İFdate Arkadaşlık Scripti & Mod Çalışmaları

belirtmek isterim ki tayfun ve elwis arkadaşlarım biraz daha çabalarsanız bu sistem daha bi egzantrik olacaktır başarılar diliyorum size...

arkadaşlar adminli olarak youtube eklentisini veriyorum eğer kurduysanız tekrardan kurmanız gerekiyor zira birkaç değişiklik yaptım.

http://rapidshare.com/files/17323663/youtube_eklentisi_adminli_by_avseq01.rar.html

sonraki yayınlayacağım mod her resmi istediğiniz boyutta en boy oranı korunarak gösterme ve eklenen tüm resimlerin otomatik en fazla 500px en boyutuna getirilip saklanması modudur. ayrıca tüm eklenen resimlere onaylarınırken sitenin reklam logosunu basma olayını da ekleyeceğim...

ya benim anlamadigim bir olay var üyeleri online göremiyorum arama bölümündeki bilgileride dogru girmeyince üyeleri listelemiyor sehirlere göre arama modulu filan yokmu bunun yada tüm online üyeler filan

arkadaş listelerinden arkadaşlarını silemeyen arkadaşlar my_buddies.php de aşağıdaki eklemeleri yaparlarsa sorun çözülür.
PHP:
} else {
mysql_query("INSERT INTO ifdate_buddies (buddy_username, buddy_buddy) VALUES ('".$user_info['username']."', '".$_POST['buddy_buddy']."')");
echo "<script>document.location.href='my_buddies.php'</script>";
}
}

yukarıdaki kodu bul hemen yukarılarda zaten..aşağıdaki kodu hemen altına ekle

PHP:
///////////////////////////////////////
// Delete Buddies Entry                 //
///////////////////////////////////////
if ($_GET['option']=="delete"){
mysql_query("DELETE FROM ifdate_buddies WHERE buddy_id='".$_GET['buddy_id']."' AND buddy_username='".$user_info['username']."'");
echo "<script>document.location.href='my_buddies.php'</script>";
}

daha sonra

PHP:
<a href="my_buddies.php?option=delete&&id=<?=$got_buddies['buddy_id'];?>"

yukarıdaki kodu bul ve aşağıdaki ile değiştir..

PHP:
<a href="my_buddies.php?option=delete&&buddy_id=<?=$got_buddies['buddy_id'];?>"

arkadşlar bana online kişilerin gösterimi lasım paylaşabilcek arkadaş varmı?

avseq01' Alıntı:
arkadaşlar adminli olarak youtube eklentisini veriyorum eğer kurduysanız tekrardan kurmanız gerekiyor zira birkaç değişiklik yaptım.

http://rapidshare.com/files/17323663/youtube_eklentisi_adminli_by_avseq01.rar.html

sonraki yayınlayacağım mod her resmi istediğiniz boyutta en boy oranı korunarak gösterme ve eklenen tüm resimlerin otomatik en fazla 500px en boyutuna getirilip saklanması modudur. ayrıca tüm eklenen resimlere onaylarınırken sitenin reklam logosunu basma olayını da ekleyeceğim...
mrkla bekliorzz.

Teşekkürler elvismarwi ve avseq hoca
Şimdi geriye kaldı iki sorunum
Birincisi; Müzik Player sorunu gerçi download yaptığım ifdate paketinde bir mod yayınlanmıs bunla ilgili mi bilmiyorum bilsem bile nereye tam olarak ekliyeceğim belirtilmemiş.

<?php

$getmusic = mysql_query("SELECT * FROM ifdate_music WHERE music_username = '".$_GET['username']."' AND music_status='1' LIMIT 1");

if (mysql_num_rows($getmusic) == 0 ) {

print '';

} else {
while ($gotmusic = mysql_fetch_array($getmusic)){
?>

<object id="MediaPlayer" width="280" height="70"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/men/nsmp2inf.cab#Version=6,4,5,715"
standby="Loading Microsoft® Windows® Media Player components..."
type="application/x-oleobject">

<param name="AnimationatStart" value="false">
<param name="TransparentatStart" value="true">
<param name="AutoStart" value="true">
<PARAM NAME="FileName" VALUE="<?=$gotmusic['music_path'];?>">
<param name="ShowStatusBar" value="true">
<param name="ShowControls" value="true">
<param name="ShowDisplay" value="false">

<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/en/download/default.asp"
src="<?=$gotmusic['music_path'];?>" name="MediaPlayer" showcontrols="1" showstatusbar="1" autostart="1"
width="485" height="52" border="0"></embed>

</object>

<?php } } ?>

Böyle bir kod var bunla neyapıcağımızı söyleyen biri olabilirmi ?

