İhtiyarın fantazileri ! puhahah

mauahuaha bu na içiLiR ;)

pas hasan eğer fıkralar elindeyse hepsini bi anda toplu vermeni öneririm
eline sağlıq

elimde deil kooz bakiorm internetten beğendiklerimi yaziyorum iste :)

by captain sende iciyorsun galiba =) fıkra acaip hoşuma gitti yaa.Süper bişi =)

Otobüs Şöför'i Hidayet

Hidayet ölür ve cennetin kapisinda kuyruğa girer.Hemen önünde bekleyen adam pederdir.Kapida bir melek beklemektedir.Melek peder'e sorar:Hic günahin var mi peder?Aziz melek ben pederdim.Tüm hayatim boyunca Tanrima dua ettim.Karima ve cocuklarima sadik kaldim.Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim. Melek: Bunlari biliyorduk zaten al sana cennetin gümüş anahtari der ve sonra Hidayet'e döner.Senin hic günahin var mi? Hidayet:Bende herzaman insanlara ve hayvanlara yardim ederdim.Tanriya dua etmedim acikcasi,inancimda zayifti ve bir günahim vardi.Çok sert ve hizli otobüs kullanirdim.Melek Hidayet'e döner ve bunuda biliyoruz der.Çok iyi al sana cennetin altin anahtari der.Peder bu olay'a sinirlenir.Ben hayatimi tanriya adadim.Siz gidipte bu adami cennette üstün tutuyorsunuz haksizlik değil mi?Melek gülerek...Oğlum sen vaaz verirken herkes uyuyordu.Ama hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu.

En Akilli Deli

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"

KayKay

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Cennet'te Kaykay'la dolaşıyordu..."

Hahaha :D:D:D

Sabah Sabah Güldürdün Beni Saol :)

Kediyi vurdum

Bir gün hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir çatışma çıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına: "Hanımefendi hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kursunu çıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız çocuğunuza diğeri ise erkek çocuğunuza isabet etmiş. Şimdi çıkarırsak ölürler. Ancak üzülmeyin ileride bu kurşunları vücutlarından atarlar. Kadın doğum yapmış. Çocuklar sağlıklı. Aradan yıllar geçmiş. Kız çocuğu bir gün bahçede oynarken "Anne anne çabuk gel" diye bağırmış. Annesi telaş içinde "Ne oldu kızım?" diye kosmuş. "Bak anne vücudumdan bir demir parçası çıktı. Kadın sevinmiş: "Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vücudundan attın. Bundan birkaç gün sonra bu kez erkek çocuk bağırmış. "Anne anne çabuk gel!" Kadın yine telaşla koşmuş: "Ne oldu oğlum?", "anne, mastürbasyon yaparken kediyi vurdum!"

:) polis fıkrasına koptum ya eline sağlık....:)

Çok güzel fıkralar,
Elleirne sağlık...

°° ewLiLik °°

Kadin gece yarisi uyandiginda kocasinin yatakta olmadigini gorur. Kalkip mutfaga gittiginde kocasini yasli gozlerle kahve icerKen bulur
"Ne oldu, neyin var" diye sorar. Adam:
"40 yil onceki ciktigimiz gunleri hatirliyormusun?"
Kadin cok duygulanir.

Demekki kocasi 40 yil onceki yillarini hatirlayip, uyuyamamistir.
"Evet" der duygulu bir sesle. Adam:
"Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek uzere idin."
"Evet" der kadin o gunleri hatirlayarak.
"Bir gun annen evde yoktu ben size gelmistim. Hatirliyormusun?"
"Evet " ! der kadin gulumseyerek. Adam:
"Annen eve erken gelmisti ve bizi yakalamisti, hatirliyormusun?"
Kadin "Evet" der buyuk bir sevgi ile. Kocasinin her detayi hatirlamasindan memnun ve mutlu. Adam:
"Annen odasina gitmis bir silah ile gelip silahi basima dayamis ve ya kizimla evlenirsin yada seni 40 yil hapse gonderirim,daha 18'ine bile basmadi" demisti. Hatirliyormusun?"
"Evet" der kadin gulumseyerek.
Adam gozlerindeki yaslari siler ve buyuk bir ic ceker:
"Bugun hapisten cikiyor olacaktim

:D :D :D
"

Geri