İki sevgilisiyle birlikte yaşıyor!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

ABD’nin California Eyaleti’nde yaşayan seksolog Jaiya Ma (34), kendisine âşık iki erkekle aynı evi paylaşıyor.

Ma, bunu nasıl “başardığını” şöyle anlatıyor:
“6 yıldır Jon Hanauer’la (49) beraberdim. Dans kursunda Ian Ferguson’la (44) tanıştım. Ondan hamile kaldım. Daha sonra Ian’ı, Jon’la yaşadığım eve getirdim. Jon’u, hep birlikte yaşamaya ikna ettim. Oğlumun iki babası olduğu için çok mutluyum.”

kadın normal birine benzemiyor zaten..

Bu türkiyede olacak :):)

ABD için gayet normal bir durum hatta Türkiye de bile olduğunu düşünüyorum bu tip çarpık ilişkilerin

O iki sevgili de Jaiya bayanını boşayıp birlikte yaşamaya karar vermedikçe çok ta skandallık bir durum olmaz yani.

İster kadının, ister erkeğin çok eşliliği söz konusu olsun, ben şahsen bu tür konulara sıcak bakmam. Özel hayatımda ve yakın çevremde zaten her iki durumdan hiç bir örnektte yok. Çok eşliliğe zaten biyolojik, felsefik, dinsel, hangi açıdan bakarsak bakalım normal akıl kuralları onay vermez. Bitki ve hayvanların yaşam şartları çok eşliliğe, klon aile yapısına uygun olabilir. İnsan bilindiği üzere bir çok özelliğinden dolayı bitki ve hayvandan farklı bir hayat sürmek zorundadır. Ancak sahip olduğu, savunduğu görüşlerden veya dünya bakış açısından dolayı sosyal hayatın içinde çarpık olarak değerlendirilebilecek örnekler ne yazık ki vardır. Kısacısı baş aktör ister erkek olsun, ister kadın, çok eşlilik çarpık bir durumdur. Farklı bir konu daha var. abd için gayet normal bir durum. abd işte kendisi için gayet normal bir durum olan federasyunuda, başkanlık sisteminide, millet olmama bilincinide dünyaya yaymak isteyen bir şeytan. Allaha çok şükür, millet olarak, bilinç olarak, inanç olarak bu şeytanın kucağına oturmadık. Bu şeytanla müttefik ve dost değiliz. Nurani şahsiyetlerimiz bu şeytanın kucağında himaye görmüyor. Neyyy!! Görüyor mu yoksa. Hay Allah!! Ne kadarda uykucu bir adamım ben yahu! Aslında ben uyumuyordum, sadece beynim biraz örümceklenip uyuşmuştu. Şimdi ithal doktorlar gelecek ya, yoksa geldi mi. İşte onlara hastalanınca söyleyeceğimiz kelimelerden biride bu olsun. Bugün konuları çok dağınık değerlendiriyorum. Beynim mi uyuştu, neyse.

4 bayan olayına ne demeli ... Her ikisini de onaylamıyorum.

Geri