İE açılmıyor

triglaz

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar benim bir sorunum var

bugün pc yi güncelle dedim (askerlik dönüşü uzun zamandır güncellenmemişti) İE 8 yükledi pc yi yeniden başlattım dahada internet explorer a giremez oldum tıkladığımda anlık bi görüntü gelip gidiyor sayfa bile açılmıyor... sıfırdan kaldırdım İE 7 yi kurdum gene açılmadı sildim İE8 i tekrar kurdum gene olmadı napacam yardım ederseniz sevinirim... firefox gayet iyi çalışıyor ancak meb in sitesindeki işlerimizin görülebilmesi için explorer şart... bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

firefox kullan :p
istersen sistem geri yükleme yap ie8 kaldırmayı dene belki düzelir

ie8 yeniden kur...

Ardından your uninstaller kullanarak kaldır...

Ardından ccleaner ile artıklardan kurtul...
Sonra tekrar kur ve regdit kayıtlarını tara...
HKEY__CURRENT__USER da microsoft internet explorer kayıtları 4 adet olmak zorunda 3 ise ccleanerla regdit tara ve hataları onar de...
Ardından düzelir..

arkadas bence en iyisi pc yi guvenli modda ac sonra sistem geri yuklemeyi ac.guncellemeden onceki bi tarihe getir,calistir.en kolayi bence bu

kaldırıp kurmayı denedim olmadı eski sürümü yükledim olmadı, sistem geri yüklemeyi deniyorum ama ondada tarih ayarlamak için takvim kısmı görünmüyor ama güvenli modda denemedim bide ordan geri yükleme yapayım inşallah olur... teşekkür ederim şimdiden...

Geri