şunca zamandır hapiste çürütülmesine de itiraz et.

- Tamam, Mehmet Haberal’ın AK Parti düşmanlığına, ulusalcılığına falan sinir ol. “Hükümeti nasıl yıkarız?” konulu toplantılar tertip etmesine bozul. Ama sırf bu
yüzden tutuklanmasına da bir kerecik itiraz et.

Işık Paşa sert değil ama kararlıymış

İSMAİL Hakkı Karadayı Genelkurmay Başkanı iken...

Muhafazakâr çevrelerde “Yerine gelecek olan Hüseyin Kıvrıkoğlu Paşa çok müspet biri” derlerdi.

Kıvrıkoğlu geldi, “28 Şubat bin yıl sürecek” dedi ve hayaller suya düştü.

Sonra Yaşar Büyükanıt’ın “laiklik konusunda sert ve kararlı” olduğu söylendi.

Ardından İlker Başbuğ’un “laiklik konusunda çok daha sert ve çok daha kararlı” olduğu söylendi.

Şimdi de Işık Koşaner için “sert değil ama kararlı” olduğu söyleniyor.

* * *

Bu memlekette genelkurmay başkanlarının sertliklerinin, yumuşaklıklarının, kararlılıklarının anlam ifade etmediği günler ne zaman gelecek?

Gecikmeli bir yanıt

ŞAMİL Tayyar diye bir “Ergenekon canavarı” var.

Güya “darbeci avcısı”...

Oysa 28 Şubat’ta postmodern darbenin işbirlikçisi DSP’den milletvekilliği adaylığı için yırtınıp durmuştu.

En küçük bir özeleştiri vermeden, hiçbir şey olmamış gibi bugün çıkmış “darbe avcısı” pozları takınmakta bir beis görmüyor.

Neyse...

İşte bu Şamil, Habertürk Gazetesi’nde Helin Avşar’a verdiği röportajda benim köşemi “kadın tavlamak” maksadıyla kullandığımı ima eden bir lakırdı etmiş.

Kendisine yanıtım şudur:

Köşemi “başbakan ya da bakan tavlamak” için kullanacağıma “kadın tavlamak” için kullanmayı çok daha onurlu bir iş kabul ederim.

Hiçbiri diyemedi Bülent Arınç dedi

AHMET Altan diyemedi, Mehmet Altan da...

Fehmi Koru diyemedi, Ali Bayramoğlu da...

Ahmet Taşgetiren diyemedi, Nazlı Ilıcak da...

Oral Çalışlar diyemedi, Hasan Cemal de...

Liberal görmezden geldi... İslamcı sus pus oldu... Demokrat ilgilenmedi... Kısacası “öncü” olmaları gerekenler, iktidar çekişmesinin tarafı olmaları beklenmeyenler, vicdanlarını konuşturmaları istenenler sustu. Onların yerine...

İktidar çekişmesinin tam ortasında yer alan bir isim konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çekişmeyi, iktidar tutkusunu falan bir yana bırakıp vicdanına yaslanarak konuştu ve “Tuncay Özkan’ın feryadına kulak verilmeli” dedi.

Sanırım artık diğerleri de bir şeyler söylerler.

Fehmi Koru için Bodrum tüyoları

FEHMİ Koru tatilini Bodrum’da geçirmeye başlamış. Ne güzel! Gerçi ben de “Bodrum acemisi” sayılırım ama yine de Fehmi Koru ile kıyaslanınca tartışmasız “usta” benim.

Tecrübelerimden yola çıkarak hazırladığım listeyi Fehmi Koru’nun dikkatine sunuyorum... Uygularsa “acemi Bodrum tatilcisi” imajından hızla kurtulur:

* * *

- Tekneyle koyları dolaşırken “Ne güzel koylarımız var” demeyi unutma.

- Bir Yunan adasına gidip gelmek ritüelini mutlaka uygula.

- Marina’da Fatih Erkoç dinlemeyi ihmal etme.

- “Bodrum yolları çok fena... AK Parti iktidarı burayı kasten ihmal ediyor” geyiği yap ama sessizce.

- “20 yıl önce buralar dutluktu” edebiyatına sardırabilirsin.

- Limon denilen mekanda günü batır.

- Zamanını gün batımına göre ayarla.

- Barlar Sokağı’na gidip “Burası ne kadar da demode olmuş” de.

AHMET HAKAN/HÜRRİYET​

Onun Villası Var Özel Mi Özel Güsel Mi Güsel Ama Maalesef Ruhu Yok Onun İçin Hiç Mi Hiç Şansı Yok

mevkilerde farklı :D

Birisi kira, öbürü tapulu !!!

S O N

Kirası senin cebinden çıkıyor her ay he ? Oğullarına gemicikler alan , akrabalarıyla türlü türlü işlere giren , duruma göre rant sağlayıp bundan kârlı çıkan bir başbakan öyle bir villada kirada oturacak. Gülmemek için kendimi zor tutuyorum.

