İki CHP'li Başkan Tutuklandı

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1

İzmir'de 'ihaleye fesat karıştırmak ve rüşvet almak'tan gözaltına alınan iki CHP'li belediye başkanının da aralarında bulunduğu 39 kişi tutuklandı..

İzmir'de, "ihaleye fesat karıştırmak, imar kanuna muhalefet, rüşvet alıp vermek, görevi kötüye kullanmak, görevi ihmal etmek, irtikap, devleti zarara uğratmak" iddialarıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye gönderilen 74 zanlıdan aralarında Güzelbahçe Belediye Başkanı E.A ile Menderes ilçesine bağlı Değirmendere beldesinin Belediye Başkanı N.Ş.E'nin de bulunduğu 39'u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye gönderilen ve Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan 74 zanlıdan 8'i serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen 66 kişiden aralarında Güzelbahçe Belediye Başkanı E.A. ile Menderes ilçesine bağlı Değirmendere beldesinin Belediye Başkanı N.Ş.E'nin de yer aldığı 39'u tutuklandı. 27 kişi ise mahkemece serbest bırakıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 4 gün önce gerçekleştirdiği operasyonda, Güzelbahçe ve Değirmendere belediye başkanları, bazı meclis ve encümen üyeleriyle belediye çalışanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına almıştı.

.:: Kaynak ::.

o yada bu değil...chp de olsa akp de -mhp de farketmez,,yolsuzluğa densizliğe,hırsızlığa bulaşan her kurum yada kişi cazasını çekecek.. hukuk üstünlüğü yerini alacak. başka yolu yok.

Onların içi rahat canım ne olcak sanki..
İlk defa mı CHP beledielerinin yolsuzluğu
ortaya çıkıyor. İçleri rahat çünkü biliyorlar ki
Atatürk ve Laikliği kullanarak, milleti
irtica ile korkutarak yine koltuğa oturcaklar..

haberlere bakıyorum sanki çok basit bir şeymiş gibi üstünkörü haberi verip geçiyorlar.

Adamlar 400 milyon TL gibi bir dolandırıcılık'a karışmışlar. Haberler şöyle

" Aralarında iki belediye başkanının bulunduğu 80 kişi gözaltına alındı" ....."

Eminimki bu belediyeler AKP li olsa idi bütün medya bunu flash haber olarak verir ortalık yerle bir olurdu

Benim aklıma gelen ilk şunlar

"AKP'li belediyelerde yolsuzluk"
"Flash Flash AKP li belediye başkanları 400 milyon ytl rüşvet almışlar."
vsvsvsv

Şimdiye kadar CHP lilerin karıştıkları bu kaçıncı rüşvet olayı kaçını manşetlerde aylarca gördünüz. Ben hatırlamıyorum adamlar rüşveti kendileri alınca Şereflinin en alası oluyor. Dolandırıcılık onlar için normal bişey

Sonunuz belli nede olsa milletten tokat yemekten bıkmadınız anlaşılıyorki millette tokat atmaktan bıkmayacak.

Valla bu zamana kadar ıktıdara Gelenlerde tek takdır ettıgım ozal ıLe Demıreldır gerısı traş bana gore . . .

haberlere bakıyorum sanki çok basit bir şeymiş gibi üstünkörü haberi verip geçiyorlar.

Adamlar 400 milyon TL gibi bir dolandırıcılık'a karışmışlar. Haberler şöyle

" Aralarında iki belediye başkanının bulunduğu 80 kişi gözaltına alındı" ....."

Eminimki bu belediyeler AKP li olsa idi bütün medya bunu flash haber olarak verir ortalık yerle bir olurdu

Benim aklıma gelen ilk şunlar

"AKP'li belediyelerde yolsuzluk"
"Flash Flash AKP li belediye başkanları 400 milyon ytl rüşvet almışlar."
vsvsvsv

Şimdiye kadar CHP lilerin karıştıkları bu kaçıncı rüşvet olayı kaçını manşetlerde aylarca gördünüz. Ben hatırlamıyorum adamlar rüşveti kendileri alınca Şereflinin en alası oluyor. Dolandırıcılık onlar için normal bişey

Sonunuz belli nede olsa milletten tokat yemekten bıkmadınız anlaşılıyorki millette tokat atmaktan bıkmayacak.

CHP normal yoldan para kazanmayı bilmediği için hep ya rüşvetten ya yolsuzluktan yada çulsuzluktan para kazanma yoluna gitmiştir..

Onun arkasında duran yelpazeleride görevi bunu ört bas etmek Baykalcılığı savunmak canı pahasına bu işi kimsenin ağzına düşürmemektir.

Ayrıca karşı görüştekileri susturmak için her türlü yalan dolanı piyasaya sürmek kuruyu yaşın yanında yakmakta en güzel yaptıkları iştir.

Solcu kesim gibi görünmekten değildir onların yandaşlığı onlar aykırıdır herşeye karşıdır ellerine iktidarı versen almazlar onlar doğarken hayata 1-0 yenik başlamışlar beyin tutuklu kalmış..