Diğer bir sorunumda profil düzenlemede ki problemim daha önceki mesajımda detaylı belirtmiştim teşekkürler.

bu kodu my_profile.php de mediaplayerin görünmesini istediğin yere koyucaksın..
daha sonra üyelerinden biri profiline müzik eklediğinde profil sayfasında eklediği müzik çalıcak ve player görünücek..

daha öncede istemiştim ama online kullanıcıları gösteren sayfayı yapabilen varmı acaba?

ya online kullanıcıları gösteren sayfayı yapabilen yokmu?

tafun kardeş onu da halledip yayınlayacağım....

arkadaşlar üzülerek söylüyorum mod yapımını durdurdum artık çünkü yeni versiyon yayınlanmış durumdadır...

http://demo.joovili.com/

adresinden 2.1 versiyonunu görebilirsiniz.

forum v.s entegre edilmiş gayet de hoş olmuş:) warez e düşmesini bekleyecez...

Aslında biz bir toplansak o yeni sürümden cok daha güzel birşey yaratabiliriz elimizdeki eski sürümle. Eğer yardımcı olurum diyen varsa bir destek sitesi için gerekli altyapıyı kurabilirim sadece ifdate için temalar modlar güncelleştirmeler kendi yazdığımız özellikler v.s ifdate kullanan profesyonel / amatör kullanıcılar için portal tarzı biyer. hatta kendi yaptığı özellikleri küçük emek karşılıklarında satmak için bir ortam bile olabilir nedersiniz önce bu konuda prof hocalarımız tamam derse domain dir alandır ben karşılarım.

avseq01' Alıntı:
tafun kardeş onu da halledip yayınlayacağım....

arkadaşlar üzülerek söylüyorum mod yapımını durdurdum artık çünkü yeni versiyon yayınlanmış durumdadır...

http://demo.joovili.com/

adresinden 2.1 versiyonunu görebilirsiniz.

forum v.s entegre edilmiş gayet de hoş olmuş:) warez e düşmesini bekleyecez...

yeni versiyonu ioncube ile şifrelenmiş...

yanlız yeni jooviliyi daha önce görmüştüm..wareze düşmesi zaman alır gibi..
ayseq arkadaşım hiç deilse şu resim üzerine logo basma modunu tamamlasaydın..
duamızı alırdın..
tşkkrler..

hocam wareze düşmesi zaman alır ayrıca scriptin kodları ioncube ile şifrelenmiş.. bence bu script üzerinden gitmek daha mantıklı..

dediğin doru zaten ifdate de pek yabana atılır bi script deil eminim bundada eklemeler yapılır..dier scripte arka plana resim ekleme, daha çok kişiselleştirme var ama ifdate dede yapılır snrm..ayrıca ana sayfada yeni blog gösterimi falan var..

lavnerbros' Alıntı:
Aslında biz bir toplansak o yeni sürümden cok daha güzel birşey yaratabiliriz elimizdeki eski sürümle. Eğer yardımcı olurum diyen varsa bir destek sitesi için gerekli altyapıyı kurabilirim sadece ifdate için temalar modlar güncelleştirmeler kendi yazdığımız özellikler v.s ifdate kullanan profesyonel / amatör kullanıcılar için portal tarzı biyer. hatta kendi yaptığı özellikleri küçük emek karşılıklarında satmak için bir ortam bile olabilir nedersiniz önce bu konuda prof hocalarımız tamam derse domain dir alandır ben karşılarım.

hocam katılıyorum sana. yeni sürümün pek fazla bir özelligi yok.. forum ve arkaplan resmi haricinde.. zati elimde hali hazırda bir forum var. isteyenler olursa beraber geliştirebiliriz. foruma şu an hızlı cevap, sayfalama olayını yaptım. tabii bilgimin el verdigi kadarı ile. ama 5+6 kişi birleşirsek çok daha iyi şeyler çıkarabişliriz. sana pm atıyorum..:biggrin

meurglyse' Alıntı:
hocam katılıyorum sana. yeni sürümün pek fazla bir özelligi yok.. forum ve arkaplan resmi haricinde.. zati elimde hali hazırda bir forum var. isteyenler olursa beraber geliştirebiliriz. foruma şu an hızlı cevap, sayfalama olayını yaptım. tabii bilgimin el verdigi kadarı ile. ama 5+6 kişi birleşirsek çok daha iyi şeyler çıkarabişliriz. sana pm atıyorum..:biggrin

subdomain olarak yapalım derseniz alanı ben karşılarım..
ifdate.vobaa.com olarak yapabilirz(reklem yapıosun demeiinde)

tmm derseniz hemen açabilrim forumu..

elvismarwi bir kaç kişi daha toplanırsak. saglam iş çıkarabiliriz..

www.xxx.com
u:test
p:test
incelesen bayaca degiştirdim scripti. ama tek bir kişiyle olmuyor bu iş.. kalabalık olup takım şeklinde çalışırsak sonuca ulaşmamız çok daha çabuk olur..

eger saglam bir takım oluşturursak bendeki scripti geliştirmeye başlarız. içinde kendisine ait foruımu dahi var.

forum güzel olmuş senn..
sende bnmkine bak bakalm
dene.vobaa.com
user : slug
pass : test

evet gayet iyi olmuş. hep beraber birşeyler yapmaya çalışırsak çok daha güzel olacagına inanıyorum.. mesela scriptin en büyük eksigi bana göre resimleri küçültmemesi. bu çok büyük bir dezavantaj bw den yiyiyor. koca resimleri yüklüyor.. bunada bir çözüm bulmamız gerekiyor..

Geri