İhbarcı ‘mehmetali’nin IP adresi bakın nereye kayıtlı çıktı

Yasaları araştırın öyle konuşun bir şey bilmeden konuşmayı BURADA ORDUYLA UĞRAŞTIKLARINI HALA ANLAMIYORMUSUNUZ ? SANIRIM İŞİNİZE GELMİYOR BAZI ŞEYLERİ FARK ETMENİZ İÇİN İLLA ÜLKENİN ARABİSTANAMI BENZEMESİMİ LAZIM TEKNOLOJİDEN BİLİMDEN MAHRUM BİR ÜLKEMİ OLMASI LAZIM TÜRKİYE'NİN

yorumsuz...

bayrak.gif

Sahte Kara Bela olmadan “[email protected]” adresi hakkında bilgi
Gündemde kendine bir köşe kapan ve o köşeyi birkaç gün işgal eden e-posta adresinin tamamıyla sahte ve gönderen kişi tarafından sallanmış bir adres olduğunu bildiriyorum.

Haberlere ilk çıktığı zamanlarda önemsemediğim ama daha sonra kontrol ettiğim adresin herhangi bir kullanıcısı olmaması sebebiyle ilk işim onu almak oldu ve kimler ne yazacak, kimler kişi listesine ekleyecek diye beklemeye koyuldum. Meraklı bekleyişim sonucu hâlâ devam etmekte olan e-posta trafiği içinde bir üniversite adresi de dahil kimilerinin tebriği, bazı haber gruplarından röportaj teklifi, kendini bilmez kişilerin küfürleri ve kendini hacker sanan - tespit ettiğim kadarıyla - 13 lamer’ın adresi almaya çalışma teşebbüsleriyle karşılaştım.

E-posta adresinin kayıt tarihi ile ilgili ekran görüntüsü:

kayittarihi.png

Aranan Mehmet Ali gerçek isimli ya da rumuzlu kişi her kimse emniyete yolladığı iletiyi tamamıyla anonim göndermiştir. Bunun için adresin varlığını - yokluğunu araştırmaktan önce en basitinden bahsi geçen e-posta adresinin şirketi tarafından her iletinin altına reklam yerleştirildiğini bilmek yetmektedir. Adresin bende olduğunu bildiğimden dolayı her ne kadar orijinalini görmesem de, emniyete yollanan iletinin imza kısımlarında herhangi bir reklam ibaresi yer almadığını iddia ediyor ve bu tarz iletilerin ilk bakışta sahte olduğunu anlamanın mümkün olduğunu belirterek; bilgileri kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.

İmza: idikut​

Yarın kesin yağmur yağabilir. cümlesi nekadar tutarsız ve mantıksız bir cümleyse bu konuda o kadar tutarsız ve mantıksızdır

Geri