Kirası senin cebinden çıkıyor her ay he ? Oğullarına gemicikler alan , akrabalarıyla türlü türlü işlere giren , duruma göre rant sağlayıp bundan kârlı çıkan bir başbakan öyle bir villada kirada oturacak. Gülmemek için kendimi zor tutuyorum.

Sevgili Uzunefe! Asıl işim insan. 23 yıl bununla ilgilendim. Sosyoloji ve felsefe yan branşımdı. Ne olduğumu anlayan anlamıştır.

23 yıllık tecrübe ile sosyo-psikanaliz çıkardım. Akp'ye bu kadar şiddet ile bağlılık din olgusundan olamazdı. Akp, zinayı suç olmaktan çıkarmıştı. Avrupa uyum yasaları çerçevesinde, kelime-i şahadetten ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve rasûlühû'yu çıkarmışlardı. Ali imran suresi 19. ayette açıkça: " Allah indinde tek din islamdır." yazmasına rağmen gittiler, dinler arası barış adı altında müslümanlara hıristiyanlık ve yahudilik propagandası yaptılar. Haram yediler, talan ettiler, çaldılar, köşe oldular. Hiçbir müslümanım diyen bu zulüme katlanamazdı. Akp borazancıları bunları hep görmezden gelerek: " Hep siz mi yiyeceksiniz? Birazda müslümanlar yesin." dediler. 1. Müslüman yer mi? 2. Kendini müslüman olarak görüyorsan, biz neyiz?

Bunlar vatansever de olamazdı. Recep bey çıkmış: " Ben BOP'un eşbaşkanıyım. Bize verilmiş rol var. Onu uyguluyıoruz." dedi. Çocuk bile BOP'un amerikan ve yahudi planı olduğunu bilir. Irak'ta 1.250.000 müslüman ölürken, onbinlerce kadının ve oğlanın ırzına geçilirken, recep bey kalkmış: " amerikan askerlerinin muzaffer olması için duacıyız. " diyor. Türkiye'nin bütün altın yumurtlayan kurumları ölmüş eşek fiyatına ona buna peşkeş çekildi. Akp borazancıları bunlarada binbir kulp buldu.

O zaman bu akp borazancıları kimdi? Neden bu kadar şiddet ve hararetle akp'nin her yaptığını savunuyorlardı? Uzun araştırmalar sonucu buldum. Üç kesim akp'li var. 1. Rantçılar. Bunlar akp sayesinde ihale almış, köşe dönmüş ve sonradan görmüş takımı idi. 2. Avantacı takımı. Bunlar çalışmayı pek sevmez. Bazıları akp sayesinde batmış ve sadaka alır konuma gelmiş. Ne verirlerse "Amenna" derler. Bunlar çocuk parası, sosyal para, kömür ve yiyecek yardımı alan avantacı takımı. Akp giderse, aç kalacaklarını ve çalışmak zorunda kalacaklarını sanırlar. Öyle ya! Terleyerek kazanmak zorunda kalacaklar. Bu düşünce onları delirtiyor. 3. Cemeat üyeleri. Bunların bir kısmı edindiği mevkiiyi kaybetmemek için direniyor. Bir kısmı gerçekten masum. Okumamış. Elifi görse, mertek sanacak. Önüne hayali cennet tabağı koymuşlar. Oradan yemezse, cehenneme gideceklerini sanırlar. Bunlar tam bir modern köledir.

Sevgili Uzunefe! Gördüğün üzere bunlara söz yetiştirmek ve onları ciddiye almak beyhude bir uğraş! Doktor: " Kendi hallerine bırak dedi."

Sevgili Uzunefe! Asıl işim insan. 23 yıl bununla ilgilendim. Sosyoloji ve felsefe yan branşımdı. Ne olduğumu anlayan anlamıştır.

23 yıllık tecrübe ile sosyo-psikanaliz çıkardım. Akp'ye bu kadar şiddet ile bağlılık din olgusundan olamazdı. Akp, zinayı suç olmaktan çıkarmıştı. Avrupa uyum yasaları çerçevesinde, kelime-i şahadetten ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve rasûlühû'yu çıkarmışlardı. Ali imran suresi 19. ayette açıkça: " Allah indinde tek din islamdır." yazmasına rağmen gittiler, dinler arası barış adı altında müslümanlara hıristiyanlık ve yahudilik propagandası yaptılar. Haram yediler, talan ettiler, çaldılar, köşe oldular. Hiçbir müslümanım diyen bu zulüme katlanamazdı. Akp borazancıları bunları hep görmezden gelerek: " Hep siz mi yiyeceksiniz? Birazda müslümanlar yesin." dediler. 1. Müslüman yer mi? 2. Kendini müslüman olarak görüyorsan, biz neyiz?

