İbrahimoviç Barca'da!!

BEnce Doğru Bir Transfer Ama Barcelona da Medya Baskısına Geldi. Etoo Kötü bir futbolcu değil ki. 28 gol attı. Aa İbrahimovic daha iyi. Ama üstüne 35 Değil 15 Milyon £ fln vermeliydi ve Hled i kiralık vermemeliydi. Ama tabiki Para Bolsa Yaparlar :D .

"Şimdi İspanyolca zamanı"
İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu Barcelona Başkanı Juan Laporta, Ibrahimovic'in transferinde İtalya'nın Inter takımıyla prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

İspanya'nın son şampiyonu Barcelona ile İtalya'nın son şampiyonu Inter arasında son günlerde süren Zlatan Ibrahimovic ile Samuel Eto'o pazarlığında tarafların prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Barcelona Başkanı Juan Laporta, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic karşılığında, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o artı 40 milyon avro ve Belaruslu orta saha oyuncusu Aleksandr Hleb'in kiralık olarak Inter'e verilmesi konusunda İtalyan ekibiyle imza aşamasına geldiklerini duyurdu.

İspanyol ekip, Inter ile görüşmelerin halen devam ettiğini ve transferin gerçekleşebilmesi için Samuel Eto'o ile Aleksandr Hleb'in de Milano ekibine gitmeyi kabul etmesi gerektiğine dikkati çekti.

Öte yandan, İsveçli yıldız futbolcu Ibrahimovic'in de sosyal paylaşım sitesi olarak bilinen ''Twitter''daki hesabına ''Şimdi İspanyolca öğrenme zamanı'' diye yazarak, transferini doğruladığı belirtildi.

iBo - Eski Gs'li Jardel gibi .

K.na Başına Çarpıp Gol oluyor Top . Çok ballı bir forvet . Attığı gollerde Estetik aramıyoruz .
:hhmanD

( Kaldıki Fenere Burunla attığı gol daha hafılarımızda - Kendide inanamamıştı o topun girdiğine )

Ben ibrahimoviçi o kadar iyi bulmuyorum kim ne derse desin Eto Hızlı ve Barça'nın oyun yapısına uygun bir forvetti .
İbrahimoviç Hantal kalabilir Barça forvetinde .
Yinede bakalım görelim izleyelim .

Aynen katılıyorum... =)

Geri