Bir yoLsuzLuk warsa bunun Partisini veya Haberi kendi yararımıza yorum yapacak kıvama getirmemek Lazım.
Parti önemLi değil Bir yoLsuzLuk düzenbazLık hokkabazLık warsa al aşşa ediLmeLi kim oLursa oLsun.

Japonyada bi belediye başkanı bi sel baskınında halkın mağduriyetini görünce harakiri yapmış..

Asalete bak adamlardaki bide bizdekilere bak ..

Hırsızın sağcısı solcusu olmaz halktan çalan bi adamı savunanda hırsızdır.

CHP normal yoldan para kazanmayı bilmediği için hep ya rüşvetten ya yolsuzluktan yada çulsuzluktan para kazanma yoluna gitmiştir..

Onun arkasında duran yelpazeleride görevi bunu ört bas etmek Baykalcılığı savunmak canı pahasına bu işi kimsenin ağzına düşürmemektir.

Ayrıca karşı görüştekileri susturmak için her türlü yalan dolanı piyasaya sürmek kuruyu yaşın yanında yakmakta en güzel yaptıkları iştir.

Solcu kesim gibi görünmekten değildir onların yandaşlığı onlar aykırıdır herşeye karşıdır ellerine iktidarı versen almazlar onlar doğarken hayata 1-0 yenik başlamışlar beyin tutuklu kalmış..

Para kazanmanın Normal yolu ne pekiii? Şban dişlimi ?Deniz Fenerimi? Yeşil Sermayemi? Devletin Kaynaklarını satmakmı?

ÜLKEYİ PAZARLAMAKMI?

“Ben Ülkeyi Pazarlamakla Mükellefim”
Tayyip Erdoğan

Para kazanmanın Normal yolu ne pekiii? Şban dişlimi ?Deniz Fenerimi? Yeşil Sermayemi? Devletin Kaynaklarını satmakmı?

ÜLKEYİ PAZARLAMAKMI?

Tayyip Erdoğan

Bana numune gösterme asıl malı göster..

Erdoğanın o lafında ben acayiplik görmüyorum .

Bana numune gösterme asıl malı göster..

Erdoğanın o lafında ben acayiplik görmüyorum .

satlik-turkiye.jpg

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/528116-satilik-vatan-turkiye-4.html
Tayyip Erdoğan

Erdoğanın o lafında hala bir acaiplik göremiyorsan sağlık tedavisi görmeni tavsiye erderim tanıdığım çok iyi kasaplar var :biggrin:biggrin:biggrin

satlik-turkiye.jpg

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/528116-satilik-vatan-turkiye-4.html
Tayyip Erdoğan

hala bir acaiplik göremiyorsan sağlık tedavisi görmeni tavsiye erderim tanıdığım çok iyi kasaplar var :biggrin:biggrin:biggrin

Devletin ekonomi politikası bu demekki eleştireceksen bunları eleştir tayyipin oktan b.ktan laflarını tutup yapıştırma ..

Ayrıca sen o tavsiye ettiğin kasaplardan kendine bi ciğer al 5 para eder belki o zaman.

ÜLKEYİ PAZARLAMAKMI?

Tayyip Erdoğan

Şaban dişli olayı bir iddiadan öteye gidemeiştir. Madem böyle bir soygun vardı. Doğan medyası neden işşin peşini bıraktı. Ellerindeki belgeler neden şaban dişliyi içeri atmaya yetmedi. (Bunu merek ediyorum)
Deniz Feneri Almanyada (Doğan grubunun almanyadaki bağlantıları biliniyor bu karanlık bir olay) olan bir olay madem bu kadar mühüm CHP ve Doğan grubu neden bu işinde peşini bıraktı Türkiyede Deniz fenerine bir dava açılmadı. Bir inceleme vs başlatılmadı Türkiyedeki
deniz fenerinden kimse ceza almadı.
Yeşil sermaye neden müslüman olan insanlar para kazanamaz mı? Sadece Burjuva takımı sadece CHP ve yandaşlarına mı ait Eskiden Tüsiad her ekonomik olayda çıkar hükümetlere istediğini yaptırıdı.
Devletin kaynakları Bu kaynaklar artık balçık olmuş ve CHP oraları yiye yiye bitirememiş ama bu yerler çöp olmuş. CHP de sömürgeci devletler gibi buraları sömürmüş geride devletin sırtında bir kambur kalmış. Tabi buraları satılmasa CHP buralardan ülkenin kanını emmeye devam edecekti.

İşte sizin yaptığınız standart bir olay buna birşey yazmayacaktım ama artık klişelesti bende yazayım bari.

Yarım saatlik süren bir konuşmadan 1 kelime çıkartın sonra sanki sadece o laf söylenmiş gibi sürün piyasaya zamanla o laf istediğinize göre farklılıklara uğrar sonra sen cevap verdiğini veya laf soktuğunu sanırsın...

Çamur atmayın diyenler bataklıkta geziniyorlar ama hep kirlerini bize temizletiyorlar..

Buda bizim saflığımıza kapak olsun.

Geri