Bunlar vatansever de olamazdı. Recep bey çıkmış: " Ben BOP'un eşbaşkanıyım. Bize verilmiş rol var. Onu uyguluyıoruz." dedi. Çocuk bile BOP'un amerikan ve yahudi planı olduğunu bilir. Irak'ta 1.250.000 müslüman ölürken, onbinlerce kadının ve oğlanın ırzına geçilirken, recep bey kalkmış: " amerikan askerlerinin muzaffer olması için duacıyız. " diyor. Türkiye'nin bütün altın yumurtlayan kurumları ölmüş eşek fiyatına ona buna peşkeş çekildi. Akp borazancıları bunlarada binbir kulp buldu.

O zaman bu akp borazancıları kimdi? Neden bu kadar şiddet ve hararetle akp'nin her yaptığını savunuyorlardı? Uzun araştırmalar sonucu buldum. Üç kesim akp'li var. 1. Rantçılar. Bunlar akp sayesinde ihale almış, köşe dönmüş ve sonradan görmüş takımı idi. 2. Avantacı takımı. Bunlar çalışmayı pek sevmez. Bazıları akp sayesinde batmış ve sadaka alır konuma gelmiş. Ne verirlerse "Amenna" derler. Bunlar çocuk parası, sosyal para, kömür ve yiyecek yardımı alan avantacı takımı. Akp giderse, aç kalacaklarını ve çalışmak zorunda kalacaklarını sanırlar. Öyle ya! Terleyerek kazanmak zorunda kalacaklar. Bu düşünce onları delirtiyor. 3. Cemeat üyeleri. Bunların bir kısmı edindiği mevkiiyi kaybetmemek için direniyor. Bir kısmı gerçekten masum. Okumamış. Elifi görse, mertek sanacak. Önüne hayali cennet tabağı koymuşlar. Oradan yemezse, cehenneme gideceklerini sanırlar. Bunlar tam bir modern köledir.

Sevgili Uzunefe! Gördüğün üzere bunlara söz yetiştirmek ve onları ciddiye almak beyhude bir uğraş! Doktor: " Kendi hallerine bırak dedi."

Kesinlikle haklısın. Bunlar para için , makam için hocam , üstadım dedikleri adamları yarı yolda bırakmış insanlardır. Daha sonra da amerikanın avrupanın resmen emri altına girip , bizler gömlek değiştirdik diye yola çıkmış adamlar. Amerika eğer politikasını değiştirmeseydi 1929 krizinden sonra asla toparlanamazdı. Hem Kudüs hem petrol. Bu ikisini elinde tutan tüm dünyaya hükmeder. Yıllardır bu politikada hareket etti. Türkiye ise amerika için sadece bir basamak. " Ebelemece " oyununda " Ebe " olan kişinin oyuna başladığı alan sadece. Fakat Erdoğan ve ekibi bunları bilerek görmüyor. Onların tek istediği amerika önderliğinde kurulacak(!) bir İslam birlikteliğinin en tepesindeki isim olmak. Bunu sevap olarak değerlendiriyorlar , bunu Allah katında en yüksek mertebe olarak belirliyorlar. Olan halka oluyor. Gerçekten yazık...

ula başa sen gelsen ne olacak gemicikler alan akrabasını işe sokan filan sen gel başa akrabanı işe sokuyon mu sokmuyon mu görüyüm bi seni adam gelcek sen hayır dicen öylemi ahahhaha :D parası varki oturuyo demekki villada ister çalarda alır ister çalışırda alır sanane zenginin malı züğürdün çenesini yorar:D

ulan milletin malı züğürtlerin çenelerini yoruyor bu milletin refah düzeyi belli her başa gelenin villası varsa var bunda bi iş yandaş olmayın halkın refahını düşünün gerisi teferruat...

Ya gerçektende bu tartışmalar saçma. O iki adamda villada oturabilecek kadar para alıyorlar. İki villa arasındaki 10 farkmış. Yani vatandaşın sorunları istekleri varken. Diyelim ki ikiside gecekonduya taşınsın. Bize ne kazandırır ne kaybettirir?

mal varlığı konusunda bence hiç tartışmaya gerek yok, görmemek bilmemek için kör olmak lazım. recep tayyip erdoğan ile kemal kıılııçdaroğlu nu karşılaştırmak çok komik, hele recep tayyip erdoğan nın kendisi bu düelloya girerse resmen komedi olur...

miting meydanlarında ben memurum ben işçiyim ben emekliyim diye şov yapan biri için o villa çok bile

geçen miting zamanında başbakanın taktığı saat gündemdeydi, şimdi de villa.

olmadık yere suni gündem yaratılıyor.

pozitif muhalefet istiyoruz.

geçen miting zamanında başbakanın taktığı saat gündemdeydi, şimdi de villa.

olmadık yere suni gündem yaratılıyor.

pozitif muhalefet istiyoruz.

eeee halkçı olmak kolay değil ne dediğine ne giydiğine neye sahip olduğuna dikkat edeceksin mesela mitinglere tozlu ayakkabıyla cıkıp apartman dairem var deyip tüm ev hanımlarına asgari ücret verecem dersen iş tamamdır yeterince suni gündem yaratırsın:lol::lol::lol:

Geri